Şimdi Ara

ATI RADEON HD4870 RV770XT PCS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    PROFESYONEL SOĞUTMA SİSTEMİ ( PCS+ )
    ZEROTHERM SIVI SOĞUTMA
    WINDOWS VISTA PREMIUM DESTEKLİ
    ATI RADEON HD4870 SERİSİ
    512MB GDDR5 3800 MHZ BELLEK
    256 BIT
    125,44 GB/S BELLEK BANT GENİŞLİĞİ
    YENİ TERASCALE GRAFİK MOTORU
    TÜMLEŞİK SUPERSCALAR SHADER MİMARİ
    36000 MTEXELS/S DOLDURMA HIZI
    800 ADET PIXEL SHADER
    800 ADET VERTEX SHADER
    800 MİLYON ÜZERİ TRANSİSTÖR
    TÜMLEŞİK HDMI DESTEĞİ ( ÇOK KANALLI (7.1) AC3/DTS HD VIDEO DESTEKLİ )
    DONANIMSAL UVD2 (UNIFIED VIDEO DECODER 2) İŞLEME
    1920X1200 (SINGLE-LINK DVI) OR 2560X1600 (DUAL-LINK DVI, HDCP) ÇÖZÜNÜRLÜK DESTEKLİ DUAL DVI
    ATI CROSSFIREXT ÇOKLU GRAFİK İŞLEMCİ DESTEĞİ
    YÜKSEK HIZLI 128 BIT HDR (HIGH DYNAMIC RANGE) KAPLAMA
    ATI AVIVO HD TEKNOLOJİSİ
    DIRECTX® 10.1 DESTEKLİ
    SHADER MODEL 4.1

Bu kartı Q9400 Quad Core ve 4gb ram ile kullanıcam ozellkle sogutma sistemi icin bu kartı sectim gta4 crysis seri far cry2 pes09 devil may cry callofduty4-5 gibi oyunlarda herhangi bi sorun yasarmıyım ve sogutma sistemi yeterlimi extra fan lazım olurmu bu kartı kullananlar fikirlerini soylerlerse iyi olur simdiden tesekkurler
    PSU 450W

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eLHuSeYiN -- 21 Şubat 2009; 15:49:41 >

• O karta 400 lira vereceğine, 2.elden 500 liraya sıfır gibi 4870X2 alırsın...

Bana bak, HD4850 Full level Crysis'te 15-20 arası FPS alıyorum.Rezillik...
  • quote:

Orjinalden alıntı: uynus

O karta 400 lira vereceğine, 2.elden 500 liraya sıfır gibi 4870X2 alırsın...

Bro ben bu oyunları cok cok yuksek cozunurlekte oynamak istemiom nasıl desem ekran net olsun takılmasın yeter benm icin rahat oynuym yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eLHuSeYiN -- 21 Şubat 2009; 15:59:14 >
  • quote:

4870x2 500 liraya 2. elde çoook zor 600 liraya bile satan ender çıkıyo.. daha önceden belki kartını 300 e satan bile çıkmış olabilir, ama bir kartın 1 kere 300 e satılması o kartın 2. el değerini 300 lira yapmaz
  • eczanet le aynı düşünceyi paylaşıyorum.malesef bazıları boyle konusarak piyasayı alt etmeye çalışıyorlar ama başarısız.
    quote:

Orjinalden alıntı: EcZaNeT

quote:

4870x2 500 liraya 2. elde çoook zor 600 liraya bile satan ender çıkıyo.. daha önceden belki kartını 300 e satan bile çıkmış olabilir, ama bir kartın 1 kere 300 e satılması o kartın 2. el değerini 300 lira yapmaz
  • ARKADASLAR BEN KARTI KULLANANLARIN KART HAKKINDAKİ GORUSLERNİ OGRENMEK İSTİYORUM KARTI ALINCA Bİ PROBLEMLE KARSILASIRSAM COZEBİLEYM YADA BASKA KART ALAYM SİZ 2NCİ EL KART KONUSUNU KONUSUOSUNUZ
  • gta4 ve crysis ağırlıklı oyunlarınızsa nvidia tavsiye ederim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Sapphire hd 4890?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir kere değil, çok kere gördüm.4870X2; 500-550 arası, 4870; 300 ve 4850'yi 200 TL'e satan çok kişi var.Faturalı ve Garantili olarak tabiki...

Pat diye gidip almaya kalkarsanız, 600-650 civarı görürsünüz rakamları.Bunlar zevk olsun diye alıp-satanlar...

Ama paraya sıkışıpta, 500'e satan çok kişi gördüm.İkisini ayırt etmek gerek diye düşünüyorum.

