Şimdi Ara

ati9800pro@xt acill yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde sapphire 9800pro var(r360).Kart a thermaltake giant 3 soğutucu kiti monte ettim ve xt teye modladım.Nedendir bilinmez kart artifaict veriyor.Ram hynix 2.8ns.Diğer arkadaşlar bu kartla çok rahat xt ye mod ve hatta daha ileri gitmişler.Bnim bu sorunum dandik bi bios yüklemiş olduğumdanmı kaynaklanıor.Eğer öyle ise bna bu kartla maximum hızlara çıkmak için gerekli olan bios ve kullanmam gereken driverlar hakkında bilgi verebilirmisiniz.

Sapphire 128mb ati9800pro(r360) hynix 2.8ns

yardımlarınızı bkliorum.....

• Ram en fazla 410 yapar.Gpu yu bilemem.Bence kendi biosunuzu xt hızına modlayın öyle kullanın
    En iyi bios yine sapphire biosudur.
  • o işi nasıl yapıcam hiç bi bilgim yok.Bi adres link falan warsa verirseniz sevinirim.
  • http://www.techpowerup.com/bios/

Burda istemediğin kadar bios var
  • http://www.hardwaremania.com/forum/showthread.php?t=16674&highlight=9800

yukarıdaki linkte etraflıca anlatılıyor. vaktiyle bende uygulamıştım.
  • Sapphire in orjinal xt biosunu kullan.

Flashlamadan önce yedeklemeyi unutma.

Diğer markalar artifact verebilir.
  • bence sorun rem zamanlamasından kaynaklanıyor 1,5 olan zamanlamayı 1 e düşüren bir bios kullandın.ve bu zamanlamada remler o hızı kaldırmıyor rem hızını 360 a çek sorun kalmayacaktır.ayrıca kullandığın biosda ısı ölçme işi aktif oldumu bendede 9800pro var ve bende doğru düzgün bir bios bulamadım.techpowerup daki bioslar hep 256 mb xt biosu arkadaşlar tam olarak bir sapphire 128 mb hynix bellekli karta uyacak bir xt biosu linki verebilirmisiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • VE BENCE KARTI O ŞEKİLDE KULLANMA AİRCRAF TEMELLİ OLABİLİR SONRA
  • dileyenlere mail yolu ile saphhire 9800 xt 128 mb hynix biosunu gönderebilirim.
  • bana gönderirsen ii olur.

enginunver@gmail.com
  • birde ben alayım üstad cagataycelik42@hotmail.com
  • arkadaşlar orjinal saphire 9800 xt bios nerden bulabilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gungorulas

arkadaşlar orjinal saphire 9800 xt bios nerden bulabilirim.

Yukarsa sana link verdim zahmet olmazsa ordan indir
  • Ziwro banada lazım gelip bilgisayarıma yükler misin? tıkla sağa sola, download a bas açılan sayfada, kasıyo beni çok

alınan herkesten özür dilerim kendimi tutamadım :P
  • dostum orda 128mb orjinal xt bios olsa indircem bulamadım herhalde ondan soruorum.
  • bu konuda haklısın bende görememiştim banada lazım ehu :P de bunu belirtseydin daha tatmin edici bi cevabı bi iki post önce alırdık belkim :))
  • biosu maillere yolladım
  • teşekkürler puser kardeş sağolasın...acaba bu biosla ısı okuma işlemi aktif oluyormu?ziwro o verdiğin siteyi biliyoruz orada 128 mb hynix bellekli xt biosu yok olsa sormayız!ucan the tekme maşallah çok neşeli esprili ve renkli bir karaktere sahipsin galiba yalnız birisiyle dalga geçeceksen önce bak araştır sonra bu işe giriş techpowerup'da 128mb xt biosu yok sonra sen rezil olursun dikkat et.ayrıca yardımcı olmayacaksanız gereksiz yazılar yazıp durmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _prozac_ -- 27 Aralık 2005 8:19:38 >
  • bildiğim kadarı ile bütün r360 gpu larda ısı sensörü var. biosu yüklediğin takdirde ısı sensörü aktif olacaktır. atitool dan ayarlara girip termometre bölümünden ilgili seçeneği tıklayıp mevcut ısıyı gözlemleyebilirsin.

önemli hatırlatma,
    bios güncellemesi yapmadan önce mevcut biosu yedeklemeyi unutmayın.
  • eheuh olmadığını bende yazdım zaten. bilmem dikkatini çektimi :) neşeliyimdir ayrı ukala bi zamanına geldi o da ayrı ama saçma sapan forumlara dönüşüyo burasıda yavaş yavaş onada uyus olmadım diil hani :) ısrarla "doğru düzgün soru sormanın yolları" isimli çeviri yazıyı okumanızı tavsiye ediyorum :)

www.belgeler.org/howto/smart-questions.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.