Şimdi Ara

ATI Radeon x1650 series SORUNu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benm bi sorunum var şimdiye kadar pes 2010 u sorunsuz oynuyordum ama dün oynarken oyun dondu ekranın ışığ yanıp sondu ve kilitlendi..görevi sonlandırdım ve tekrar girmeyi denedim ve şöyle bi hata mesajı verdi...your computer does not meet the minimum specifications neccessary to run this software.you may experience errors during operation.the video card does not have the neccessary specifications.(GPU Shader 2,0) the settings cannot be reflected due to the computer is specifications. bu hatayı diğer oyunlarda da vermeye başladı...sizce neden kaynaklanıyor olabilir bu hatanın çözümü nedir yardım edebilecek arkadaş varmı şimdiden teşekkürler....

pc özellikleri
    intel core 2duo 2,2 ghz
    2gb ram
    512 ati radeon x 1650 ekran kartı

• Ekran kartı sürücülerini kaldır, güncel sürücüyü tekrar kur, directx güncelle. Bilgisayarında virus olmadığından emin ol. Olmazsa windowsu tekrar kurmayı dene. Bu yazılımsal çözüm...
  • Driver sweeper indir güvenli modda ekran kartı sürücülerini kaldır...En güncel driverı yükle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

Driver sweeper indir güvenli modda ekran kartı sürücülerini kaldır...En güncel driverı yükle...

cevaplarınız için teşekkür ederim..güncel sürücüyü ati nin sitesinden indirip kurdum pc yeniden başladığında renkler karıştı görüntü çok büyüdü ancak eski sürüme dönünce düzeldiii.. indirdiğim sürücü linkihttp://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Legacy/Pages/radeonaiw_xp.aspx?type=2.4.1&product=2.4.1.3.10〈=English

doğru sürücüyü indirmişmiyim eğer doğruyu indirdiysem neden olmadı..??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi castiello06 -- 24 Ocak 2010; 22:39:05 >

• ekran kartım üsttede yazdığım gibi ati radeon x1650 series güncel driver linkini verirmisiniz arkadaşlar..
  • arkadaşlar bi daha yardım etseniz bana..
  • dogru driveri indirmissin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD HD Radeon 7670M Driver sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    Ati Radeon 9600 pro driver sorunu
    16 yıl önce açıldı
    SATILIK ATİ RADEON 9800 PRO
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Doğru sürücüyü indirmişsinde, senin tabirinle "ekrandaki görüntü büyüyünce" neden korkup eski sürücüye döndün. Yapman gereken Catalyst in ayarlarından ekran çözünürlüğünü değiştirmekti sadece.

Benim sana tavsiyem bilgisayardan anlayan bir arkadaşını çağır eve yardım etsin sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bigteacher

Doğru sürücüyü indirmişsinde, senin tabirinle "ekrandaki görüntü büyüyünce" neden korkup eski sürücüye döndün. Yapman gereken Catalyst in ayarlarından ekran çözünürlüğünü değiştirmekti sadece.

Benim sana tavsiyem bilgisayardan anlayan bir arkadaşını çağır eve yardım etsin sana.

sadece görüntü büyümedi renklerde karıştı control centere girdiğimde hiç bi ayarı yapamıyodum
  • Catalyst i kullanmak zorunda değilsin.
    Masaüstünde sağ tuşa basıp, özelliklere girip, ayarlardan da renk ve çözünürlüğü ayarlayabilirdin.
  • quote:

Catalyst i kullanmak zorunda değilsin.
    Masaüstünde sağ tuşa basıp, özelliklere girip, ayarlardan da renk ve çözünürlüğü ayarlayabilirdin.

ekran kartını güncelledim pes 2010 da yine aynı sorunla karşılaştım yine oyun donuyo kilitleniyo tekrar açmak istediğimde aynı hata mesajını veriyo....ne yapacam nasıl çözecem bu sorunu
  • pes 2010 oynarken bu hatayı alıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi castiello06 -- 25 Ocak 2010; 15:18:09 >
  • Kardeş kim bilir kaç tane sürücüyü yarım yamalak yükleyip kaldırdın.
    Sen en güzeli anlayan biriyle bilgisayarını formatlayıp yeniden Windows kur.
  • quote:

Kardeş kim bilir kaç tane sürücüyü yarım yamalak yükleyip kaldırdın.
    Sen en güzeli anlayan biriyle bilgisayarını formatlayıp yeniden Windows kur.

kardeş ati sürücülerini driver sweeper ile kaldırdım sonra yeni sürümü kurdum...madem anlamıyosun bilgili değilsin ne cevap veriyon...pc den anlayan biriyle format at demişsin format atmayı bende biliyorum 10 senedir pc kullanıyorum sana bile format atarım....
  • Herşeyden anladığın belli zaten.
    Kartın canına okumuşsun.
    Sen Ankara dasın galiba Kocaeli ye gelirsen haber ver görüşelim.
    Sana yardımcı olmaya çalışacağım.
  • arkadaşlar anlayan biri yok mu cevap verecek.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.