Şimdi Ara

Atomic Heart (2023) [ANA KONU] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
469
Cevap
15
Favori
27.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Atomic Heart (2023) [ANA KONU]Atomic Heartyoutube
    Wishlist Atomic Heart 👉 https://store.steampowered.com/app/668580/Atomic_Heart/?utm_campaign=AtomicHeartCombatTrailer&utm_source=YouTube&utm_medium=textdescription A system failure at Soviet Facility № 3826 leads machinery to rebel against the people. You are Major P-3, Private Agent, and your task is to minimize the consequences of this 'systems failure' and prevent the leakage of classified information. To succeed, you'll have to do your homework and study every deadly foe to avoid becoming their next victim, for secret experiments have led to the emergence of terrifying mutants, implacable machines, and bloodthirsty creatures.
    https://www.youtube.com/watch?v=VbIc2_FwReE
  • Oyunun yaşadığını görmek güzel, çatışmalar çok keyifli görünüyor. PC de klavye-fare ile oynamışlar böylece çatışma hissiyatı daha iyi gösterilmiş, bazı videolarda gamepadle yavaş yavaş fps oynayanları görünce hiç izlenmiyordu bu güzel olmuş. Bazı yerlerde epey kasıyor oyun, ayrıca önceki videolara görede epey downgrade yemiş, normal tabi o grafiklerle çalışatıracaklar kartlar henüz yoklar. Umarım bu yıl sonuna kadar çıkar, oyun çok güzel duruyor.Atomic Heart (2023) [ANA KONU] 

• The Frost kullanıcısına yanıt

Adamlar deli dehşet bir şey yapmışlar yahu. Enfes duruyor ama bu oyunu nasıl satacaklar merak ediyorum. Malum Rusya her yerden banlı.

• Çok kaliteli bir video olmuş. Uzun süredir böyle kaliteli bir tanıtım videosu yayımlayan oyun olmamıştı. Half-Life + Prey + Bioshock + System Shock + Fallout + Metro + Stalker olmuş artık.

Git gide arttırıyorum esintileri.Atomic Heart (2023) [ANA KONU] Keşke bu yıl çıkabilseydi. Ukrayna Savaşının Oyun dünyasına en büyük darbesi olabilir.

• Enfes bir video olmuş gerçekten, beklentilerim gittikçe artmaya başlıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2023 yılına ertelenmiş.

Atomic Heart (2023) [ANA KONU]
    Atomic Heart (2023) [ANA KONU]gematsu
    Atomic Heart to be published by Focus Entertainment, delayed to winter - Gematsu
    https://www.gematsu.com/2022/09/atomic-heart-to-be-published-by-focus-entertainment-delayed-to-winter
  • 21 Şubat 2023. Atomic Heart (2023) [ANA KONU] 

Atomic Heart (2023) [ANA KONU]IGNyoutube
    Atomic Heart is this month’s IGN First! Stay tuned throughout November for exclusive news and videos diving deeper into the upcoming action RPG. Join us to watch the premiere of Atomic Heart’s release date trailer on November 2 at 5am PT/ 8am ET/ 12pm GMT/ 11pm AEDT. #IGN #Gaming #AtomicHeart
    https://www.youtube.com/watch?v=SI11vqvGStw

Atomic Heart (2023) [ANA KONU]
    Atomic Heart (2023) [ANA KONU]xboxera
    Atomic Heart might be releasing on Game Pass on February 21st, 2023
    https://xboxera.com/2022/11/01/atomic-heart-might-be-releasing-on-game-pass-on-february-21st-2023/

• Atomic Heart (2023) [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Standart 60$ -> 700₺

Gold 90$ ->900₺

Premium 100$ -> 1000₺

fiyatlarıyla ön siparişe açılmış. İlk günden Game Pass'e ekleneceğini hatırlatalım.

