Şimdi Ara

Atiker Lpg ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
14.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bundan iki önceki aracıma atiker taktırdım
    3 defa regülatör değişti sızdırmazlıktan geçemedim.Her takılan beyinde sızıntı çıkıyordu

Ana merkezi aradım bıktım artık şu işi çözün dedim 3 defa dudullu ile kasımpaşa arasında gittim geldim.Yakınımda servis varsa arayın ilgilensinler dedim.
    Beni yönlendirdikleri servisten müthiş bir çözüm yolu sundular.En son takılan beyin de sızdıran yere japon sürdüler.
    Bu kadar profesyonel bir firma yani.

Sonraki aracımda brc şimdiki aracımda lovato kullanıyorum çok memnunum.
    Atiker mi asla asla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

quote:

Orijinalden alıntı: öcüü..

71 doğumluyum hesapla işte ama şu resmi tatilleri çıkta az genç kalayım
    atiker taktırdım... ustaya kendimi tanıttım dedim sen 3 firmanın bayisi olarak ne önerirsin o da sen ne istersin dedi...
    ben herşeyden önce güler yüz ve memnuunuyet deyince adam atiker takalım dedi..
    bı sorun sıkıntı olursa bir ay dene hemen söker ki sadece beyin kısmı değişiyor anladığım kadarıyla diğer markalardan istediğini bedava takarım dedi ve atikeri taktırdım ....
    valla bu yaşta tek zevkim av onada kıa ya helal olsun 1.6 düşük vergili yerden yüksek bi araç çıkarttı fiyatınıda ulaşılır yapınca durum bu hocam her hafta sonu av...

İki çeker zor olmuyor mu hocam daglarda ? Birde gdi motor degil mı sizin arac ? Atikerin direk enjeksiyon kiti oldugunu bilmiyordum.

yok hocam atiker de 2012 de çıkarttı yeni kırmızı başlıklı kız diyorlar gdı için ama fsı tsı varmı bilmiyorum atmosferik motorsa oluyor.. zaten bizim araçlar plastik manifold falanmış 2 saat içinde takti çıkarttı aracımı.. ama muayene çok canımı sıktı demeden geçemeyeceğim nerdeyse bi okadarda o tuttu 500tl yi geçti.. yok sızdırmazlık yok ek-2.. yok olmadı tüvtürk mayene hadi emniyete harç yeni ruhsat parası...
    yok hocam çok kış şartları olmadığı sürece şükür hiç zorlanmadık.. ki 4çeker 2000cc de var malum vergi düzeni ona yaklaştırmıyor.. zaten 2000cc altında da 4 çeker olmaz manasız..
    ha dersen hiç zorlanmıyormu yer yer elbette canım da bizde kendi çapımızda pastayız işte.. yoksa inan para varsa nasıl araçlar var aklım şaşıyor.. 5 tl ye ancak ekmek arası yeniyor bu memlekette napalım buna bin şükür

