Tdci hdi ayni motorlar fransizlarda iyi motor yapan bir Renault var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Maşallah 5.5 litre LPG ile 100 km gidiyorsunuz. Alzheimer filan yoktur işallah. Geçmiş olsun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
O aracın 6.3 litre(3.45 LPG fiyatına göre) LPG tüketmesi için hiç trafiğe girmemek ve maksimum 80 le filan sabit hızla gitmek gerekir. Bu şekilde dizeller 2-3 litre arası, turbo benzinliler 3-4 litre civarı yakar. Bunu gerçekçi tüketim verisi gibi paylaşmak fanboyluğun daniskası. yarın hemen gidip aynı similasyonu tsi araçla deneyim ve arabam 3 litre tüketiyor diye konu açayım. matematiğim iyiymiş, yavrucuğun filan 😂😂😂 ne güldürdün beni be. Kendini kandırmaya devam et. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1 ay önce dizel toyotam vardı. 4 sene önce tüplü astra, i20 aracım vardı. daha önce çeşit çeşit reno. sen kendini kandirmaya devam et de biliyoruz tüplü Toyota ne yakar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
tamam bir dahakine fiş ,pompa fotoğrafları paylaşırım.Kaldı ki neden yalan söyleyim.Daha önceki aracım 1.6 124 bg yazılım olan Cruze du o da lpg de aynı yolda 10 lt altına düşmüyordu.Aynı yol aynı istasyon vs. |
Km de 23 kuruş yakıyorsunuz (Bu hesapta benzin sarfiyatınız yok). Yani 3,45 TL litre hesabından aracınız 100 km de 6,66 litre Lpg yakıyor (23 / 3,45 = 6,66). Lpg benzine göre 1,2 litre fazla yaktığına göre, benzin yaksaydınız 5,5 litre yakacaktınız(5,5 x 1,2 = 6,6). Yani 39 kuruş diyelim. Soğuk marş yaparak 20 km gidiyor, soğuk marşla 20 km geliyorsunuz. Ve aracınız 6,6 litre Lpg yakıyor. Mükemmel değerler yakalamışsınız. |
hocam küçük bir ilçede yaşıyorum başka bir ilçeye gidiyorum.Yolda 3 4 tane ışık oluyor.Sabahları trafik öğlenleri jandarma sürekli yolu kesiyor zaten istesen de basamıyorsun.Yani az yaksın diye kasmıyorum elbette bassam daha da tüketim artacaktır. |
Kendini kandiriyorsun derken bunu kastediyor olamaz miyim? ayni şekilde kullanınca dizel 2-3 litre, turbo benzinli 3-4 litre yakar. Bu gerçekçi tüketim verisi değildir. Bu tarz tüketimler internet ortamında insanları manipüle etmeye yöneliktir. Bu tüketimleri normal bir kullanıcının yakalaması imkansız. bu tarz tüketimleri paylaşan herkeste gerçek fanboydur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mhmmd.239 -- 20 Nisan 2021; 23:26:18 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Gerçek tüketim verisi için köprü trafiği gişeler falan mı yapmak lazım.İzmir-Alaşehir yaptığımda da aşağı yukarı bunu yakıyor.Ben de değerleri söylüyorum .O kadar yakamaz en az tsi yakar diyen sensin ? |