Şimdi Ara

Ati Tray Tools ile Hardware Monitör izleme ( HD 4800 serisi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
3.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ram kontolculuymus raid de taktirdim kokluyor valla.

harbiden vegas2 goturmus rami.bu oyun kedidir kedi ismi de tuhaf zaten.
  • arkadaşlar yüzeysel olarak inceledim ama fan kontrolüyle ilgili bişey bulamadım.Var mı fan kontrol?
  • gerçekten güzel bir program.oc içinde kullanışlı

Ati Tray Tools ile Hardware Monitör izleme ( HD 4800 serisi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _prozac_ -- 18 Ağustos 2008; 0:09:08 >
  • @.45 ACP
    Sağol da bir Crysis alsak daha iyi olur sanki. Vegas2'nin de ayarlarını açıp öyle deneseydiniz. Çözünürlük tamamda o ayarlar hiç yakışmamış. Buna rağmen 108mblık bir bellek kullanımı var.
  • ilk mesajimdaki resimlerde ayarlar acik ama catisma oldugu icin goruntuler net degil.ikincisinde bellek kullanimi dusecek mi diye kapatmistim.degisim olmuyor.esc ile ayar degistirdiginizde goruntu duzeliyor birden grid gibi restart atmiyor.crysis kurulu degil onu da yarin ekleyeyim.
  • Aklıma gelmişken bir şey daha sorayım, bu bellek kullanımı aynı bölüm içinde değişerek mi seyrediyor.
    FVM için( yukarda fwm yazmışım :) ) sallıyorum 400ken 350ye düşüyor sonra tekrar 400e çıkıyor mu mesela, yoksa belli bir süreden sonra sürekli aynı veya yakın değerlerde mi gidiyor?
  • hayir bir sure sonra surekli ayni ya da yakin olmuyor degisiyor ama ne hizda degisiyor dikkat etmedim bakayim.mesela uzun sure oynadiktan sonra ormandaki resim.sonra tuger sorunca ayni resmi saveden oynamadan alip ekledim fazla fark yok.
  • Soz verdigim icin crysis'i ekliyorum.Bosta kart bellek degisim hizina baktim fps gibi cok hizli degil ama sahne degistikce degisiyor.bellegi zorlamaya calistim ancak ne kadar duserse dussun sahne degistiginde mesela bir araca bindiginizde bir binaya girdiginizde tekrar artiyor ve yukarida yazmasa 60 kusure dustugunu anlamazdim.alt-tab yapinca 10mb kadar artiyor ancak kisa surede tekrar dusuyor yani alt-tab yaptim rahatladi gibi bir olay yok.8x i hafiza dusurmek icin denedim o ayarda oynanmiyor ama 4x de oynayabiliyorum.sistem resmi yukaridaki mesajlarimdan birinde.resimleri 18 gibi almistim simdi yolluyorum.

catalyst ayari

crysis 1.2, 1280*1024, yuksek, aa kapali araca binmeden once 123mb idi.

4x aa

8x aa

• @.45 ACP
    Çok sağol hocam, tam istediğim gibi oldu :)
    Şuanın en yüksek grafikli oyunu bile aa ile 512mb geçiremiyorsa (19"için) bir süre daha 512mb ekran kartı kullanılabilir demek ki. Tabi very high'da ne olacak orası muamma
  • @45 ACP
    Paylaşım için teşekkürler hocam.. Bu monitör izleme olayı gerçekten çok yararlı bir olay, birçok şeyin tespti için çok yardımcı oluyor
  • quote:

