Şimdi Ara

Attlas ATB 4.8 Volt 25 Parça Akülü Vidalama Makinesi Set 69 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.235
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    GittiGidiyor
    Attlas ATB 4.8 Volt 25 Parça Akülü Vidalama Makinesi Set Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/tamir-tadilat-gerecleri/elektrikli-alet-edevat/vidalama/attlas-atb-48-v_spp_66405?id=565524070

• Çok güçsüz hocam bunlar.
  • Arada trendyolda 66ya düşüyor, onun dışında zaten fiyatı bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende var, küçük işler için yeterli olabilir ama güç uygulanacak durumlarda yetersiz kalıyor ve şarjı biraz azaldığında çok güçsüzleşiyor. vida söküp takmak için yeter, tahtaya vidayı geçirmek için zor, özellikle sert malzemeler için.
  • bunu migros 50tl üzerine 17tl ye vermişti o zaman almıştım .

Aslında iş yapardı ama uzun süre bir kenarda yattı ve bataryası bayatladı , son durumu nedir bilemiyorum üzerinden seneler geçti .

iş görür ama 69tl etmeyebilir bence 49 verelim :)
  • Bunu almayın bence yine atlasın matkabini(100-120 TL arası) alıp ilave boschun vidalama setini(30-40 TL) alirsaniz iki işi bir arada cikarirsiniz.vidalamayi canavar gibi yapiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackkjack -- 10 Haziran 2020; 16:32:28 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şöyle 300 ye ta le civarına darbeli şarjlı matkap tavsiyesi olan var mı? darbeliyi duvar delmek için de istiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cigolayt

şöyle 300 ye ta le civarına darbeli şarjlı matkap tavsiyesi olan var mı? darbeliyi duvar delmek için de istiyorum.
    Catfiller, JCB, Mager, Eisenn, Italy Style, Spech Power, Staxx, Pamir, Breaker, Sturdy, Meşem, Volvo, Bulldozer, Swazer, Assur, Gator gibi 36-40V iyi gibi görünen özelliklerde satılan sahte ürünler mevcut basit bir vidalamada dahi sorun yaşıyorsunuz. O fiyatlarda şarjlı darbeli zor. Şarjlı olanlarda Nm cinsinden tork değeri önemli. Einhell TE-CI 18/1 Li-Solo(140Nm) var yalnız bataryasız bir ürün, bir de Power X Change batarya-şarj seti almalısınız toplamda 600 TL civarına geliyor. Kablolu olarak aşağıdakini alabilirsiniz

275 TL Einhell TC-ID 1000 E Darbeli Matkap 1010 W
    urun.n11.com
    Einhell Tc-ıd 1000 E Darbeli Matkap 1010 W - n11.com
    https://urun.n11.com/matkap/einhell-tc-id-1000-e-darbeli-matkap-1010-w-P426156304
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• cohannan kullanıcısına yanıt
    kablolu matkap var bende işimi epey gördü 8-10 yıldır kullanıyorum. ama şarjlı da HB'de var bir ürün olumlu yorumlar var ama önüne gelen de yorum yapabiliyor sitede, n11 gibi sadece satın alan kişilere açık değil. Şu ürün

veya

• quote:

kablolu matkap var bende işimi epey gördü 8-10 yıldır kullanıyorum. ama şarjlı da HB'de var bir ürün olumlu yorumlar var ama önüne gelen de yorum yapabiliyor sitede, n11 gibi sadece satın alan kişilere açık değil. Şu ürün
    https://www.hepsiburada.com/volvo-max-tools-32-v-5-ah-li-on-alman-cift-akulu-turbo-vidalama-cift-vurus-darbeli-p-HBV00000I9SY4?magaza=Giri%C5%9Fimticaret

veya
    https://www.hepsiburada.com/maxstar-tools-35-v-5-ah-li-on-cift-akulu-turbo-vidalama-cift-vurus-darbeli-p-HBV00000I9SY2?magaza=Giri%C5%9Fimticaret
    Tam da kastettiğim ürünler bunlar, ben uzak durun derim. Tamamı sahte, web sitesi dahi olmayan, marka değeri bulunmayan ürünler.

