Şimdi Ara

ati X1050 Yİ çıkardım 8600 GT taktım ama...??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pc de ati x1050 ekran kartı takılı idi dün 8600 gt aldım taktım ama sanki pek fark olmadı gibi geldi hatta görüntü dahada kötü gibi geldi mesela masaüstüne sağ tıklayıp özellikler dediğimde ekran ayarlarını x1050 de bir çok ebata ayarlayabiliyordum (800x600,1024x768 vs vs.) ama 8600gt taktım bana sadece 800x600,1024x768,1024x1280 seçeneklerini veriyor bunu neden yapıyor olabilir acaba ati den nvidia ya geçtim diye olmuş olabilirmi birde ekran kartının tam performans verip vermediğini test etme şansım olabilirmi yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler..

• atiden nvidia ya geçiş yaptığınıza göre xp yi formatlayıp enson sürücüleri kurdunuz mu?
  • işte pek bilgim yok bu konuda format atmam gerekiyormu? yada yapmam gereken başka bir işlem ?

birde 8600gt yi çıkardığım pc ye x1050 yi taktım herhangi bir sorun olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunay34 -- 15 Kasım 2007; 10:10:10 >
  • yokmu bilen bi arkadaş??
  • Ya aslında format atmaya gerek yok.Tabi atılsada olur.Senin yapman gereken öncelikle ati kartının programını ve sürücüsünü program ekle-kaldırdan kaldırmak.Daha sonra nvidanın web sitesinden kartının en yeni sürücüsünü indirip kuracaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pinkcrow7 -- 15 Kasım 2007; 11:20:44 >
  • öncelikle kaldırdıgın driver ı uninstall etmelisin..bunun için ati nin cat uninstaller dosyasını kullanırsan otomatik olarak uninstall edicektir..daha sonra bir kere res at makineye ve registry clean yapan bir programla sistemi temizle...en son nvidia nın driverlarını kur...Format atmış olman gerekmez...Lütfen herşey için format diyip işin içinden çıkmayalım...NE vaktimiz nede verilerimiz kaybolmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holyfire -- 15 Kasım 2007; 11:20:43 >
  • arkadaşlar çok saolun akşam iş çıkısı dediklerinizi deneyeceğim olmazsa tekrar yardımınızı isterim tekrar teşekkürler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: holyfire

öncelikle kaldırdıgın driver ı uninstall etmelisin..bunun için ati nin cat uninstaller dosyasını kullanırsan otomatik olarak uninstall edicektir..daha sonra bir kere res at makineye ve registry clean yapan bir programla sistemi temizle...en son nvidia nın driverlarını kur...Format atmış olman gerekmez...Lütfen herşey için format diyip işin içinden çıkmayalım...NE vaktimiz nede verilerimiz kaybolmasın

konuyu açan arkadaş eğer ati den sonra yine ati kart taksaydı dediğiniz doğru ancak şu an elindeki os kendini atinin kartına ve sürücülerine göre optimize etmiş durumda.Sadece sürücü değiştirilirse oyun ve video uygulamalarında beklenen verim alınamaz.Oyunda 40 fps almak varken 20fps ye neden razı olasınız?

• önce atinin driverlerini kaldırıp deneyeyim olmazsa yakın zamanda format atmayı düşünüyorum zaten birde öyle denerim ama şu an için ekran kartının çalışıp tam performans verdiğini test edebilirmiyim birde masaüstü özellikler deki ekran ayarlarından istediğim çözünürlüğü vermiyor o zaman verirmi acaba
  • bende barku ya katılıyorum ati olsaydı kart tamam da nvidia ya geçiyorsun ve ne kadar uğraşsanda temizleyemessin sistemden o yüzden format atman bence en mantıklısı olur bana görehem verimin daha da artar makineyi boş yere kastırma veri kaybınıda yedeklersin olur biter ;)format atıp tekrar yüklemek o kadar uzun sürmüyor ama değer
  • BU forumu bu yüzden seviyorum yardımsever o kadar insan varki çok teşekkürler arkadaşlar yine de başka önerisi olan varsa beklerim onlarıda denerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.