Şuanın en yüksek grafikli oyunu bile aa ile 512mb geçiremiyorsa (19"için) bir süre daha 512mb ekran kartı kullanılabilir demek ki. Tabi very high'da ne olacak orası muamma

bu 512mb nin oc ile 150gb gibi minicik bir farki var yalniz. 1280'de very high ve bol ram olduktan sonra bir sey olmaz ama soyle ayarda oynanmaz.su durumda 1 gb biraz etki eder ama sonucta ati icin degil bu oyun.benim testlere bakip da 4870 icin deger bicmeyin x2 5600 kullaniyorum.su kartin kullandigi bellek olayi hosuma gitti gpu hizi oyunlarda dusmuyor powerplay2 dedikleri guzel bir seymis onu gorduk ve oyun icinde kac derece onu gorduk.fraps yerine geciyor bu program baya kapsamli.hotkeylerini yapamadim 3d profili icin ayrica hotkey lazimmis uzun is..

Crysis (Very High) kart default.

Stock Clocks:
    Resolution: 1900*1200
    Average fps: 15.00
    Min fps: 3.97
    Max fps: 21.67

kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 18 Ağustos 2008; 23:04:57 >

• att yükledigimden beri xfiredan cod4 online oynayamıyorum.
    oyun açılır gibi oluyor ekran çok kısa süre kararıyor ama ekran çöz. bile degişmeden (masaüstü ve oyun çözünürlükleri farklı) kapanıyor.
    attyi exit deyip kapattıgımda ise sorunsuz oynuyorum!
    bu sorunu yaşayan yada çözümünü bilen varmı ?
  • Çok sevindim bu habere hele şükür gelebildi en çok beğendiğim yanıda kolay arayüzü eski kartım 1950 gt ile çok iyi oluyordu bu program çok kullanışlı
    Edit:Arkadaşarlar vistada çalıştıramadım bi türlü ürün dijital imza gerektiriyor fikan dedi sonrada program hata verdi açılmadı nasıl açabilirim
    2 kere silip kurdum programı fayda etmedi dijital imza filan istiyor sonra bu hata:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 20 Ağustos 2008; 14:00:50 >

• quote:

Orjinalden alıntı: SAMASRA

Çok sevindim bu habere hele şükür gelebildi en çok beğendiğim yanıda kolay arayüzü eski kartım 1950 gt ile çok iyi oluyordu bu program çok kullanışlı
    Edit:Arkadaşarlar vistada çalıştıramadım bi türlü ürün dijital imza gerektiriyor fikan dedi sonrada program hata verdi açılmadı nasıl açabilirim
    2 kere silip kurdum programı fayda etmedi dijital imza filan istiyor sonra bu hata:

Kullanıcı Hakkı Kısıtlaması sorunu gibi görünüyor, ATT'nin ekran kartı ile haberleşmesine izin verilmiyor. Vista'da tam yetki sahibimisin yoksa limitli kullanıcı mı?

• Cok gusel bir programa benziyor ....

Acaba bu programla HD 4870 kartima fan ayari yapabilirmiyim acaba ???

Bosta kart 77-78 arasi ...

Bu durumda fan hizini kaca ayarlamaliyim arkadaslar ???

Bilen varsa lutfen bir yardim etsin ......
  • Bu Program İle:

1:Fan hızı ayarlanabiliyor..
    2:Overclock ve voltaj ayarı yapılabiliyor..
  • Bu Programı Yükledikten sonra fps düştü..Sildim Sonra..

Yüklemeden önce 790/1100mhz=50 FPS
    Yükledikten Sonra 800/1150mhz=40 FPS
  • Gerçekten Çok Yararlı Bi Program. Oyun Sırasında Herşeyi Rahat Rahat Ne Konumda Olduğunu Görebiliyosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaRo55

Bu Programı Yükledikten sonra fps düştü..Sildim Sonra..

AA, AAF , AI, vb gibi perfromans ayarlarının aktif olup olamdığına baktın mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: OPTİMİST

quote:

Orjinalden alıntı: BaRo55

Bu Programı Yükledikten sonra fps düştü..Sildim Sonra..

AA, AAF , AI, vb gibi perfromans ayarlarının aktif olup olamdığına baktın mı?

evet baktım..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.