• 13 volt ve 1.5ah dan fazla verirlerse ben de birşey bilmiyorum. Belki motorları güçlüdür ama piller, devre elemanları, dış aksam kalitesi çöp. Allah korusun piller elinizde patlayabilir en iyi ihtimalle kısa sürede devreleri yakabilir ve paranız çöp olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperÇorapçıgil -- 12 Haziran 2020; 1:3:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Tam da kastettiğim ürünler bunlar, ben uzak durun derim. Tamamı sahte, web sitesi dahi olmayan, marka değeri bulunmayan ürünler.

Alıntıları Göster
    stanley markası biraz daha yüksek gibi fiyatı, ama ondan da emin değilim pek. hepsinin dış aksamı aynı zaten markası değişik :D
  • quote:

stanley markası biraz daha yüksek gibi fiyatı, ama ondan da emin değilim pek. hepsinin dış aksamı aynı zaten markası değişik :D

Alıntıları Göster
    Orjinalse Stanley alabilirsiniz. Aşağıda bu işi yapan markaların listesi var. Bunlardan birini aldığınız sürece sıkıntı yok Einhell'i de listeye dahil edebiliriz.

Attlas ATB 4.8 Volt 25 Parça Akülü Vidalama Makinesi Set 69 TL
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Orjinalse Stanley alabilirsiniz. Aşağıda bu işi yapan markaların listesi var. Bunlardan birini aldığınız sürece sıkıntı yok Einhell'i de listeye dahil edebiliriz.

Alıntıları Göster
    Sahte ürüne marka basıp kopyalamaktan kolay ne var hocam? Ona karşı ne yapmalıyız?

• Muhteşem bir ürün özellikle 4.8v olmasıyla . 2 adet 18650 pille harikalar yaratıyor ☺️

• Bu bir şarjlı tornavida. Vidalama değil. Kasımda 11.11 kampanyasıyla 500w darbeli matkap+aynısının yeşili 79tlye aldım evde ufak tefek işler için. Bununla bir şeyler söküp takabilirsiniz ama düz zemine vidalama yapamazsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: myname21

Muhteşem bir ürün özellikle 4.8v olmasıyla . 2 adet 18650 pille harikalar yaratıyor ☺️
    İçerisinde 4 adet 1.2V Ni-CD pil vardır diye tahmin ediyorum

Li-ion pil olsa daha pahalı olması gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PatlıcanMusakka -- 14 Haziran 2020; 20:50:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rubelhizb

Bu bir şarjlı tornavida. Vidalama değil. Kasımda 11.11 kampanyasıyla 500w darbeli matkap+aynısının yeşili 79tlye aldım evde ufak tefek işler için. Bununla bir şeyler söküp takabilirsiniz ama düz zemine vidalama yapamazsınız.
    Tebrikler. Ne yapalım yani. Şuan bu fiyat. Varsa aldığın paraya aynı set paylaş kardeş.

• serdarrrrr kullanıcısına yanıt
    Aldığım fiyatla övündüğümü düşündünüz sanırım? Ya da ürünü kötülediğimi? Ben ürünü alalı olmuş 7 ay fiyatıyla veya performansıyla ilgili bir imada bulunmadım. Bunun vidalama değil şarjlı tornavida olduğunu, Düşünenlerin ihtiyacına göre tercih etmesi gerktiğini belirtir bilgi verdim.

• Elinize tornavida alıp sıkın daha iyidir bundan.
    Kaliteli bir şarjlı matkap alamıyorsanız kablolu alın ya da en azından 12-14 voltluk bir vidalama alın.
    Ben kablolu olarak bosch kullanıyorum darbeli, kablosuz max extra var zorda olsa deliyor her yeri işimi görüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.