Şimdi Ara

Atilla Taş tahliye edildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) medya yapılanmasına yönelik davada duruşma savcısı, Atilla Taş'ın da aralarında bulunduğu 13 kişinin tahliyesini talep etti. Mahkeme, Atilla Taş ile birlikte 21 sanığın tahliyesine karar verdi.

Tutuklu sanıklardan tahliye olanlar şöyle: Murat Aksoy, Atilla Taş, Abdullah Kılıç, Ahmet Memiş, Bayram Kaya, Ali Akkuş, Bünyamin Köseli, Cihan Acar, Oğuz Usluer, Seyid Kılıç, Yakup Çetin, Yetkin Yıldız, Muhammet Said Kuloğlu, Cuma Ulus, Cemal Azmi Kalyoncu, Gökçe Fırat Çulhaoğlu, Habip Güler, Halil İbrahim Balta, Hanım Büşra Erdal, Hüseyin Aydın, Erkan Acar.

Yargıcın tutukluluğunun devamına karar verdiği 5 sanık ise şöyle: Davut Aydın, Emre Soncan, Mutlu Çölgeçen, Ufuk Şanlı, Ünal Tanık.
    http://odatv.com/atilla-tas-ve-murat-aksoya-tahliye-talebi-3103171200.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tornado of Souls -- 1 Nisan 2017; 0:5:42 >

• Buda cikmis

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • girmesi saçmalıktı zaten
  • FETÖ'nün medya ayağı serbest! ama fetö ile mücadele ediyoruz papaz eriği var yen mi?
  • Kardeş nasıl yok yere girdi. Aklımda kalmadı bu adam için çok şey söylendi kimdi o Erol Köse Atilla Taş için fetonun oyuncağı olduğunu ve kendisini defalarca uyardığını söylemişti. Yargılasınlar affetmesinler, beni neden içeri atmıyorlar sizi neden atmıyorlar demek ki bir kabahat işlemiş.
  • yahobea Y kullanıcısına yanıt
    Erol köse kimdir arkadaşım? Plakçının teki.Böyle trollere mi güvenip hareket ediyorsunuz?

Atilla Taş'ın çalıştığı kurumun sahipleri fetöcüymüş.O yüzden içeri girdi.Hatta iddianameye, hükünmeti eleştirdiği tweetleri suç unsuru olarak eklemişler.Rezalet.
  • Tweet bile suç konusu oluyor yeterki kancayı taksinlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tornado of Souls

Erol köse kimdir arkadaşım? Plakçının teki.Böyle trollere mi güvenip hareket ediyorsunuz?

Atilla Taş'ın çalıştığı kurumun sahipleri fetöcüymüş.O yüzden içeri girdi.Hatta iddianameye, hükünmeti eleştirdiği tweetleri suç unsuru olarak eklemişler.Rezalet.

Bir tanık sonuç olarak neden kafadan sallasın, hadi kafadan salladı dinlenmeyecek mi.
    Ben içeri atılsın demiyorum ama yargılanması veya ifadesinin alınması gerekir. İçeride ne kadar kaldı tam olarak boşa mı yatırdılar bilmiyorum.
    Hakkını yedilerse yapanların yanlarına kalmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

Buda cikmis

Ne kadar sövsek azdır , bu kallesler türkan saylanı , cem azız çakmagı sahte delillerle öldürdü , ama gel görki fetö halen bunlar ıcın gözde , şerefsiz köpekler , sürüm sürüm süründüklerını görmeden ölmüyecegım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yahobea

Kardeş nasıl yok yere girdi. Aklımda kalmadı bu adam için çok şey söylendi kimdi o Erol Köse Atilla Taş için fetonun oyuncağı olduğunu ve kendisini defalarca uyardığını söylemişti. Yargılasınlar affetmesinler, beni neden içeri atmıyorlar sizi neden atmıyorlar demek ki bir kabahat işlemiş.

Canını sıkma. Bu kafayla sıra sana da gelir.
  • FETÖ'nün siyasi ayağı hala görevde ama ona sesin çıkmıyor?
  • Ahmet Sik, feto'nun komplosu olan ergenekon ile tutuklanmisti. Hala tutuklu ( iddianame yok henuz ) ama ergenekon surecinde feto'ye acikca destek veren Hanim Busra Erdal tahliye olmus.

Ama soran olursa yargi bagimsiz, hukumet feto ile mucadele ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CheckVizoR

quote:

Kardeş nasıl yok yere girdi. Aklımda kalmadı bu adam için çok şey söylendi kimdi o Erol Köse Atilla Taş için fetonun oyuncağı olduğunu ve kendisini defalarca uyardığını söylemişti. Yargılasınlar affetmesinler, beni neden içeri atmıyorlar sizi neden atmıyorlar demek ki bir kabahat işlemiş.

Hangi kafayla ben kimim ki ne sanatçıyım ne illegal bir işim var kendime bile faydam yok.
    Adalet merci ben miyim, mahkemeye gitmişliğim yoktur hayatımda. Hakimler işlerini düzgün yapmıyorsa bana ne Allah belalarını versin.
  • Büşra Erdal kimdir bir araştırın fetöyle bağı kesin olan biri, ergenekon kumpası zamanı subaylarımıza demediğini bırakan has fetöcülerdendir, bu kişinin serbest bırakılıp da solcuların muhalif gazetecilerin hala tutuklu olması kabul edilemez.

15 temmuz zamanı şehit olan abilerin ablaların kanı yerde kalmıştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yargılama devam ediyor, ama görünen o ki bir suçu yok, ceza almayacak. Üzerine tutuklu geçirdiği süreyi tazminat olarak alacak. Peki bu tazminatı kim ödeyecek? Evet bildiniz biz... Aynı ergenekon balyoz da ödediğimiz gibi. Hükümet ne yazık ki yediği her halkın faturasını halka çıkarıyor ama millet hala gidip oy veriyor. Ceplerinden kaç para çıkıyor haberleri yok

• o fetöcüyse sizde akp lisiniz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CheckVizoR

quote:

Hangi kafayla ben kimim ki ne sanatçıyım ne illegal bir işim var kendime bile faydam yok.
    Adalet merci ben miyim, mahkemeye gitmişliğim yoktur hayatımda. Hakimler işlerini düzgün yapmıyorsa bana ne Allah belalarını versin.

Gardaş cezaevleri de mezarlıklar da hep mahkemeye gitmişliğim yok diyen insanlarla dolu. Bu ülkede adalet suçluyla suçsuzu ayırt edemiyor. Demek istediğim bir gün

kendini hapiste bulursan deme ki benim burada ne işim var.

• Büşra Erdal dışarda kumpasla içeri atılan ve yine içeri atılan Ahmet Şık içerde
  • Atilla Taş vitrin mankeni, bütün millet o'nu konuşuyor 2 tane fetöcü tahliye oldu birisi rte'yi asacağız vs diyordu ben desem müebbet yerim bunlar çıktı.
  • Ya adamı sırf sivri dilli muhalif olduğu için aldılar içeri zaten. FETÖ bahane.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 31 Mart 2017; 22:38:37 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.