• ha bu arada zaten kıa bayisinde garanti kapsamında taktırdım daha doğrusu onların anlaşmalı olduğu bir lpg montaj servisi ile yazılı belgeli şekilde.. sadece aracımın ateşleme sistemi garanti dışı kaldı gerisi aynen devam 5 yıl 150 bn km...
  • Seat Leon marka aracımı aldığımda üzerinde Atiker lpg vardı, canı sıkıldıkça gaz kaçırırdı, bi türlü randıman vermedi, bikaç ay sonra sattım, 2001 Toledo aldım, lpg yoktu, gidip Atiker taktırdım, bunda da gaz kaçağı oldu, havaya uçuyoduk nerdeyse , performans berbattı ama mecbur bindim bi zaman sonra sattım 2003 toledo aldım, buna da arkadaşımla birlikte onun da 2004 Model toledosu vardı, ikimiz gidip Atiker taktırdık, ikimizin arabasını da mındar etti adamlar, işçilik berbat çıktı, sürekli sorun çıkardı, 4 ay dayanabildim sonunda satım arabayı, simdi lpg siz 2004 octavia aldım, lpg taktırsam mı diye düsünüyorum ama taktırsamda atiker olmayacağı yüzde 99, Çok güvenilir bir usta bulursam geriye kalan yüzde 1 lik ihtimal oluşabilir, Ama genel olarak atikerden uzak durun derim
  • Aracıma 2 hafta önce atiker taktırdım, önceki 2 aracımızda da atiker vardı ikisinde de sorun olmayınca bende atiker tercih ettim. şuan km de (aracım 1.6) 217 krş yakıyor. aracım hantal yapıya sahip olduğu için performans kaybım pek olmadı, ilk aracımızda Lovato vardı hemde Damla LPG de taktırmıştım inanılmaz sorunlar yaşamıştık. Şuan için sorunsuz kullanıyorum inşallah da böyle devam eder. ama genel aldığım bilgi BRC ile ikisinin aynı olduğu
  • İmzamdaki aracı 49000Kmde aldım 52000Kmde Atiker Safefast LPG taktırdım Şu an 75000Km yi geçti.
    Ne bir tekleme nede arıza ışığı hiç bi sorun yaşamadım. Sadece Filtre değişimi yaptım geçen sene başkada masrafı yok ayara dahi gitmedim.
    Bende problem yok. BRC vs. tabiki daha iyidir ama fazladan en az 500 TL vermenin anlamı yok. En güzeli çoğu ilçede dahi servisi var.
  • arkadaşlar 1.2 motorlu aracımda (imzamdaki araç) atiker lpg var ve şükür şu ana kadar sorun yaşamadım.çekiş düşüklüğü, ara hızlanma veya patlatma gibi sorunlarım olmadı...yol olarak taktırdığımdan beri 5000km yol yapmışım. Tek gördüğüm eksi ilk çalıştırmada benzinden lpg ye geçerken diğer markalara göre biraz daha vuruntulu geçiş yapıyor gibi geldi.Gerçi daha önce hep 2.0 araç kullandım belki motor hacminin ve segmentin de etkisi olabilir.
    Bir de aracıma lpg taktırırken kırmızı enjektörlere çeviriyorlardı başka bir atikerli aracı, sanırım kırmızı enjektörlülerde sıkıntı yok
  • Önceki aracım sizinkiyle aynıydı ve atiker vardı çok memnundum hiçbir sorun çıkarmadı ve gerçekten ekonomikti, sonra 1.6 dynamic aldım yine atiker taktırdım yaklaşık 30000 km dir hala problemsiz, diğerlerine o kadar fazla para vermeye gerek yok bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maverick8141

arkadaşlar 1.2 motorlu aracımda (imzamdaki araç) atiker lpg var ve şükür şu ana kadar sorun yaşamadım.çekiş düşüklüğü, ara hızlanma veya patlatma gibi sorunlarım olmadı...yol olarak taktırdığımdan beri 5000km yol yapmışım. Tek gördüğüm eksi ilk çalıştırmada benzinden lpg ye geçerken diğer markalara göre biraz daha vuruntulu geçiş yapıyor gibi geldi.Gerçi daha önce hep 2.0 araç kullandım belki motor hacminin ve segmentin de etkisi olabilir.
    Bir de aracıma lpg taktırırken kırmızı enjektörlere çeviriyorlardı başka bir atikerli aracı, sanırım kırmızı enjektörlülerde sıkıntı yok

Merhabalar

1.2 derken lpg taktırdığınız araç clio grand toru 1.2 midir?

bende clio grand tour authentique 1.2 75 bg var. bende taktırmayı düşünüyorum. O sebeple biraz daha bilgi verme şansınız var mı rica etsem. Hala hiç bir sıkıntı var mı?
    Kaç km dir kullanım oldu bakım ve yakıt tüketimi hakkında. İnanın çok sevinirm.

Şimdiden teşekkürler

• Arkadaşım bizim bir işyerinden abi kayınçosunun 2008 honda civic'ine prins taktırmaya diye gitti ama usta boş yere masrafa gerek yok, hondanın motor taş gibi, şu anki atiker sistem honda ile uyumlu deyip atiker takmış ve baya oldu neredeyse 1 yılı geçti sorunsuz kullanıyor.

