Şimdi Ara

Atv'nin vatandaşla dalga geçen haberi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
1
Favori
15.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
343 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7 yıldır hep bilim uzay programları izlerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ _ _FAST_ _ _ -- 20 Kasım 2017; 19:6:0 >
  • ATV kanalını sadece Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz yayınlandığı saatlerde izliyorum ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nessqwe

Bu ATV beş para etmez. Haber yapmadıklarını kendileride biliyor . Ben eski askeri öğrenciyim geçen gün askeri öğrenci anneleri meclise gitmiş. Kemal Kılıçdaroğlu işte mağduriyetleri dile getirmiş. Bunlar yine darbecileri savundu diye haber yapmış ben bunu öğrenince çıldırdım. Direk iletişim merkezini aradım bir kadın açtı o kadar laf söyledim ağzını açamadı . Tek kelime edemedi kekelemeye başladı. Sonra RTÜK aradım şikayet ettim . İnşallah gerekli cezayı alırlar. Ancak o haberlerle cahilleri kandırırlar .

Devlet yanlış yaptı. Fetocu olup, askeriye polisiye fetodan girenlere bir şey olmadı ki. Benim bildiklerim biri ABD Florida da pilotluk okuyor, feto kol kanat ferdi, burada askeriyedeydi. Öteki polislik okuyan da şimdi başka üniversiteye geçti. Yani olan yine masum vatandaşa oldu

• Nessqwe kullanıcısına yanıt
    Kardeşim senin gibi bende mağdur bir askeri öğrenciyim zaten o haberi bilerek yaptılar amaçları askeriyeyi bitirmek sivilestirmek başka hiçbir şey değil madem okadar fetocu diyor biz yok demiyoruz eğer varsa hayla neden elini kolunu sallayarak geziyor eğer masumsa neden mesleğinde değil soruşturma yapmak onca memura vs yaparken birşey yokda askeri öğrenciye soruşturma yapmaması sence tesadüf mü ?

• Böyle halka böyle haber kanalı yapacak bir şey yok.

Bizim iş yerınde de muge anlı ızlıyorlar, arkasından atv haberı ızlıyorlar, her alalhın gunu tartısıyorum bu nedır haber mı bu dıye ama anlamıyorlar.
  • Goradaki kesit

İnce gör logar:)

• Fetonun sifreleri copte bulundu.

Leavemealone

Baguvix

God

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı haberi fox ve show da verdi. Ve onlarda aynı şekilde dalga geçti. Akp karşıtı biriyim ama arada körü körüne sırf eleştirmek için eleştiriyorsunuz.
  • Atv'nin vatandaşla dalga geçen haberi
  • Ne zaman ulusal kanalları açsam reklamla karşılaşıyorum. Tümden bıraktım artık günde en fazla 10 dk bakıyorum

• Geçen yazmıştım bi konuda, ben 2010 senesinden beri Türkiye ilgili hiç bir şey izlemiyorum, arada bir netten gazete açıyorum onda da sinirlerim tepeme çıkıyor, tansiyonum yükseliyor, hemen kapatıyorum.

• Geçende a haber FBI ajaniyla roportaj yapiyordu

• Atv, Ahaber, 24 Tv gibileri için gelsin...

• yandaş, yalaka kanalın birisi. sırf haber olsun diye onlarca haberi var böyle.
  • McCloskey kullanıcısına yanıt
    Al benden de o kadar
  • Atv, ahaber, sabah gazetesi ve turkuaz medya grubunda bulanan tüm lağım medyası.. Sadece hükümet borazanlığı yapıp tamamen yanlı ve yandaş haberler hazırlarlar çok düşük seviye profiller lafa dahi değmeyecek insanlar.

• Bizim orası haberdeki yer.

Westa Life AVM.

Gerçekten tuhaf bir asansör sistemi var.

ATV niye bu kadar abarttı anlam veremedim.İnsanlık hali,olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 8993122290119

Bu ne şimdi bunun haber değeri var mı? Adamın hangi işi düz ki bunun ters olmasını sorun ediyor millet 🤣😂

• Zam geldiğinde zam kelimesi yerine güncelleme kelimesini kullandıklarında da halkın aklıyla dalga geçiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sleepydragon

kardeşim senin ilk elde ATV gibi bir kanalı açman hata. Allah görse bizle konuşsa günah derdi herhalde.. Hatta kumandayı yavaşça yere bırak ve televizyonu kapat. Türk kanallarından hayır gelmez.

Bu mesajı artılayanların çoğu tv manyağı değilse ben insan değilim; tv manyağı olmayanlar da internet manyağı. Yani aslında herkes kendilerini ifşa ediyor. Mesela bu mesajı yazan arkadaş kafasını internetten, cep telefonu ekranından kaldıramıyordur. Ekranın tv vekranı olması ile bilgisayar ekranı veya cep telefonu ekranı olması arasında bir fark yok.

Ekranlardan uzak durun diyen var mı?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.