Şimdi Ara

Atom D510 işletim sistemi hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar Atom D510 işlemcili 2gb ram bulunan bir mini-itx sistemi download ve depolama bilgisayarı olarak kullanmaktayım. cihazımda WinXP Pro kurulu durumda fakat cihaz devamlı açık olduğu için malesef belli süre sonra performans kaybı yaşamaktayım. cihaza windows 2003 server kurmak istediğimde hata almaktayım o yüzden kurulum yapamadım. eğer win7 pro kurarsam cihaz nasıl bir performans sergiler kullanan arkadaşlar varmı acaba atom işlemcide win7. eğerki takılma yada kasılma problemi olmuyorsa ürünüme win7 kurmayı düşünüyorum.

    Cevaplar için şimdiden teşekkür ederiyorum.



  • Kurulumda dahi kilitlenme ihtimali var, Netbook'unuzun işlemci yapısı Atom ailesine mensuptur. Netbook'lar için üretilmiştir, Xp şu an için en sağlıklı sistemdir.

    http://forum.donanimhaber.com/m_52111309/mpage_1/f_/key_//tm.htm#52114560
  • Aslinda makina mini desktop netbook deil ama sonucta ayni islemcidir tahminimce. Winxp cok sisiyor ama sinirimi bozmaya basladi 12-13 gun olunca takilmaya basliyor.
  • Atom işlemci olduğu için zaten windows7 sistem gereksinimi konusunda hata verecektir.

    "Windows 7 bugünün çok çekirdekli işlemcileriyle çalışmak üzere tasarlandı. "
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.