Şimdi Ara

Atiker Lpg ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
15.098
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: olek1988

quote:

Orijinalden alıntı: the_zula

Merhaba arkadaşlar ,

2007 model megane 2 1.4 sedan aracım var.50 tl 'lik benzinle 130 km civarı yapıyorum.yani km de 38 krş .Aracıma lpg taktırmak istiyorum en uygun atiker 900-1000 arası diğerleri 1400 ,1600 vs.

Açıkçası o kadar para vermek istemiyorum , Zaten öyle fazla km yaptığımda yok ekim ayında aldım daha 2000 km yol anca yaptım.Ama benzin giderek arttığından artık piskolojik olarak sıkıntı yaşıyorum.

Bu yuzden lpg düşünüyorum , herkes atiker şöyle kötü böyle kötü diyor ama hala en çok kullanılan sıralı lpg atiker .

Neden kimse atiker tavsiye etmiyor ? Diğrlerinin ondan farkı nedir veya atikeri diğerlerinden kötü yapan sebep nedir ? Lpg taktırırsam kaç kruşa düşer ?

yardımlarınızı rica ediyorum.

bizim araba 97 polo classic 1.6 100 beygir

Stefanelli LPG taktırdık ve bir ara sorun çıktı, italyan malı enjektörleri çıkarıp yerine ATİKER enjektör taktılar.
    Atiker enjektörlere sadece 1 hafta dayanabildim, araç 2500 devirden sonra gitmiyor, boğuluyor, tutukluk yapıyordu.
    Hemen gidip değiştirttim ve şu an gayet iyi, aracın benzinde mi gazda mı olduğunu anlamak bile güç.
    Kısacası Atiker i kesinlikle tavsiye etmiyorum.
    atikerden soğudum walla.bi kişide hayırlı bişi söylemezmi :)

• quote:

Alıntıları Göster
    atiker taktırdığıma pişman oldum bende,

ana merkez ürünün arkasında durmuyor. gelen giden herkese bayilik vermişler. ben kötü bi bayiye denk geldim bana lpg taktıktan sonra ortadan kayboldular.
    fatura felan alamadım anlıyacanız. ana merkez ilgilenmedi. 2 3 ayda bi ayarı bozuluyor. yaza doğru söktürüp başka marka takacam
  • 2009 clio symbo arabam var arabamda yağmurlu günlerde teklemeler yaşıyorum mesela gece yağmur yağmış ben yağmur yağmadan önce aradı hiç kullanmamış yağmur yağdı sabah arabanın çalışması da sorun yaşıyorum bu sorun daha lpg servisine gösteremedim ama lpg den kaynaklanan düşünmekteyim inşallah kısa sürede düzelir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosef

2009 clio symbo arabam var arabamda yağmurlu günlerde teklemeler yaşıyorum mesela gece yağmur yağmış ben yağmur yağmadan önce aradı hiç kullanmamış yağmur yağdı sabah arabanın çalışması da sorun yaşıyorum bu sorun daha lpg servisine gösteremedim ama lpg den kaynaklanan düşünmekteyim inşallah kısa sürede düzelir
    VALLA HOCAM BEN SIFIR ARACIMA TAKTIRDIM HEMDE OTOMATİK ATİKER MARKA YAĞLAMASIDA DAĞİL 20BN KM OLDU SADECE 30 TL BAKIM YAPTIRDIM O KADAR BİR KERE BİLE ŞİKAYETİM OLMADI Bİ SORUN YAŞATMAZKEN VE YÜZDE 40 YAKIT TASARUFU SAĞLARKEN NE GEREK VAR FAZLA PARA VERMEYE..
    HEM ŞU LAVATOYU ÖNEREN ARKADAŞ BİDE BUNUN SERVİS AĞINDAN BAHSET BENİMDE VARDI AMASYADAN SAMSUNA GELİRKEN TAK Bİ SORUN ÇIKTI GÜVERCİN GİBİ KALDIK VALLAHİ.. AMA SENİN ARACINDA TSI FSI GİBİ GARIP MOTORSA O ZAMANDA ONA GÖRE SİSTEMİ OLAN Bİ ŞEY TAKTIR ARKADAŞIM..
    MESELA YETİ VAR LPİ SİSTEMLE ÇALIŞIYO 5 BİN LİRA YA TAKILIYO...
    GİRESUNDAYIM DENEMEK İSTEENDE GELSİN DENESİN KİMSE KİMSENİN KAFASINI KARIŞTIRMASIN..
    HEM TAKTIĞIN USTAYA SÖYLE BİR SORUN ÇIKARSA BİR AY İÇİNDE BAŞKA MARKA İLE DEĞİŞTİRİRİM DE İMZALI KAĞIT DA AL EMİN OL Kİ Bİ SORUN YAŞAMAZSIN... HEMDE HER İLDE EN AZ 3 BAYİSİ VAR..
    KALDIKİ ŞURDA 5 KİŞİ YORUM YAZMIŞ AMA VERİLERE BAK MEMLEKETTE KULLANMA ORANI %70LERDE BU ARADA LPG USTASI DEĞİL SUBAYIM...
    BİDE ŞU DİZEL OLAYINA GELECEK OLURSAK MAZOT OLMUŞ 4.48TL NERE KAR SAĞLIYOR MAZOT ARTIK.. DİZEL ARACI SADECE YAKIT OLARAK DEĞİL BAKIM MASRAFI OLARAKTA HESAPLA ARKADAŞ...