Birde, piyasayı niye alt etmek istiyim ki? Ben, Ati yada Nvidia'nın dispürütörü değilim, normal bir pc kullanıcısıyım...
  • dostum adama öyle bir söylemişinki piyasada direk 500 Tl ye bulabilirsin diye görende almak istediği gibi dakkasında bulur zannedecek.
    tamam belki oı fiyata bulabilir ama forumda 1 ay kadar epeyce takılması takip etmesi gerekir ki ölme eşşeğim ölme..
    quote:

Bir kere değil, çok kere gördüm.4870X2; 500-550 arası, 4870; 300 ve 4850'yi 200 TL'e satan çok kişi var.Faturalı ve Garantili olarak tabiki...

Pat diye gidip almaya kalkarsanız, 600-650 civarı görürsünüz rakamları.Bunlar zevk olsun diye alıp-satanlar...

Ama paraya sıkışıpta, 500'e satan çok kişi gördüm.İkisini ayırt etmek gerek diye düşünüyorum.

Birde, piyasayı niye alt etmek istiyim ki? Ben, Ati yada Nvidia'nın dispürütörü değilim, normal bir pc kullanıcısıyım...

• İYİ PERFORMANS ELDE ETCEGM nVİDİA VE ATI den BİRER TANE EKRAN KARTI SOLERMSNZ ONLARI İNCELİYM
  • Arkadaş 450 watt psu var.Ona 4850 gider bence biraz daha araştır tabi.
  • HD4870 kullanıyorum mutluyum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: -placebo-

Arkadaş 450 watt psu var.Ona 4850 gider bence biraz daha araştır tabi.

PSU YU 520W-600W arası yapsak HD4870 e uyar heralde
  • şöyle diyebilirim, çok büyük hayallere kapılma genel olarak 4870 çok iyi bir karttır ama senin dediğin gta4 crysis vs. gibi oyunlar da hep cins oyunlardır. crysis çıkalı neredeyse 2 yıl olmasına rağmen daha tam hakkıyla oynatabilecek bir bilgisayar daha yoktur. gta4 de öyle, 4870le takılmalar oluyor ama bi süre sonra rahatsız etmemeye başlıyor genel olarak gta4 oyun içerisinde 20-30 fps arası gidip geliyor, cryis de ise 25-35 arası çok bayram yeri olursa ortalık da 15-25 arası oluyor. ama bunun dışında oynadığım cod4 cod5 assasins creed burnout paradise fallout 3 gibi oyunlarda son ayarlarda harika fps veriyor. bide şimdiden uyarıyım, ben dahil bazı arkadaşlarda çoğu oyunda ve film izlerken nedeni belli olmayan bir şekilde anlık takılmalar oluyor, 1 saniyelik bir donmanın ardından geriye dönüyor. bazı kullanıcılarda bu böyle ama hiç sorunsuz kullanan arkadaşlar da var, yani biraz şans işi anlayacağın. eğer ati riski almak istemiyorsan biraz daha para bulup gtx 260 alabilirsin. ha yanlış anlama 4870 harika bi karttır ama dediğim gibi şansa kalmış bazı olayları da var eğer alıp rahat etmek istiyosan gerek driver desteği gerek oyun optimizasyonu olsun gtx 260 senin için daha iyi olur.

• @eLHuSeYiN
    quote:

Bu kartı Q9400 Quad Core ve 4gb ram ile kullanıcam ozellkle sogutma sistemi icin bu kartı sectim gta4 crysis seri far cry2 pes09 devil may cry callofduty4-5 gibi oyunlarda herhangi bi sorun yasarmıyım ve sogutma sistemi yeterlimi extra fan lazım olurmu bu kartı kullananlar fikirlerini soylerlerse iyi olur simdiden tesekkurler
    PSU 450W

o kart senin tüm işini görür, her hangi bir sorun da çekmezsin.
    soğutması da gayet yeterli, ekstra fana kesinlikle ihtiyaç yok.
    ben o kartla masaüstünde 45derece, oyunda ve en fazla yükte dahi 62 derece üzerine çıkmadım.
    bu arada yükte fan %45 ile çalışmakta, daha fazlaya gerek yok..

bu arada GTA4, Devil May Cry ve PES09 dışındaki oyunları bu kartla oynadım ve bitirdim - bazıları hala kurulu.

bilmek istediğim başka birşey varsa p.m. atıver, senin için daha yararlı olur.
    zaten konu kaymış gitmiş başka taraflara, her zamanki gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 21 Şubat 2009; 17:36:33 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.