Bildirim
atiker sıralı sistem nasıl???
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
hocam düşünmetaktır iyi bir işçilikle sorunsuz binersin..Ben 2 aydır nette okumadığım sayfa araştırmadığım marka kalmadı.en sonunda bu siteden tanıştığım bir arkadaş bana önder oldu gittim konyadan onun taktırdığı bayiden taktırdım sistemi.Tanıştığım arkadaş tam 5 tane araç yollamış Konya Akgünler Oto gaza bende oradan taktırdım.Biraz önce konyadan yozgata geldim.Net olarak ölçemedim ama ha benzin ha lpg farkı yok araba gitmiyecem demiyor.
Kocaelinden araştırın en iyi bayiyi yada istanbulda Şafak Otogaz var hatta bu forumda saolsun sürekli yazıyor Şafak Oto gaz atiker ile ilgili olan herşeyi.Kedisiyle iletişim kur yada yazış aklan takılan soruları.. -
taktır 150 krş a düşer yakıtın benim ş. içi 152 krş en son ölçümüm 52 ytl ile 342 km yol yaptı aracım ş.içi süper değerler birde artık depoyu fulle demek çok güzel , ş. dışı 128 krş yaktım 1 ay önce uzun yol yapmıştım , memnun kalırsın emin ol ancak aracını kısa süre içinde satacaksan hiç bulaşma sakın,, benim aracım 9.000 kmde kendini amorti edecek
http://forum.donanimhaber.com/m_29721015/tm.htm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mendel50 -- 16 Mart 2009; 15:34:51 > -
2 Gün oldu süper mennunum benzinden hiçbir farkı yok kampanyayı da kaçırma -
hocam bu ş.içi 152 kuruşa benzin dahil mi ? nasıl hesapladınız yani ben onu merak ediyorum.Depo tamamen boşken doldurup gidilen km ye mi böldünüz ?
quote:
Orjinalden alıntı: mendel50
taktır 150 krş a düşer yakıtın benim ş. içi 152 krş en son ölçümüm 52 ytl ile 342 km yol yaptı aracım ş.içi süper değerler birde artık depoyu fulle demek çok güzel, ş. dışı 128 krş yaktım 1 ay önce uzun yol yapmıştım , memnun kalırsın emin ol ancak aracını kısa süre içinde satacaksan hiç bulaşma sakın,, benim aracım 9.000 kmde kendini amorti edecek
-
quote:
Orjinalden alıntı: ozgurs59
hocam bu ş.içi 152 kuruşa benzin dahil mi ? nasıl hesapladınız yani ben onu merak ediyorum.Depo tamamen boşken doldurup gidilen km ye mi böldünüz ?
quote:
taktır 150 krş a düşer yakıtın benim ş. içi 152 krş en son ölçümüm 52 ytl ile 342 km yol yaptı aracım ş.içi süper değerler birde artık depoyu fulle demek çok güzel, ş. dışı 128 krş yaktım 1 ay önce uzun yol yapmıştım , memnun kalırsın emin ol ancak aracını kısa süre içinde satacaksan hiç bulaşma sakın,, benim aracım 9.000 kmde kendini amorti edecek
bu değerler depo iyice bitip benzine geçtikten sonraki değer , ayrıca benim aracım 15 derecede lpg ye geçecek şekilde ayarlandı yani evin önünden 100 metre gitmeden lpg ye geçmiş oluyorum burda lpg fiyatı 1.67 ytl ,tabi burda benzin sarfiyatıda var ama çok az hadi 5 ytl de o yakmış olsun
-
quote:
vay be % 60 tasarruf süperrrr
350 yakan araba 150 yakacak
nasıl bı hesap mantıgı bu 1,2 ytl makas ta
-
quote:
Orjinalden alıntı: rechan_cdx
quote:
vay be % 60 tasarruf süperrrr
350 yakan araba 150 yakacak
nasıl bı hesap mantıgı bu 1,2 ytl makas ta
hayır aslında öyle değil benim aracım 99 polo uzun yolda 200 krş ş.içi ise 250-260 civarı yakıyordu lpg takılmadan önce , arkadaşın aracında bakımsızlık olabilir vede bu lpg ye aynen yansır ben motorlar 1600 cc aynı diye yazdım
-
quote:
Orjinalden alıntı: efsane_asık
proton marka aracıma tüp taktırmayı düşünüyorum km 300-350 yakıyo
sıralı sistem atiker taktırsam kaç para yakar
Şu şartlarda en iyi %30 tasarrufun olur.200-250 yakar.% 40 ,%50 tasarruf diyenler ezberden okuyor. -
şehir içinde 2000 cc araç, 28 litre lpg ile 230 km, uzun yolda ise 400 km yol yapıyor.Sizin oradaki lpg fiyatları ile kıyaslama yapabilirsiniz.Atikeri tek geçerim. -
quote:
Orjinalden alıntı: 1995xli
quote:
Orjinalden alıntı: efsane_asık
proton marka aracıma tüp taktırmayı düşünüyorum km 300-350 yakıyo
sıralı sistem atiker taktırsam kaç para yakar
Şu şartlarda en iyi %30 tasarrufun olur.200-250 yakar.% 40 ,%50 tasarruf diyenler ezberden okuyor.