Aynı ustaya ben gittim, seninkine kitmtm+keihn enjektör takarım, güle oynaya binersin dedi (ankaranın en meşhur ve sağlam ustalarından. hakkında en ufak şikayet yok, yaptığı işin de arkasında). Ama her neyse ben sonra yine sağlam bir firmadan gidip brc taktırdım ve çok şükür şimdilik sorun yok.

Bir arkadaşım ise 2007 model fabia'sına gidip atiker taktırmıştı, onun da 1.5 yıl civarı oldu, 20000e yaklaşırken enjektör cortladı onu ücretsiz değiştirdiler demişti. hatta bana da diyordu ne zamandır gel taktıralım diye ama ben güvenemedim atikere.

Her neyse bu kadar uzatmamın sebebi, bu lpg sistemlerinin araçla uyumlu olması gerekiyor, benim demek istediğim bu, ve kesinlikle 3-5 kişiden referans alarak ustanı seç. 1. ağızdan tavsiye al. Daha önce senin arabana takmış ve sorun yaşanmamış olsun. 3-5 liradan da kaçınma. LPG gerçekten çok can sıkıcı olabiliyor. işin en önemli kısmı öncelikle usta ve kit-motor uyumudur.

• Diğer markalara göre biraz tuzludur ama piyasada ki en iyi lpg markası "Prins" dir,bilginize.
  • Bu konuyu bende hala çok merak ederim. Atiker neden tutulmuyor, neden devamlı birileri kötülüyor.
    Gerçi diğer markalara bakarsak onlarıda kötülüyorlar. Bir tek prinsi kötüleyen duymadım ben.

Tereddütlerdeyim, ATİKER'mi taktırsam yok MTM'mi diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReDDerhan

Bu konuyu bende hala çok merak ederim. Atiker neden tutulmuyor, neden devamlı birileri kötülüyor.
    Gerçi diğer markalara bakarsak onlarıda kötülüyorlar. Bir tek prinsi kötüleyen duymadım ben.

Atiker taktırın, ben mayıs ayında taktırdım, montajdan bşr hafta sonra ayar yapıldı ve sorunsızca kullanıyorum. Hem uygun fiyat hem de her yerde bayiisi var. Hem de bizim markamız, yerli marka. Daha ne olsun ?
  • Focus 1 aracımla yaklaşık 40.000 km Atiker kit kullandım. Rutin bakımlar haricinde LPG servisine hiç uğramadım. Çok şükür hiçbir sorun olmadan kullandım. İşçilik çok önemli her markada. Ben tavsiye ediyorum Atikeri
  • 1 ay önce taktırdım. Teklemeler stop etmeler gaza geçerken probemler. Hiç memnun değilim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottiman

quote:

Orijinalden alıntı: ReDDerhan

Bu konuyu bende hala çok merak ederim. Atiker neden tutulmuyor, neden devamlı birileri kötülüyor.

Atiker taktırın, ben mayıs ayında taktırdım, montajdan bşr hafta sonra ayar yapıldı ve sorunsızca kullanıyorum. Hem uygun fiyat hem de her yerde bayiisi var. Hem de bizim markamız, yerli marka. Daha ne olsun ?

Sanırım araca görede bazı kronik problemler gösteriyor. Ustalık tabi ki en büyük kriter.

Peki Ankara'da tavsiye edebileceğiniz yer varmı.

• ReDDerhan kullanıcısına yanıt
    sorun yaşamak istemiyorsan brc taktır ekonomi yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yaklaşık 1 yıl önce atiker obd2 kit taktırdım. 17000 km olmuş. Sadece 10000 km bakımda filtre değişti. Onun dışında herhangi bir tekleme devir sıkıntısı yaşamadım.
    Muhakkak diğer pahalı markaların parçaları daha kalitelidir. Belki çok uzun yıllar araçlarında kullanmayı düşünenler için uygun olabilir. Atikere bazı kişiler çöp gözüyle bakıyor. Bu kadarda haksızlık yapmamak lazım yerli ürüne.
  • chemsul kullanıcısına yanıt
    aracınız nedir nerede taktırdınız bilgi veremezmiydiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracım 2009 Clio3 1,4 16V
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.