Şimdi Ara

atiker sıralı sistem nasıl??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
18.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • az önce depomu fulledim 39.67 krş gibi küsürde pompa attı 40 a tamamlattım düz olsun diye gittiğim km 276 km lpg 1.61 nevşehir sistem atiker fast 1
  • @mendel50 arkadaşım ben 10 TL lik gaz alıyorum benzin hariç 65 km rahat gidiyor.Benzin ile birlikte 74 km falan ben benzinli yolu çıkarıyorum geriye 65 k kalıyor.Değerim Allah nazardan saklasın çok güzel sanırım..

@ferhatkuscu bakın mendel50 arkadaşımız burada kendisine gerekli soruları sorabilirsin kendisinde de pola clasic var..
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpergndz

@mendel50 arkadaşım ben 10 TL lik gaz alıyorum benzin hariç 65 km rahat gidiyor.Benzin ile birlikte 74 km falan ben benzinli yolu çıkarıyorum geriye 65 k kalıyor.Değerim Allah nazardan saklasın çok güzel sanırım..

@ferhatkuscu bakın mendel50 arkadaşımız burada kendisine gerekli soruları sorabilirsin kendisinde de pola clasic var..

naaptın alpergndz 10 ytl lik alınırmı gülerler adama :) işin latifesi bi yana ben artık her petrole varmamda fulle arkadaş diyorum :) benzinde bunu demek çok zordu şimdi ilse lpgde depo fullemem maximum 48-50 tl civarı tutuyor bu gün ve dün haftasonuydu avanos ürgüp göreme ailecek nevşehir içinde 190 km yol katetmişiz az yakınca araba :) gezmekte ona göre araba daha bi zevk vermeye başladı , bide lpg ucuzlamışki değme keyfime 1.57 şu an , dün almıştım 1.61 di ama bu gün 40 krş daha düşmüş ,, onun tam aksine benzinde 3 ytl ye dayanmış nerdeyse gerçi benzinin lt fiyatınıda unuttum epeydir :)

en son hesabımda 276 km de 40 ytl = 144 krş şimdi dahada düşecek lpg yükselmezse bu değerler ş.içi ama malum burda yollar serbest 70-80 km hızla civarı sürekli seyredebiliniyor dur kalk var ama o kadar fazla değil bir istanbul trafiği gibi değil yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mendel50 -- 6 Nisan 2009; 14:36:10 >

• @mendel50

hocam hangi firmda 1,57 ye düşmüş lpg?Bizim ilçedeki akıllı bayi hala 1,75 den satıyor yarın bi uyarayımda düzltsin rakamları.

hocam 10 TL lik almamın sebebi şiçi ne yakıyorum onu ölçüyorum...10 /65=15,3 kr yapıyor çok ii değer benim için..
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpergndz

@mendel50

hocam hangi firmda 1,57 ye düşmüş lpg?Bizim ilçedeki akıllı bayi hala 1,75 den satıyor yarın bi uyarayımda düzltsin rakamları.

hocam 10 TL lik almamın sebebi şiçi ne yakıyorum onu ölçüyorum...10 /65=15,3 kr yapıyor çok ii değer benim için..

avanos yolundaki beğendik içindeki shell de sabah baktım 1,57 yine :) dünde öyleydi artık her zaman kontrol eder olduk borsa gibi mübarek bi çıkıyor bi düşüyor
  • arkadaşlar bende 2006 corolla otomatik vites var. atiker nasıl çok kararsızım.bir de şanlıurfada kime taktırırım. lütfen acil
  • bence hondalar kaliteyi sever eğer birde yüksek süratlere çıkılıyorsa kesin kalite derim.kalite kullan başın ağrımasın sonra ağrı kesicisi zor bulunuyor.

KALİTE SATIN ALINIR AMA TECRÜBE ASLA SATIN ALINAMAZ.
    www.uysalotogazedirne.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uysalotogaz -- 7 Nisan 2009; 0:24:31 >
  • kaliteli bir montaj vede usta ile süper olur yaygın servis 2 yıl garanti hemde yerli hemde kaliteli
    quote:

Orjinalden alıntı: ilker59

arkadaşlar bende 2006 corolla otomatik vites var. atiker nasıl çok kararsızım.bir de şanlıurfada kime taktırırım. lütfen acil
  • güzel.. biz toyotası olan 4 arkadaşız 1997-2000- 2003-2005 model toyatalarımızda atiker var ve problem çıkarmadı

quote:

Orjinalden alıntı: ilker59

arkadaşlar bende 2006 corolla otomatik vites var. atiker nasıl çok kararsızım.bir de şanlıurfada kime taktırırım. lütfen acil
  • 1511 kardeş ne demek istediz
  • Mrh arkadaşlar Focus1 1.6 Ambiante aracıma Atiker Safe Fast sistemi taktırdım.Depo simit montaj dahil 990Tl verdim 10 ay taksitle işçilikte on numara gerçekten.Lpg Ankara pompa fiyatı 1.75Tl ile 1.87Tl arasında satılmakta.1.87tl den 74 tl ye depom dolmakta.Eğer 1.75 tl den alsaydım 69.2TL.Kilometre saatimi sıfırladım şu anda 387 km oldu.Tahminim 400 km yi görür.Bu değerde 74tl\400km=0.185Tl Eğer 69.2 Tl den almış olsaydım 69.2Tl\400km=0.173Tl yapacaktı.Ama ustanın tavsiyesi üzerine Kalite marka gaz kullan Opet Shell Aygaz tarzı...Uzun Yola daha hiç çıkmadım ilk 1000km bakımınada 300 km var.Ustam sarfiyatın dahada düşeceğini söyledi enjektörlerin alışma süresi v.b teknik konulardan bahsetti.Birde malüm havalar soğumaya başladı bununda yakıt konusunda etki yapacağını söyledi.Benim bu konuda bilgi birikimi olan arkadaşlara birkaç sorum olacak.

1-Focus1 aracı olup atıker kullanan arkadaşlarım sizlerin yakıt sarfiyatınız nedir.ş.i ve ş.d değerleriniz nedir.
    2-Lpg alırken marka gerçekten önemlimidir.Uzuz gaz alsam zararları nedir.Kaliteli gaz alsam faydası nedir.
    3-Eğer sarfiyatım yüksekse tavsiyeleriniz nedir.2.500d\d vites değitiririm.Aracı sıkıştırmam fazla firen ve ani gazdan kaçınırım.Başka birşey varmıdır.?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.