Şimdi Ara

Ati Tray Tools ile Hardware Monitör izleme ( HD 4800 serisi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
3.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mckoy

OPTİMİST arkadaşım dediğin gibi ati tray tools u kurdum ve ayarlarını yaptım fakat yaklaşık 10 dk sonra şöyle bir hata vermeye başlıyor bende...

Access violation at adress 0040410A in module 'atitray.exe'. read of adress 0A19918C.

ve hata sürekli çıkıyor...bunun sebei ne olabilir???

Tuhaf, böyle birşey gelmedi başıma. Ekran kartı nedir senin ?
  • x1950'ye olur mu ki bu
  • @OPTİMİST

HD 4850 kullanıyorum...bahsettiğim hatanın sürekli çıkmasından sonra makinaya bir reset atayım dedim ve şuan itibariyle hata çıkmıyor...
  • Bunu Ati'nin diğer ekran kartlarında da kullanabilmemiz mümkün mü acaba?
  • x1950pro da denedim oluyor Ama x1950de gpu kullanım %si yok ama envoirment tempereture açık
  • Yalnız cod4 çalışmadı Programı kapatıp girebiliyorum anca ben de sildim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reasonable

Bunu Ati'nin diğer ekran kartlarında da kullanabilmemiz mümkün mü acaba?

Olur tabi, hatta Nvidia desteği sözkonusu bile olabilir, rivatuner'de Ati desteği olması gibi.

Program pek stabil değil, beta aşamasında olduğundandır heralde, alt-tab yapıp masaüstüne döndükten sonra oyuna tekrar girdiğinizde OSD kayboluyor, uygulamayı tekrar başlatmanız gerekiyor..
  • bende değerler sağ üst köşede çıkıyor sol üst köşye nasıl aldın ? ayarı bulamadı bir türlü :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: [PASHA]

bende değerler sağ üst köşede çıkıyor sol üst köşye nasıl aldın ? ayarı bulamadı bir türlü :)

On screen display menüsünde, OSD Screen corner butonunu göreceksin, top left, top right gibi, o bölümden dilediğin köşeyi seçebilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: OPTİMİST

quote:

Orjinalden alıntı: [PASHA]

bende değerler sağ üst köşede çıkıyor sol üst köşye nasıl aldın ? ayarı bulamadı bir türlü :)

On screen display menüsünde, OSD Screen corner butonunu göreceksin, top left, top right gibi, o bölümden dilediğin köşeyi seçebilirsin

teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: tsk

Mükemmel bir şey bu, rica etsem Crysis'de High ayarlarda 144x900 çözünürlükte herhangi bir haritada biraz gezip bir ss koyar mısınız?
    FWM işini merak ettim de :D

crysis kalmadi dmc versek? Free Video Memory'e bak bakalim.

Ati Tray Tools ile Hardware Monitör izleme ( HD 4800 serisi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 17 Ağustos 2008; 21:58:02 >

• @.45 ACP

Hakikaten Devil MAy Cry 4 ne kadar az bellek kullanan bir oyun öyle, hemde böylesine yoğun texture varken, şaşırtıcı doğrusu
  • vegas2 az kullaniyor demek istedin galiba?free video memory yani kullanilmayan yaziyor.son resimde 284mb diyor vegasta ise 380mb.az degil baya kullaniyor bence ama benim garibime giden vegas2'de gpu'yu %80 kusur uzerine cikaramazken bunda masallah bosta biraksan %99 oluyor.gpu'ya iyi yukleniyor belki onunla alakalidir.bu oyun icin oc yapmamak ve v-sync acmak lazim bu arada.
  • 1280*1024 8xmsaa 16x aaf DMC ortalama 200mb bellek götürmüş, bence gayet iktisatlı kullanmış belleği..
  • bak o dediginde haklisin vegas2 de 16af actim ikinci resimde ama 8xaa yoktu.deneyelim baska oyunda mesela?
  • AA AF AAA kapali.bir sey degismemis iktisatli oyunmus harbiden.

• su da vegas2 bunda da fazla degisim gorunmuyor ayar farkina ragmen.bilemiyorum hic detayli incelemedim bu konuyu ama 1280 cozunurluk icin 512 modeli yeterli bence.1680'de bu oyunlarda durum nedir ben de onu merak ettim bak.

• hd 3850 için bu ati tary sürümü düzgün çalışır mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: selfpower

hd 3850 için bu ati tary sürümü düzgün çalışır mı?

Denemedim ama geriye dönük uyum olması gerek..
  • quote:

Orjinalden alıntı: .45 ACP

AA AF AAA kapali.bir sey degismemis iktisatli oyunmus harbiden.

Sadece grafik belleği açısından değil sistem belleği açısından da baya iktisatlı bir oyunmuş, 173Mb bellek kullanımı mı olur abi ya, bu kadar veriyi nerede tutuyor bu oyun HDD'de değil heralde

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.