Şimdi Ara

Atlas Çağlayan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
9 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Edit : Bu çocuklar 14-15-16 yaşında yurtdışından gelmedi 22 senedir AKP iktidarında doğdu büyüdü , birşeyler yanlış yapılıyor yapıyoruz diyen yok masumlara yazık bu ülkede

Fazla söze gerek yok Türkiye'de 22 senede suçluyu koruyan ve siyasete karışmış Adalet yargı sistemi ile nasıl olsa 3-5 sene yatar çıkarım diye düşünen kahpeler türedi

Ben gençliğimde girmediğim görmediğim ortam kalmadı istanbul Anadolu yakasında ama insanlar böyle değildi yada cezalardan korkuyordu

Şu çocuğun ne günahı vardı? İstanbul Avrupa yakasında oturmak mi suçu?

Ahmet Minguzzi hatırlayın kahpe arkasından gidip bıçak sallıyordu aralarında ne tartışma ne kavga ne küfür ne de tahrik olmadı burası çok önemli , durduk yere kimse kimseye birşey yapmazdı eski Türkiye'de

Ahmet Minguzzi katillerini son fotolarini gördüdunuz mu iyice semirmiş kilo almış keyifle poz vermişler , doğulu olduğu için yeni türeyen çeteler iyi bakıyor bunlara herhalde değil mi? Devlet ne yapıyor sanatçı popcu muhalif peşinde her gün birini tutukluyor söz çetelere gelince arabasından Kalaşnikof çıkan serbest kalıyor ama İmamoğlu içeride mesela al sana adalet Türkiyesi

Atlas Çağlayan

Yine Büyükçekmece suç kaydida bulunan gençlerin kavgası havalı tabanca ile sıkıyor gerçeği olsa yine aynısını yapacak herhalde , toplumda doğulu bunlar aynı saç tıraşı vs denmeye çok başladı , cezaları Finlandiya İsveç yerine Türkiye'ye göre düzenlenmez ise ileride çok karışıklık olacak gibi

Atlas Çağlayan
    Atlas Çağlayanınstagram
    tv100 on Instagram: "🔴 Büyükçekmece'de oyuncak tabancayla kavga eden şüpheliler yakalandı 📌 İstanbul Büyükçekmece'de oyuncak tabancalı kavgada, yaşları 18'den küçük olan ve hırsızlık, yağma suçlarından suç kaydı olduğu ortaya çıkan şüpheliler polis tarafından yakalandı. Adliyeye sevk edilen suça sürüklenen çocuklar ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. #tv100 #kavga #oyuncaksilah #büyükçekmece #silah #tartışma #şüpheli #serbest"
    https://www.instagram.com/reel/DTkrB_VlctA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brother Tolga -- 19 Ocak 2026; 9:14:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lütfen troller şu konuya yazmasın, o iyi güzel duran mesajlarınız bile içten içe siyasi mesajla dolu, yok Norveçte de varmış bilmem ne

Bu suça sürüklenen çocuk mevzusu iyice milletin sinir uçlarına dokunmaya başladı, doğrulup sokağa atılmış soysuzların derdini neden bizim millet çekiyor anlamıyorum, ülkeyi yönetenlerin zaten umrunda değil, olan aklı başındaki Türk çocuklarına oluyor
  • Katil baya profesyonelce ifade vermiş resmen.

Gerçekten yazık olmuş gencecik çocuğa.

Direkt suçuda kabul ediyor katil. Ama o küfür etti o baktı o saldırdı ben kendimi korudum gibi. Hatta arkadaşlarıda beni dark etti şeklinde. 15 yaşında bir çocuğun vereceği ifade değil bu resmen öğretilmiş ifadeler...

Atlas Çağlayan

Ana sebep, ülkeyi bu hale getirenlerde...

özellikle içine kapanık asosyal sessiz gençler daha bir eziliyor hırplanıyor akranları tarafından.

meslek lisesinde okudum kerpetenle pipi skıştırma popoya fırça sapı sokma gibi neler gördüm neler bir çocuğu hastanelik ettiler, kardeşimde öğretmen bir kız öğrencisi beyin kanaması geçirdi beyin ameliyatı oldu merdivenden itmişler kızı uzaktan ben ağladım kıza yani ailesi perişan oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 18 Ocak 2026; 13:25:16 >

Bu suça sürüklenen çocuk mevzusu iyice milletin sinir uçlarına dokunmaya başladı, doğrulup sokağa atılmış soysuzların derdini neden bizim millet çekiyor anlamıyorum, ülkeyi yönetenlerin zaten umrunda değil, olan aklı başındaki Türk çocuklarına oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_99971077/f_//tm.htm
  • öldüren çocuğun suç kaydı mapus geçmişi varmıki ben görmedim okumadım? mahallenin serserisi gibi.