• quote:

VALLAHİ HOCAM BENDE MGAN3 VAR VE ATİKER TAKILI ÇOK TA MEMNUNUM... O ŞİKAYETÇİ OLAN ARKADAŞLAR YANLIŞ USTA KURBANI...
    EN KÖTÜ 600TL FARK VAR PARAN CEBİNE KALSIN DERİM... MEMLEKETİN %70 İ KULLANIYORSA VARDIR Bİ GÜZELLİĞİ Kİ UCUZ OLMASIDA TÜRKİYEDE KOMBASANDA ÜRETİLİYOT OLMASI... KİMSENİN ZORUNA GİTMESİN YERLİ OLDUĞU İÇİN KÖTÜLEMEYİN EN AZINDAN BENİM ARACIM ŞU SORUNU ŞU ŞEKLİNDE YAZIN...
  • quote:

Orijinalden alıntı: öcüü..

quote:

VALLAHİ HOCAM BENDE MGAN3 VAR VE ATİKER TAKILI ÇOK TA MEMNUNUM... O ŞİKAYETÇİ OLAN ARKADAŞLAR YANLIŞ USTA KURBANI...
    EN KÖTÜ 600TL FARK VAR PARAN CEBİNE KALSIN DERİM... MEMLEKETİN %70 İ KULLANIYORSA VARDIR Bİ GÜZELLİĞİ Kİ UCUZ OLMASIDA TÜRKİYEDE KOMBASANDA ÜRETİLİYOT OLMASI... KİMSENİN ZORUNA GİTMESİN YERLİ OLDUĞU İÇİN KÖTÜLEMEYİN EN AZINDAN BENİM ARACIM ŞU SORUNU ŞU ŞEKLİNDE YAZIN...

ya işte benimde anlamadığım nokta bu neden kötü diyorum nesi var ,kimse bişi demiyor yok parçaları yerliymiş diğerleri italyanmış

kullanıpta yorum yapan nadir hep kulaktan dolma bilgiler.

• quote:

quote:

quote:

ya işte benimde anlamadığım nokta bu neden kötü diyorum nesi var ,kimse bişi demiyor yok parçaları yerliymiş diğerleri italyanmış

