Şimdi Ara

Atiker Lpg ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
15.098
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ReDDerhan

Bu konuyu bende hala çok merak ederim. Atiker neden tutulmuyor, neden devamlı birileri kötülüyor.
    Gerçi diğer markalara bakarsak onlarıda kötülüyorlar. Bir tek prinsi kötüleyen duymadım ben.

Tereddütlerdeyim, ATİKER'mi taktırsam yok MTM'mi diye.

Merhaba bende Atikere karşı çok ön yargılıydım. Fiyatınında uygun olmasından dolayı araştırdığım firmalardan montaj tecrübesine dayanarakta Bir firmaya Ocak ayında montajını yaptırdım. Şuanda 5000 km yol yaptım maşallah benzinde nasıl gidiyorsa gazda da aynısı. Ayrıca 3 saat içinde de teslim ettiler. Ben tüketim olarak ta çok memnunum.
  • arkadaşlar brava 1.6 aracımda atiker lpg sistemi mevcut.teklemeden dolayı 4 ay önce enjektörler değişti yine teklemeye başladı araba gaz yemiyor.filtrede 4 ay önce değişmişti en fazla 10 bin km yol yapmışımdır.benzinde hiçbir sorun yok.bıktım bu atikerden arabadan soğutuyor
  • 1- USTA
    2- KİT 'teki Enjektör
    3- KİT 'deki regülatör
    4- KİT'deki diğer komponentler.

Çok param yok diyen ATİKER GOLD Obd2 li taktıracak. Enjektör ve Regülatör farkı çok bariz. Ustam ZAVOLİ ve ATİKER bayiisi , tavsiyesini sordum , Atiker GOLD Obd2 dedi.

Maşallah , gayet performanslı. aveo 2011 1.4 ecotech motor.
  • Aynen katılıyorum bende atiker gold kiti 2006 model vw polo 1.4 trendline aracıma uygulattım. Usta çok önemli. Benzinden farkı hissedemedim. Düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.
  • gold kit kaliteli diğer kitler kalitesiz diye dusunmeyin.

farklar

1. gold kitin enjektorleri hizli
    2. regülatör kapasitesi std kitlere gore yuksek.

onun dişinda ayni ECU + tesisat + tank filtre vs.

1.4 polo da ne hizli enjektore ne yuksek kapasiteli reg gerek yok.

microfast kit kutudan ciktigi gibi takilsa da ayni şekilde sorunsuz calisir zaten :)

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • LPG Sektöründe En Önemli Husus Dönüşüm Montajı Yapan Ustalardır... Bu Konuyla Alaakalı Sizinle İstişarede Bulunmak İsterimwww.forzaotogaz.com 0543 911 44 78

• Yardımcı olmak için bana diyecekler ulaşabilirsiniz atiker gold onerebilirim 05355595572

• murat bey e katkılarından ötürü teşekkür ederim yalnız microfast kit i tercih etmeme sebeplerimi sıralamış daha yeni teknoloji regülatör ve enjektör mutlaka daha stabil çalışacaktır.

• Kullanıyorum memnunum.
  • 1.2 clio 4 aracıma atiker gold uygulattim en ufak bi çekiş kaybı yok 1 aylık süreçte sıkıntı yok tavsiye ederim. Lpg kazancım yüzde 40in uzerinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • USTALIK BENCE YUZDE 80 ETKİLİ ATİKER DEN MEMNUN OLMAYANLARIN SAYISININ ÇOK OLMASININ NEDENIDE BURSADA 28 ATİKER BAYISI VARKEN SADECE 2 BRC 5 LOVATO BAYISI VAR SONUÇTA KIT TAKMA SAYILARININ ORANTILARSANIZ VE ORANTIYA GORE HATA ORALARININ YUZDELERSEK HEPSI YUZDE 10 HATALI OLSA BRC YILLIK 100 ŞİKAYET ALIYORSA OTOMATİK ATİKER 1000 ŞİKAYET ALMAKTADIR. BENCE USTALIK VE ENJEKTOR ARACINIZA UYUMLU KITI TAKTIRMAK. DAHA ONCE SIZIN ARACINIZA ATIKER TAKILDIYSA VE MEMNUN KALINDIYSA O ARACA BU KIT UYUMLUDUR DIYEBILRIIZ
  • HERKESE HAYIRLI AKŞAMLAR

HYUNDAİ SONATA GLS 2.0 MOTOR H-MATİC 2005 MODEL ARACIMA
    ATİKER GOLD MARKA lpg KİTİ TAKTIRDIM. KİT HAKKINDA YORUM YAPMAYACAĞIM, ÇÜNKÜ DAHA DÜN TAKTIRDIM

FAKAT BİR TEŞEKKÜRÜ TURKUAZ otoGAZA(www.turkuazotogaz.com.tr)MURAT ÜNAL BEY VE EKİBİNE BORÇ BİLİRİM.

ÇOK SAMİMİ VE ÇOK İYİ BİR İŞÇİLİKLE MONTAJ İŞLEMİ GERÇEKLEŞTİ.

YAPANLARIN ELİNE SAĞLIK
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.