Bildirim
ATI POWERCOLOR 9550 = 71 DOLAR ALINIR MI?/O/C NASILDIR?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
4 dolar daha fazla ver git ASUS 9550 GE al derim.
Çopğu modelde 480 den yukarı oc olmazken bir zamanlar palitte ve asus ta 600 ve ötesi hayal değil -
ARADA 15 DOLAR VAR AMA? -
ben 75 e aldım asus GE yi..
Hala 85 - 88 e satan varsa onlar 3. el toptancıdan alıyorlar.. Mecidiyeköy Bimsan da 75 e var -
quote:
Orjinalden alıntı: Acharad
ben 75 e aldım asus GE yi..
Hala 85 - 88 e satan varsa onlar 3. el toptancıdan alıyorlar.. Mecidiyeköy Bimsan da 75 e var
Nerden ald1n? -
ben alsam asus derim çogu parçada 1 numara oldugundan ekran kartlarıda daha ıyı oburlerine gore -
Asus 9550GE tartşmasız en iyi performansı veren kart -
asus al derim ama kendi sürücüleriyle o/c olmuyo modlu sürücü indirmelisin -
En uygun nerden alabilirim gold 88 dolara satıyor? -
quote:
Orjinalden alıntı: inferno
asus al derim ama kendi sürücüleriyle o/c olmuyo modlu sürücü indirmelisin
orada dur dostum bee valla orbların hepsi palitci ama -
ben sistemlerde msi kullanıyorum oldukçada guzel performan veriyor yalnız cd den çıkan driver surumu mükemmel değil. -
9550 lerin babası PALIT.
3dmark2001 17038 skor imzada. Standart sogutma + zalman ramsinklerle 520/760 yapmıstır ki hicbir 9550 nin harcı degildir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soultrap -- 12 Şubat 2005, 9:45:02 > -
http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1099
bundan mı bahsediyosun?
fiaytı 98 dolar hiç bir yerde stokta gözükmüyor neden acaba? -
bende pcgolddan dediğin kartı aldım. ekran kartı güzel yanında hitman contract ı veriyorlar. oc de 350 / 580 yaptım bilgisayarın gıkı çıkmadı. daha üstünede belki çıkar ama ben fazla zorlamak istemedim. -
pc gold dan başka biyerde bu karttan yokmu? ben de bu karttan almak üzere araştırma yapmaktayım. -
gold dan almamanı tavsiye ederim
quote:
Orjinalden alıntı: delivery
pc gold fiiyatı 71 dolar , YOKSA BİRAZ DAHA ÜSTÜNE PARA EKLEYİP ASUS 9550 Mİ ALSAM( 86 DOLAR)
NE DERSİNİZ POWERCOLOR İYİ MİDİR? EN ÖNEMLİSİ O/C PERFORMANSI NASIL OLAR?
-
Asus un fiyatı 72$+KDV civarları. Ramleri 4 yada 5 ns gelmesine ragmen iyi overclock oluyor. -
quote:
Orjinalden alıntı: Soultrap
9550 lerin babası PALIT.
3dmark2001 17038 skor imzada. Standart sogutma + zalman ramsinklerle 520/760 yapmıstır ki hicbir 9550 nin harcı degildir.
çünkü 2.5ns
sizin ramler kaç basiyodu??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SebA_StiAn -- 13 Şubat 2005, 13:29:49 > -
Asus iyidir,en uygun fiyatlısını bul al,pişman olmassın
Bu arada , modlara sesleniyorumForumda "9550" başlığı açmayı hiç düşündünüz mü Donanım / Hardware ' in altına
Hergün binlerce 9550 başlığı açılıyor da
-
asus
Benzer içerikler
- tray işlemci nedir
- wattman hatası nedir
- gürcistan ekran kartı fiyatları
- itopya kupon kodu
- corsair cx750
- ryzen 7 7800x3d
- amd zen 6
- en iyi işlemci
- anakartımı nasıl öğrenirim
- dlss nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X