Şimdi Ara

ATS + ETS2 Multiplayer (Kurulum Rehberi - S.S.S.) [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.361
Cevap
41
Favori
108.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

Konvoydaki bütün arkadaşlara nizami ve uyumlu bir şekilde ,herkesi imrendiricek ve özendiricek davranış ve hareketlerde bulundukları için ben teşekkür ederim. İnanıyorumki SCS bu konvoyu keşfetse tester olarak kullanmak ister.

Güzel düşüncen için teşekkürler Gürhan abi.

quote:

Orijinalden alıntı: xxxone

Vakti olan birisi varsa bana dikkat etmem gerekenleri kısaca söyleyebilir mi ? ( uyumsuz modlar vs. )

Oyun içerisinde trafik kurallarına uyduğunuz sürece pek sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Trollere ve lag sorununa karşı ara ara oyunu kaydetmenizi öneririm. Aracı kenara çekip boşta beklediğinizde 4 dakikalık bir bekleme sonunda size uyarı geliyor ve sonrasında hareket etmezseniz oyundan atılıyorsunuz, bunun için bekleme yapmanız gereken durumlarda arada bir ileri geri yapın. Multiplayer'da mod kullanmıyorum ancak modların multiplayer'da devre dışı kalıyor olması lazım.

quote:

Orijinalden alıntı: MAXSTAR

Bir sorunum var SP te girdiğimde oyunda olarak gozukuyorum fakat MP te girdiğimde steamde sadece çevrimiçi olarak gozukuyorum sorduğumda kişiler MP de de oyunda olarak gozuktuklerini soylediler

Bu sorunu ilk defa sizden duyuyorum, eğer çözüme dair bir şey görürsem haberdar ederim.

• yeni profile geçmeden mp'de adımızı değiştirmenin yolu var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spookytr

yeni profile geçmeden mp'de adımızı değiştirmenin yolu var mı?

Multiplayer'da başkaları tarafından aracınızın üstünde gözüken isim Steam kullanıcı adınızdır, yani oyun içerisindeki profil isminizin bir önemi bulunmamaktadır. MP'de gözüken adı değiştirmek için Steam kullanıcı adınızı değiştirmeniz gerekmektedir.
  • sarppy kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: spookytr

teşekkür ederim

Rica ederim.
  • Benim oynadığım kayıtlı profili açamıyorum şu an, ne yapmalıyım acaba? Versiyonu düşürdüm multi oynayabilmek için ama eski oynadığım profili açamıyorum.
  • ben 1 saat önce oyunun orjinal keyini satın aldım 25 dolara keyi steamamı aktif etçez oyunamı ?
  •  ATS + ETS2 Multiplayer (Kurulum Rehberi - S.S.S.) [ANA KONU]

ATS + ETS2 Multiplayer (Kurulum Rehberi - S.S.S.) [ANA KONU]

Bu geceye emek verenler
  • djvietnam kullanıcısına yanıt
    Steam sayfasının sol alt köşesin de yeni bir ürün etkinleştir de keyi yaz oraya.
  • thuringwethil T kullanıcısına yanıt
    Metalik boya güncellemesinin olduğu save ise versiyon düşürdüğünde online de açmaz daha eski bir save dene kayıtlı varsa.
  • Oyuna girebilen varmı ya bağlanamıyorum sabahtan beri ?
  •  ATS + ETS2 Multiplayer (Kurulum Rehberi - S.S.S.) [ANA KONU]

arkadaşlar bu nedir yaa indiremedim bi türlü oyunumda keyimde orjinal üstelik
  • quote:

Orijinalden alıntı: djvietnam

Steam profilini herkese açık yap.
    Aslında yukarılarda yazıyor ama.

• quote:

Sorununuzun çözümü konunun ilk sayfasında "Kurulum Esnasında Genellikle Yaşanan Sorunlar" kısmında yazmakta.

• raunk kullanıcısına yanıt
    hocam profilim herkese açık tüm tikler herkese açık şekilde ayarlı benim keyim orjinal ama oyunu euro truck simülatör 2 sitesinden hızlı insin diye torrent olarak indirdim kurdum daha önce steamdan hiç oyun ne aldım ne oynadım hep orjinal kutulu oyun aldım steam bana biraz yabancı geliyor allahtan türkçede neyin ne olduğunu az çok keşfedebiliyorum bu konvoya girmek istiyorum biri bana ciddi manada yardımcı olması lazım
    iyice tek tek bi okuyayım orayı bu konvoya girmem şart
  • quote:

hocam profilim herkese açık tüm tikler herkese açık şekilde ayarlı benim keyim orjinal ama oyunu euro truck simülatör 2 sitesinden hızlı insin diye torrent olarak indirdim kurdum daha önce steamdan hiç oyun ne aldım ne oynadım hep orjinal kutulu oyun aldım steam bana biraz yabancı geliyor allahtan türkçede neyin ne olduğunu az çok keşfedebiliyorum bu konvoya girmek istiyorum biri bana ciddi manada yardımcı olması lazım

O konuda hakkında bilgim yok ben torrent olarak indirmedim normal indirdim zaten pek fazla sürmedi.Sonra senin gibi oldu herkese açık yaptım profili sonra oldu.
    Bilen biri çıkar.
  • quote:

Oyunu ETS2'nin sitesinden değil de Steam üzerinden indirmeniz gerekiyor, aksi halde bu tür hataları almanız normaldir. Sisteminizde Teamviewer kuruluysa dilerseniz bilgisayarınıza bağlanıp yardımcı olabilirim.
    kurulu hocam çok sevinirim yardımcı olursanız

p.m.den verim ıd şifreyi hemen müsaitseniz
  • Multiplayerda şirketin diğer üyeleri çalışmıyor mu?

Bir de multide save ettiğim oyunu singleda açınca hala çalışmıyorlar. Teslimatın bitmesine 1400 gün var falan diyor. Başka bu sorunu yaşayan var mı?

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpk -- 22 Mayıs 2014; 20:59:57 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.