-
tasarruf lpg benzin arasındaki fiyat farkına göre değişkendir.makas açılırsa %50 de olur %60ta olur makas kapanırsa
tasarruf %40 ta %30 da olur tamamen benzinle lpg arasındaki farka bağlıdır.markaya gelince ilk önce kaliteli bir servis
bulun orada zaten size uygun markayı bulmuş olucaksınız.şimdiden hayırlı olsun bol tasarruflu günler dileğiyle.
KALİTE HERZAMAN SATIN ALINIR AMA TECRÜBE ASLA SATIN ALINAMAZ
www.uysalotogazedirne.com
-
kimseyi inandırmak gibi bir kompleksim yok ezber mezber altımdaki aracı vede aldığım lpg gittiğim km belli isteyen inansın isteyen inanmasın hiç mevzuu değil ,dün akşam lpg fulledim depomu şiçi 159 km de 24 ytl gaz aldı ,,, abi 25 e tamamlayak dedi bende seslenmedim peşin vereceğim için ş.içi değer bu, lpg 1.70 ş.dışı yazın ölçecem artık ,,, milletin altındaki araba çok yakıyo diye başkasınınkinide çok yakıyor zannediyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mendel50 -- 2 Nisan 2009; 17:44:02 > -
sn:mendel50 ben size inanıyorum
size bir aracın yakıtını yazayım.
albea sole 2009 model lpg litresi 1.750 kilometrede 125 kuruş yakıyor ben size nasıl inanmam
araç düzgün oldumu montaj sorunsuz oldumu niye olmasın.
KALİTE SATIN ALINIR AMA TECRÜBE ASLA SATIN ALINAMAZ. ÜMİT UYSAL -
quote:
Orjinalden alıntı: uysalotogaz
sn:mendel50 ben size inanıyorum
size bir aracın yakıtını yazayım.
albea sole 2009 model lpg litresi 1.750 kilometrede 125 kuruş yakıyor ben size nasıl inanmam
araç düzgün oldumu montaj sorunsuz oldumu niye olmasın.
KALİTE SATIN ALINIR AMA TECRÜBE ASLA SATIN ALINAMAZ. ÜMİT UYSAL
hocam gerçek değerler kullanımdan vede aracın bakımından bir çok kriterden fark ediyor ben şunu biliyorumki benim aracımdan daha az yakan arabalar var sanırım aracımın motor teknolojisinin biraz eskimiş olması vede 1600 cc olması nedeniyle bu tüketimim bence normal bir değer , ancak 93 model 1400 cc R9 aracı olup lpg de 210 krş yakan arkadaşım var diyorumki senin aracında bi ayarsızlık var oda yok normal bu yakıt diyor bendeki değerleri görünce oda şaşırdı petrolde yanımdaydı üstelik ancak şunu izah ediyorum anlamıyor git adam akıllı bakıma lpg regülatörünü değiştirt bir güzelde ayar yaptırt belki benden az yakarsın diyorum anlamıyor arkadaş illa diyor senin aracından alacağım :) pire için yorgan yakmayı seven bir milletiz malesef
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mendel50 -- 3 Nisan 2009; 17:25:28 >
-
aynen dediğiniz gibi -
Ben 2000 model 1.6 vvti toyotamda kullanıyorum atikeri
bir yıl oldu
15 bin km oldu.
Bir problem yaşamadım
iyi bir ustaya taktırırsan memnun kalırsın
performansta bir fark göremedim
lpg lt si 1.60 iken ş.arası 110 kr yakıyor ş.içi 150-200 kr değişiyor kullanıma göre
tavsiye ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail64 -- 4 Nisan 2009; 11:15:52 > -
Efsane aşık başlığı açıp unutmuş -
quote:
Orjinalden alıntı: faruksevgili
Efsane aşık başlığı açıp unutmuş
sanırım arkadaş tasarrufa başlayınca bol bol gezmekten buralara gelemiyor... -
97 poloma bende atiker taktırmayı düşünüyorum. en az 3 sene daha bu arabayı kullanırım. mayıs ta tam 1 sene olacak arabayı alalı. 97 binde aldım 110 bini geçtim dün. Yılda 15.000 gittiğimi düşünürsek 1 yılda amorti eder herhalde?
Yetti artık 2 günde bir 50 lira benzin. maaşı petrolcülere yatırdık...
Benzer içerikler
- klima açınca araba stop ediyor
- boğaz kelebeği temizliği faydaları
- oksijen sensörü direnç atma
- lpg li araç neden yağ eksiltir
- albien lpg yorumları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X