YA HOCAM HADİ DİYELİM 5 -10 ARKADAŞ ŞİKAYETÇİ MEMLEKETTE ATİKER TAKILI 100BİNDEN FAZLA ARAÇ VAR 3-5 NEKİ ONLARDA YANLIŞ USTA YADA BAKIM ZAMANI BAKIM YAPMAYAN ARKADAŞLAR... Kİ TAKAN ADAM ZATEN 2 YIL İÇİNDE HER TÜRLÜ SORUNU ÇÖZMEK YADA TEKRAR PARANI VERMEK SÖZLEŞMESİYLE BU İŞİ YAPIYOR.. Bİ ŞİKAYETİN VARSA GENEL MERKEZİ ARA O TAKAN BAYİİ BAK NE YAPIO SANA YALVARMAZSA KONUŞ ADAMIN ELİNDEN BAYİLİĞİ ALIVERİRLER ANINDA...
    ARACIN NORMAL Bİ ARAÇSA ŞU GARIP LPG UYUMLU OLMAYAN MOTORLARDAN DEĞİLSE EN KRALI ATİKER...
    MADEM PARAYI DÜŞÜNMÜYOR ARADAKİ ONLARCA LİRAYI BIRAK TAKTIRMA YA ZATEN KAR AMAÇLI TAKTIRMIYORMUYUZ...
    ARASINDA BİN TL VAR YA YAZIK ÇOLUK ÇOCUK NE GÜZEL YEDİK VALLA O PARAYI 10 GÜNLÜK TATİLDE...

• Türk Atasözü : ucuzsa vardır bir illeti, pahalıdır vardır bir hikmeti.
    İngiliz atasözü: Ucuz mal alacak kadar zengin değilim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

YA HOCAM HADİ DİYELİM 5 -10 ARKADAŞ ŞİKAYETÇİ MEMLEKETTE ATİKER TAKILI 100BİNDEN FAZLA ARAÇ VAR 3-5 NEKİ ONLARDA YANLIŞ USTA YADA BAKIM ZAMANI BAKIM YAPMAYAN ARKADAŞLAR... Kİ TAKAN ADAM ZATEN 2 YIL İÇİNDE HER TÜRLÜ SORUNU ÇÖZMEK YADA TEKRAR PARANI VERMEK SÖZLEŞMESİYLE BU İŞİ YAPIYOR.. Bİ ŞİKAYETİN VARSA GENEL MERKEZİ ARA O TAKAN BAYİİ BAK NE YAPIO SANA YALVARMAZSA KONUŞ ADAMIN ELİNDEN BAYİLİĞİ ALIVERİRLER ANINDA...
    ARACIN NORMAL Bİ ARAÇSA ŞU GARIP LPG UYUMLU OLMAYAN MOTORLARDAN DEĞİLSE EN KRALI ATİKER...
    MADEM PARAYI DÜŞÜNMÜYOR ARADAKİ ONLARCA LİRAYI BIRAK TAKTIRMA YA ZATEN KAR AMAÇLI TAKTIRMIYORMUYUZ...
    ARASINDA BİN TL VAR YA YAZIK ÇOLUK ÇOCUK NE GÜZEL YEDİK VALLA O PARAYI 10 GÜNLÜK TATİLDE...

Alıntıları Göster
    Bir çok ünlü dizide reklamları var ancak pek memnun değiller gibi görünüyor genel anlamda. Halbuki reklamını yapmayıp, sağdan soldan memnuniyeti dile getirilen markalar daha fazla. Sistemini iyi yap biraz daha fazla al ücretini. Sürümden kazanırım mantığı ile gidiyor Atiker.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stones

Bir çok ünlü dizide reklamları var ancak pek memnun değiller gibi görünüyor genel anlamda. Halbuki reklamını yapmayıp, sağdan soldan memnuniyeti dile getirilen markalar daha fazla. Sistemini iyi yap biraz daha fazla al ücretini. Sürümden kazanırım mantığı ile gidiyor Atiker.

Alıntıları Göster
    hocam sakın atikere bulaşma,benim octavia da var,hiç memnun değilim,çekiş düşük rölanti sıkıntılı,arada motor soğukken patlama yapıyor sakın sakın aman uzak dur..
    daha önce vectramda brc vardı varlığının farkında bile değildim...
    ucuz malın yahnisi,ne olacak bizim yaptığımız bu kadar olur...

• quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Türk Atasözü : ucuzsa vardır bir illeti, pahalıdır vardır bir hikmeti.

hocam bu mantıkla bakarsak hiç tüp taktırmayalım o zaman 4.80tl den benzine devam mı yani...
    ucuz olsun diye lpg taktırıyoruz ki bi arkadaş yazmış skoda var die elbet o aracın motoru uyumsuz ki lpg ye hiç lpg takılamayacak marka araç ve motorlar var...
    hocam bende bi tüketiciyim ama affınıza sığınarak zaten bu lpg ile 3 kuruş karımız olsun diyerek bu işe girişip onuda bin iki bin fazlasıyla sırf yabancı marka diye vereceksem varsın aracım benzinde dursun...
  • quote:

quote:

hocam bu mantıkla bakarsak hiç tüp taktırmayalım o zaman 4.80tl den benzine devam mı yani...
    ucuz olsun diye lpg taktırıyoruz ki bi arkadaş yazmış skoda var die elbet o aracın motoru uyumsuz ki lpg ye hiç lpg takılamayacak marka araç ve motorlar var...
    hocam bende bi tüketiciyim ama affınıza sığınarak zaten bu lpg ile 3 kuruş karımız olsun diyerek bu işe girişip onuda bin iki bin fazlasıyla sırf yabancı marka diye vereceksem varsın aracım benzinde dursun...

Benim demek istedigim su : LPG kiti kaliteli bir marka olsun. 200-300 tl kar edicem derken bir sürü basınız ağrımasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Benim demek istedigim su : LPG kiti kaliteli bir marka olsun. 200-300 tl kar edicem derken bir sürü basınız ağrımasın.

Alıntıları Göster
    hocam haklısınız da atiker 900tl en yakın markası fiyat olarak brc1600 tl hele öyle pirinc falan 3000 5000 tl ye kadar uzuyor fiyatlar.. e ne anladım bu işten... ki sakın atiker satıcısı sanmayın ben deniz subayıyım.. ama şurda haklısınız ki aracınızda tsı fsı vtı gibi motor ve ateşleme sistemi varsa sıkıntı... benim 2012 kıa sportage var yeni kasa taktırdım gayette memnunm %40 da tasarruf sağladı inan 20bn km oldu ve arazıde yaylada biniyorum hiç tık demedi.. usta lazım belkıde markadan önce...

• quote:

hocam haklısınız da atiker 900tl en yakın markası fiyat olarak brc1600 tl hele öyle pirinc falan 3000 5000 tl ye kadar uzuyor fiyatlar.. e ne anladım bu işten... ki sakın atiker satıcısı sanmayın ben deniz subayıyım.. ama şurda haklısınız ki aracınızda tsı fsı vtı gibi motor ve ateşleme sistemi varsa sıkıntı... benim 2012 kıa sportage var yeni kasa taktırdım gayette memnunm %40 da tasarruf sağladı inan 20bn km oldu ve arazıde yaylada biniyorum hiç tık demedi.. usta lazım belkıde markadan önce...

Alıntıları Göster
    önemli olan işçiliktir

• quote:

Hangi marka kullandınız ? Hocam yas kac bu arada merakımdan soruyorum. Subayım deyince.

• quote:

Alıntıları Göster
    Atiker LPG'li araç hiç kullanmadım ama çevremden duyduğum kadarıyla insanlar memnun. Yalnız bu insanların hepsi performansa hiç önem vermeyen kişiler. Ayrıca Konya'da geçirdiğim iş hayatım boyunca duyduğum birşey var. Bireysel müşteriler açısından değil ama diğer büyük iş ilişkilerinde birçok kişi dolandırıcılık, dalavere konusunda Atiker'den şikayetçi. Eski patronum günde 3 öğün Atiker'e sövüyordu Birkaç kişiden daha duyunca inandım. Sizinle bir alakası yok siz bireysel müşteri olarak sıkıntı yaşamazsınız. Sadece aklıma geldi Atiker konusunu görünce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastianbjk -- 27 Mart 2013; 0:59:40 >

• quote:

quote:

Hangi marka kullandınız ? Hocam yas kac bu arada merakımdan soruyorum. Subayım deyince.

