Şimdi Ara

ATM'DE KARTSIZ İŞLEM ACİL YARDIM BAKIN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
12.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar. Ziraat bankası ATM'den kartsız işlem ile IBAN hesabına para gönderimi yapabiliyor muyuz? hizlial.com dan alışveriş yapıcam yaş 16 Ziraat bankası en yakın kartsız işlem ile göndercem IBAN'numarasına gönderiliyor mu? birde 18yaş altı oldugum için sorun olur mu velımın kımlıgı vs. gitmem mi gerekir açıklarsanız çok memnun olurum Lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: masteyen

Arkadaşlar merhabalar. Ziraat bankası ATM'den kartsız işlem ile IBAN hesabına para gönderimi yapabiliyor muyuz? hizlial.com dan alışveriş yapıcam yaş 16 Ziraat bankası en yakın kartsız işlem ile göndercem IBAN'numarasına gönderiliyor mu? birde 18yaş altı oldugum için sorun olur mu velımın kımlıgı vs. gitmem mi gerekir açıklarsanız çok memnun olurum Lütfen

yapabilirsin eğer hızlıalın ziraat bankasında hesabı varsa 18 altındaki tc kabul etmiyor eğer 18 yaş üstündeki birinin tc yazıpta açıklamaya sipariş noyu eklersen olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainboy1991

quote:

Arkadaşlar merhabalar. Ziraat bankası ATM'den kartsız işlem ile IBAN hesabına para gönderimi yapabiliyor muyuz? hizlial.com dan alışveriş yapıcam yaş 16 Ziraat bankası en yakın kartsız işlem ile göndercem IBAN'numarasına gönderiliyor mu? birde 18yaş altı oldugum için sorun olur mu velımın kımlıgı vs. gitmem mi gerekir açıklarsanız çok memnun olurum Lütfen

yapabilirsin eğer hızlıalın ziraat bankasında hesabı varsa 18 altındaki tc kabul etmiyor eğer 18 yaş üstündeki birinin tc yazıpta açıklamaya sipariş noyu eklersen olur

Ziraat bankasını bilmiyorum ama Garanti ve İş Bankası kabul ediyo ben kaç kez işlem yaptım büyük mevlaada iddaa paralarıyla yani

• Ziraat bankamatiğinden HERHANGİ BİR ÜCRET ÖDEMEDEN HIZLIAL ın TR370001001941491259395006 IBAN numaralı Hesap No: 49125939-5006 hesabına ücretsiz ödeme yapabilirsin.

TC numarası ve telefon numarası girersin. Paranın yatırılmasının son aşamasında o yazdığın telefona sms gelir onuda ATM ye girer para transferini onaylarsın....
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildirimr

Ziraat bankamatiğinden HERHANGİ BİR ÜCRET ÖDEMEDEN HIZLIAL ın TR370001001941491259395006 IBAN numaralı Hesap No: 49125939-5006 hesabına ücretsiz ödeme yapabilirsin.

TC numarası ve telefon numarası girersin. Paranın yatırılmasının son aşamasında o yazdığın telefona sms gelir onuda ATM ye girer para transferini onaylarsın....

Bugun denedım hizlial.com için ben başkasının hesabına para yatırmayı seçtim şube kodu ve hesap no istiyordu ben bunu sormustum gitmeden hizlial.com'a şube kodumuzu 5006 olarak seçebilirsiniz diye cevap geldı bende bugun gidip denedım ancak 49125939-5006 şube kodunuda yazdım ancak böyle bir hesap bulunamadı gibi bir şey geldı Iban'a nasıl yapılır bilmiyorum o yüzden iptal ettircem siparişi.
  • quote:

Hızlıal.com kredi kartı ile yapılan ödemeleri bile onaylamazken havale/eft çok sakat olur.

Birinden kart bulup o şekilde ödeme yapın, Yoksa işiniz zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Hızlıal.com kredi kartı ile yapılan ödemeleri bile onaylamazken havale/eft çok sakat olur.

hadi ya böyle oldugunu bilmiyordum teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 Kere Kredi Çekme Yardım?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

hadi ya böyle oldugunu bilmiyordum teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.