• MİNİMUM:
    64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    İşletim Sistemi: Windows 10 (20H1 version or newer, 64-bit versions)
    İşlemci: AMD Ryzen 5 1600@ 3. GHz or Intel Core i5-4460 @ 3.1 GHz (AVX, AVX2 and SSE 4.2 support required)
    Bellek: 8 GB RAM
    Ekran Kartı: AMD Radeon R9 380 (4 GB) or NVIDIA GeForce GTX 960 (4 GB)
    DirectX: Sürüm 12
    Depolama: 90 GB kullanılabilir alan
    ÖNERİLEN:
    64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    İşletim Sistemi: Windows 10 (20H1 version or newer, 64-bit versions)
    İşlemci: AMD Ryzen 7 2700X @ 3.8 GHz or Intel Core i7-7700 @ 3.6 GHz (AVX, AVX2 and SSE 4.2 support required)
    Bellek: 16 GB RAM
    Ekran Kartı: AMD RX Vega 64 (8 GB) or NVIDIA GeForce GTX 1080 (8 GB)
    DirectX: Sürüm 12
    Depolama: 90 GB kullanılabilir alan

• Adamlar cyberpunk'ın yapmak isteyip yamadığı şeyi yapmış gibi. Birçok türden şeyi harmanlayıp ortaya enfes bir şey çıkarmışlar gibi. Oyun patlamazsa efsane bir oyun geliyor.

• XanthiN kullanıcısına yanıt

Xbox fiyatı:

1150₺

1750₺

1900₺

• Atomic Heart (2023) [ANA KONU]IGNyoutube
    Join us to watch the premiere of some brand new Atomic Heart gameplay featuring a boss fight on November 4 at 9am PT/ 12pm ET/ 4pm GMT/ November 5 at 3am AEDT. Atomic Heart is this month’s IGN First! Stay tuned throughout November for exclusive news and videos diving deeper into the upcoming action RPG. You can check out Mundfish's website here: https://atomic.mundfish.com/ #IGN #Gaming #AtomicHeart
    https://www.youtube.com/watch?v=s5iuzXjttBE

Grafikleri çok güzel duruyor adam gibi opt. ile çıkarsa daha da güzel olacak. Şunu görünce alsam mı almasam mı diye ikilemi bırakıp ön sipariş geçtim... Bu oyuna savaştan ötürü çıkmaz diyenler vardı. Ruslar sert adamdır abi Atomic Heart (2023) [ANA KONU] 

• Oyunun grafikleri taş gibi sistemi zorlayabilir gibi duruyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sırf batılı firmalara inat oyunun mükemmel çıkmasını çok istiyorum. Birde oyun dünyasında tokatlanmaları lazım.

• Tmm knk. Önce imzandaki batı ürünlerini sat, huaweiye geç Atomic Heart (2023) [ANA KONU] 

• Knk Xiaomi Note 11 Pro aldım iade ettim uyuzuma gitti 10 kişiden 9'u Apple kullanıyor ulan ben niye kullanmıyorum ne eksiğimiz var aldık sonra baktım birde Macbook'lar hoşuma gitti onu da çektim 1 tane o da bitmedi birde o kadar para verdik saatini de alalım da şeklimiz olsun. Onun dışında diğer elektronik ürünler G.Kore veya Tayvan zaten. LG = G.Kore, Acer = Tayvan

Apple ne kadar Amerikalı firma olursa olsun üretim tesisleri ve malzemeleri kimlere yaptırıyor daha çok ona bakmak lazım. Atomic Heart (2023) [ANA KONU] 

• Güney kore ve Tayvan Batı'nın müttefikleri zaten. Ayrıca Apple ürünlerinin Çin'de üretilmesi Apple'ı Çin markası yapmıyor. Atomic Heart (2023) [ANA KONU]  Bak ben Batıcıyım, evime Çin markalarını sokmuyorum. Atomic Heart (2023) [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ellie_Williams -- 4 Kasım 2022; 21:26:37 >
  • Ellie_Williams kullanıcısına yanıt

bir şey bulamadım knk beğeneyim bari. Atomic Heart (2023) [ANA KONU] 

• Reçeteni yazıyorum knk;

Telefon, laptop ve akıllı saatte Huawei alıyorsun

Televizyonunu TCL ile değiştiriyorsun

Oyun bilgisayarında da Lenovo alıyorsun.

Atomic Heart (2023) [ANA KONU] Atomic Heart (2023) [ANA KONU] 

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.