Şimdi Ara

atv motor kullanıcılar ve öneriler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
117.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Biraz araştırdım ve değişik markalar var hatta adını dahi duymadığı china üretimi olanlar da dahil KANUNİ,KUBA,MONDIAL,KYMCO,POLARİSLER var fakat polarisler çok uçuk fiyatlarda yaklaşmam çok zor..china olan motorlara sizce güvenilirmi ? yedek parça uzun ömür sorunsuzluk bakımından ? birazda ucuz ama yüksek cc li olmaları beni cezbediyor.Aynı fiyata daha yüksek CC. türk veya çin yapımı mı ? yoksa daha düşük cc li biraz daha tannmış markalaramı yönelmeliyim ? Bunların dışında KAWASAKI ve YAMAHALAR Zaten bilindik kalitesini kanıtlamış markalar. fakat fiyatları maalesef beni aşıyor
  • Sakin mondial alma daliyo bende vardi sattim yeni ariyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar ben birtane fuxin diye atv buldum 150cc fiyat 3000 atv nin markasi iyimi kotumu fiyati palimi ucuzmu bana bunlari aciklarsaniz cok iyi olcak :)

• Arkadaşlar Merhaba,
    Bende almayı düşünüyorum. Fakat vergiden bahsedilmiş. Peki bu araçları vergi ödememek için plakasız sadece tarlada köy içinde kullanan var mı. Sizce bir riski olur mu?
    Bir de konu açılalı epey bir zaman geçmiş. Bu süre içinde üretilmeye devam eden atv araçlarının yakıt tüketimleri konusunda bir iyileşme oldu mu.. Arabadan fazla yakar yorumu pek hoşuma gitmedi açıkçası.. Elektrikli olması tercih sebebi olabilir mi sizce.. Hiç bilgim yok o yüzden soruyorum.
  • Ben şaftlı bir atv istiyorum zincirli düşünmüyorum ne önerirsiniz

• Yuki hs400 ya da kuba linhai 300 alabilirsin ikiside şaftlı ve güçlü araçlardır fakat tgb ler zincirli olmasına rağmen yuki ve kubaya oranla daha sağlamdır sonuçta fransız malı bu yüzden şafta çok takılma arazi içinse sağlamlığa ve yedek parça teminine bak a bi de yedek parça fiyatı.eğer zorlarım diyorsan diğer arkadaşlara katılıyorum POLARİS atv'nin gıpta noktasıdır.

• Maximum 15000 tl verebilirim aklımdaki fiyat o kadar. Vergileri Nasıl oluyor bunların motorsiklet ile aynı mı

• Eğer emniyette tanıdığın var ise ruhsata motosiklet olarak yazdırırsan vergin düşük olur fakat ruhsata atv olarak yazılırsa bu araçlar zengin oyuncağı statüsüne girdiğinden vergin yüksek olacaktır. arazi için kullanacağım desen bile muhakkak plakalı araç al sonra polis jamdarma kapmasın 15000 para vereceğim diyorsan jaguar pumarex 500 çok güzel araçtır üstelik long sınıfına girer yani hem iki kişi çok rahat biner hemde orta segment atvlere göre asfalt konforu çok iyidir adındanda anlaşılacağı üzre şasesi uzun olduğu için virajlarda kolay kolay savrulmaz kısa şaselere göre daha iyi yol tutuşu vardır. Saygılar.

• Ben jet ski ve onun bindirildiği platformu çekebilecek plajda kumda gidecek bir atv istiyorum Jaguar long yeterli olur mu peki

• Youtube da jaguar pumarex 500 yazıp uzun şase olanlarının performansını incele derim.senin sorunun cevabını teoride destekleyebilir çünkü bu araç diğer araçlara göre daha ağırdır en yakın akrabası yuki 400 atvler bile 284 kg civarındayken pumarex dahada ağırdır fakat fiziken olurda römorka daha daha ağır bi nesne koyarsan aracın üzerinde insan ağırlığıda dahil olsa muhakkak bi sendeleme yaşarsın bu araçlar daha çok zorlu arazi koşullarında üzerindeki yükle ilerleyebilme amaçı ile üretildiğinden sırt yükü taşıma konseptine uygun olabileceğini düşünmüyorum olsa bile yumuşak zeminde(plajda) verimli olabileceğini düşünmüyorm yinede imkanın var ise deneyip ona göre hareket etmek lazım. Şu da var jetski römorku 4 tekerli ise yani yük ağırlını atv ye bindirmeyeceksen çekici olarak jaguar pumarexe kadar gitmene gerek yok 300 lük bi araçta işini görür fakat bu surette de 4x4 olması önemli çünkü taşıma yapmayıp çekici olarak kullanacaksın arazide iyi bir çekici 4x4 olmalıdır ki yolda kalmayasın başa dönecek olursak sana şaftlıdan ziyade 4x4 lazım yinede yazdığım paragraftan kararını sen çıkar.

• mondial 200 cc olarak elımızde mevcut onlardan dusunursenız yardımcı olmaya calısalı mmondial kyamco atvsatıslarımız var
  • Merhabalar

Konu hortlatmak gibi olacak ama,

2 adet avt almayı düşünüyorum bilgili arkadaşların yardımına ihtiyacım var.

Koyde kullanacagiz maksat 2 arkadaş canimiz sıkıldıkça gezmek yan köylere gitmek dağ bayır dolaşmak.

of road amaçlı değil köylerin yolları yerine göre toprak yerine göre asvalt.

arac basina ortalama 3 bin tl ile 5 bin tl arası bişey düşünüyorum.

Bu atv lerde sanirim cc farkı oluyor ve marka.

bana sorun çıkarmayacak 100 kg lik 1 kişiyi rahatlıkla dolandırabilecek olması yeterli.

yardımlarınızı bekliyorum.

• ben ikizderenin bi köyündeyim
    bizim köyde bi arkadaşda -- Apacçi BS 250cc -- , şaftlı , su soğutmalı atv motoru var .
    köyümüzden dağın tarlasına kadar 3 km boyunca toprak yol var
    köyümüz 450 metre rakımda , dağın tarlası 750 - 800 metre rakımda
    2013 yılında aldı 6 senedir 3 kişiyle köyden dağın tarlasına çıkıyor
    atv 4 yıl boyunca hiç arıza yapmadı
    6 yıldır hala 3 kişiyle hala dağın tarlasına çıkıyor
    yine dereden köye kadar köyümüzün beton yolundada 4 kişiyle çıkyor
    dereden köyümüze kadar köy yolu 1900 metredir
    dere 200 metre rakım da , köyümüz 450 metre rakımda
    6 yılda 2 sefer lastik değişti ve sadece 1 kere arıza yaptı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formula 1 -- 20 Şubat 2020; 21:14:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.