Alıntıları Göster
    71 doğumluyum hesapla işte ama şu resmi tatilleri çıkta az genç kalayım
    atiker taktırdım... ustaya kendimi tanıttım dedim sen 3 firmanın bayisi olarak ne önerirsin o da sen ne istersin dedi...
    ben herşeyden önce güler yüz ve memnuunuyet deyince adam atiker takalım dedi..
    bı sorun sıkıntı olursa bir ay dene hemen söker ki sadece beyin kısmı değişiyor anladığım kadarıyla diğer markalardan istediğini bedava takarım dedi ve atikeri taktırdım ....
    valla bu yaşta tek zevkim av onada kıa ya helal olsun 1.6 düşük vergili yerden yüksek bi araç çıkarttı fiyatınıda ulaşılır yapınca durum bu hocam her hafta sonu av...

• quote:

atiker taktırdım... ustaya kendimi tanıttım dedim sen 3 firmanın bayisi olarak ne önerirsin o da sen ne istersin dedi...
    bı sorun sıkıntı olursa bir ay dene hemen söker ki sadece beyin kısmı değişiyor anladığım kadarıyla diğer markalardan istediğini bedava takarım dedi ve atikeri taktırdım ....
    valla bu yaşta tek zevkim av onada kıa ya helal olsun 1.6 düşük vergili yerden yüksek bi araç çıkarttı fiyatınıda ulaşılır yapınca durum bu hocam her hafta sonu av...

İki çeker zor olmuyor mu hocam daglarda ? Birde gdi motor degil mı sizin arac ? Atikerin direk enjeksiyon kiti oldugunu bilmiyordum.

• quote:

Alıntıları Göster
    bence hiç lpg ye gerek yok lpg bağlatsanız aracınız yaklaşık 30 krş lpg yakacak ayrıca benzinde harcayacak pek avantajlı olmayacak bende de 1.6 megane 2 sedan var Ankara şehir içi normal kullanımda 34-38 krş arası değişiyor taktırmayı düşünmüyorum lpg nin eskisi gibi çok avantajı kalmadı.çevremde aracı lpg li olupta benzinde kullananlar var nasıl olsa ikisi de çok yakıyor.en iyisi dizel ama sıfır alınırsa.onda da çok fiyat farkı oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: efsanea_06

bence hiç lpg ye gerek yok lpg bağlatsanız aracınız yaklaşık 30 krş lpg yakacak ayrıca benzinde harcayacak pek avantajlı olmayacak bende de 1.6 megane 2 sedan var Ankara şehir içi normal kullanımda 34-38 krş arası değişiyor taktırmayı düşünmüyorum lpg nin eskisi gibi çok avantajı kalmadı.çevremde aracı lpg li olupta benzinde kullananlar var nasıl olsa ikisi de çok yakıyor.en iyisi dizel ama sıfır alınırsa.onda da çok fiyat farkı oluyor

yok hocam inanın siz hiç dizel araç kullanmamışsınız belli.. dizel bundan 3-5 yıl önceydi 2 tl litre fiyatıyla şimdi benzin 4.8tl mazot 4.6 tl e fark... siz sakın yok aracım 100km de 4 lt yaktı 5 -6 falan getirsin şehir içinde bulsun o değerleri ben aracımı yakarım bizde kullandık 1.4 toyota hiçte öyle değil vallahi hele bi turbosu arızalandıda git kardeşim 2 maaşımı verdim aracı çalışır duruma getirmeye.. araçta 120bn km idi satamadım en son istediğim fiyatın 3 bn altına galeriye takasta zor verdim km yüzünden...
    lpg ye gelince 1.6 aracım var ki araç denmez koca kamyon ya 2012 kıa sportage lpg litre fiyatı 2.65tl burda ki yaylaya inip çıkıyorum sürekli tırman habire 28kuruş civarı hocam benzin olsa araç 9küsür ortalama ile 40kuruş yakacak e az mı hocam on bin km lpg montaj parasını amorti etti geriside kar işte habire geziyorum... keşke devlet baba çok maaş versede benzinde binsek ama şartlar bu hocam.. ki ben şahsi görüşüm 40-50 bin tl para verecem bide traktör sesi dinleyecem yok hocam ya saol inan canı yürekten görüşüm bu

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.