gençlere hasas dedektörmü izleme aletimi takıcak devlet ne yapsın.

googleye norveç akran zorbalığı de kim trollmüş görürsün abd de öldürülen genç dolu akran zorbalığı herhyerde var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 18 Ocak 2026; 13:10:4 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 18 Ocak 2026; 13:17:42 >

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • adnansetek kullanıcısına yanıt

Trollerin anlamadığı ya da anlayıp safa yattığı bir hakikat var. Bu olaylar sıradan, durup dururken olan vakalar değil, hepsinin bir alt yapısı var. Ülke bütün kurumlarıyla çürüyor. Manevi anlamda da çöküyor. Ne ahlak ne etik ne de din... hepsi çöküş içinde. Ben 90'ları da yaşadı ve o dönemin "dip" olduğuna inanırdım, şimdi özlüyorum. O zaman nefret ettiğim kartel basını bile özlüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navi -- 18 Ocak 2026; 19:25:56 >

o çürüme var çok doğru ama tüm dünyada var insanlar vahşileşti hayvanlaşmaya orman kanunlarına doğru gidiyor oda ayrı bir kıyamet alameti zaten insanlarda ahlak,vicdan,merhamet ,allah korkusu duygusunun zayıflaması.

sen abd yada ingiltrenin varoş bir mahellesinde oturan ailesinede sorsan nerede 80 90 ların kibarlığı naifliği der global o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 18 Ocak 2026; 14:6:3 >

Dediğine katılmıyor değilim. Dünya bozuluyor, doğru ama bizde çürüme kurumlarla başladı sonra insanlara sirayet etti. Siyasetin en küçük stk'lara kadar hakim olma hevesi önemli bir neden bence

Bu keko oe larını katletmek serbest olsa gördüğüm adidas eşofmanlı tas kafalı keko motoruna binenleri gördüğüm yerde gerekeni yaparım.Bunlar geleceğimiz için en büyük tehdit.Bir arınma gecesine bakar.Çocuklarımızın geleceği için bu kekoları etkisiz hale getirmeliyiz.

• 2025 yılına kadar Norveç Polisi silah taşımıyordu. Kökten Dinci eylemler sebebiyle yasa çıkartıldı. Birileri de kalkmış Norveç'te de olaylar oluyor ehü ehü demiş Adam haklı aslında senin benim gibi yaşamıyor. 20 milyonluk evde oturup çocuğunu yıllık 2 milyonluk okulda okutursan sana da burası Norveç gibi gelir.

Biz de kurtlar vadisi izleyerek buyuduk hocam. Mutlaka çürük olanlar çıkmıştır ama bu yeni nesil bambaşka. İçlerinde vicdan yok.

14-17 yaşındaki çocuğun ne gibi para ekonomik siyasi derdi olabilir allah aşkına o yaşlarda tek derdim tipim ve yakışıklılığımdı ve kız tavlamaktı, 1 tane sivilcem çıksa 10 gün kafaya takardım tipim kaydı diye para umrum bile değildi.

o dönemlerde ecevit ,mesut yılmaz, tansu çiller vardı ve ne yaptıkları umrumda bile değillerdi akranlarımında değildi,babamında batık esnaf borç içinde olduğu bir dönemi.

30 yaşında adamdan bahsetmiyoruz ergenden bahsediyoruz evet vahşileşme var ama daha başka bir şey şundan,bundan oldu demek zor sanki süreç gibi daha çok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Ocak 2026; 23:44:50 >

Sen yine yanlış anlıyorsun anlatmak istediğimi. Ben 15 yaşındaki çocuğun davranışlarını yargılamıyorum, o çocuğu bu hale getiren çürümüşlüğün sebeplerini irdeliyorum. Tezim de ülkede kurumsal yozlaşmanın insanlarda da etkisini gösterdiğidir. Ülkede siyasi anlayış en küçük hücrelere kadar sirayet etmek istiyor. Hakem atamalarına da el atmak istiyor, yardım derneklerine de. Farzı muhal, Çorum höyük köyü dayanışma derneğine bile nüfus etmek istiyor. Siyasetin girdiği yerde liyakat bitiyor, güven bitiyor, huzur bitiyor, dayanışma bitiyor. İsmi lazım değil, ilkokulda bir derneğe zarf içinde yardım toplanırdı. Herkes gücü oranında verirdi. Kimse de şüphe duymazdı. Şimdi? Milli piyango alırdık, şansımıza derdik. İlkokul 5’ten itibaren merkezi sınavlara girerdik, kimsenin içinde en küçük kuşku olmazdı. Çalışırsak kazanırız derdik. Kurumlar yozlaştığında bireyler temiz kalamaz, herkes duruma ayak uydurur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navi -- 21 Ocak 2026; 9:29:48 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.