Bildirim
Akbank Direkt Şifre Hatası Acil Yardım
Stanley Trigger Action Termos Bardak, 0.47 lt : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B08THQ7LZC?ref_=ppx_hzod_title_dt_b_fed_asin_title_0_0
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
-
Telefona altı haneli mesaj gelmedi mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: FreeRunner
Telefona altı haneli mesaj gelmedi mi?
hayır -
quote:
Orijinalden alıntı: The Dictator
quote:
hayır
Gelen şifre 6 haneli değil mi yoksa şifre hiç mi gelmedi? Belki akbank direkt şifresi olarak kullanıcı şifrenizi giriyorsunuzdur o yüzden sormuştum. Şifre gelmediyse ya da 6 haneli değilse zaten akbankı aramak lazım başka seçenek göremedim. :/ -
Gelmesi mi gerekiyordu ve ne zaman gelmesi gerekiyordu? -
quote:
quote:
quote:
hayır
Gelen şifre 6 haneli değil mi yoksa şifre hiç mi gelmedi? Belki akbank direkt şifresi olarak kullanıcı şifrenizi giriyorsunuzdur o yüzden sormuştum. Şifre gelmediyse ya da 6 haneli değilse zaten akbankı aramak lazım başka seçenek göremedim. :/
Akbank bireysele giriyordum müşteri numarısı giriyorum sonra akbank direkt şifresini giriyorum uzun birşifreydi sonra telefona mesaj geliyordu cep şifre diye
Onu giriyordum bu şekildeydi
Şimdi direkt şifryi giricem giremiyorum 6 haneli diyor benim şifre uzun hep böyle girdim nerden çıktı bu 6 hane
-
quote:
quote:
quote:
quote:
hayır
Gelen şifre 6 haneli değil mi yoksa şifre hiç mi gelmedi? Belki akbank direkt şifresi olarak kullanıcı şifrenizi giriyorsunuzdur o yüzden sormuştum. Şifre gelmediyse ya da 6 haneli değilse zaten akbankı aramak lazım başka seçenek göremedim. :/
Akbank bireysele giriyordum müşteri numarısı giriyorum sonra akbank direkt şifresini giriyorum uzun birşifreydi sonra telefona mesaj geliyordu cep şifre diye
Şimdi direkt şifryi giricem giremiyorum 6 haneli diyor benim şifre uzun hep böyle girdim nerden çıktı bu 6 hane
Heeeee anladım kusura bakmayın anlamam biraz uzun sürdü. Benim dediğim cep şifre ile alakalı imiş pardon. 6 haneli diyince aklım direk oraya gitti. Şifrenizi değiştirin isterseniz 6 haneli bir şey yapın? İstemiyorsanız bankayı arayın bence.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
hayır
Heeeee anladım kusura bakmayın anlamam biraz uzun sürdü. Benim dediğim cep şifre ile alakalı imiş pardon. 6 haneli diyince aklım direk oraya gitti. Şifrenizi değiştirin isterseniz 6 haneli bir şey yapın? İstemiyorsanız bankayı arayın bence.
peki sağolun yarın ararım artık bankayı
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X