Şimdi Ara

Ati + Nvidia Physx Mod 1.01 x64... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
5.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: isk0rpit

Bende başta kıytırık duman efekti dedim geçtim ama şu videoyu izleyince birdahaki ekran kartım kesinlikle nvidia olucak sadec bu oyun için değil bu oyunların sayısı çoğalıcak ve atinin bu konuda bişey yapmaya niyeti yok lütfen şu videoyu izleyin sonuna kadar.

http://www.youtube.com/watch?v=6GyKCM-Bpuw&feature=player_embedded

şimdiye kadar gelen en detaylı fizik bu oyunda. ama videodaki gibi fiziklerde performans düşüşü olmadan oynamak için ekran kartı nvida olsa da yanına yine bir kart daha gerekiyor. mesela fizik açıkken 25 fps sistem fiziği kapatınca 45 verebiliyor. fizikleri bu kadar detaylı olmayan oyunlar için de zaten işlemci de hesabı yapabiliyor. örn: nfs:shift

• quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

Orijinalden alıntı: isk0rpit

Bende başta kıytırık duman efekti dedim geçtim ama şu videoyu izleyince birdahaki ekran kartım kesinlikle nvidia olucak sadec bu oyun için değil bu oyunların sayısı çoğalıcak ve atinin bu konuda bişey yapmaya niyeti yok lütfen şu videoyu izleyin sonuna kadar.

http://www.youtube.com/watch?v=6GyKCM-Bpuw&feature=player_embedded

şimdiye kadar gelen en detaylı fizik bu oyunda. ama videodaki gibi fiziklerde performans düşüşü olmadan oynamak için ekran kartı nvida olsa da yanına yine bir kart daha gerekiyor. mesela fizik açıkken 25 fps sistem fiziği kapatınca 45 verebiliyor. fizikleri bu kadar detaylı olmayan oyunlar için de zaten işlemci de hesabı yapabiliyor. örn: nfs:shift

Anladım şu an için pahalıya patlar yani 2 nvidia kart 1/2 oyun içinde değmez .

• "Tüm Dünya'nın kullanamadığı teknoloji boş yatırımdır" diyor AMD. nVidia'nın bu motora verdiği dolarlar uçacak gibi geliyor ya hadi hayırlısı..

Orijinalden alıntı: Tolga*

"Tüm Dünya'nın kullanamadığı teknoloji boş yatırımdır" diyor AMD. nVidia'nın bu motora verdiği dolarlar uçacak gibi geliyor ya hadi hayırlısı..

amd tabii öyle der kendisinde böyle bir yatırım olmadığı için rakibine boş yatırım yapıyor demesi normal. vereceği bir karşılık yok. madem boş işler niye havok için intelle anlaştı neden açık kaynak fizik motoru hazırlamak için yatırım yapıyor? kimse atinin bu konuda geç kaldığını inkar edemez. açın youtube u gt300 ün fizik demosunu izleyin bakalım nvidia boş işlemi uğraşıyor dolu işlemi... biraz kendi fikriniz olsun amd şöyle diyor böyle diyor demekten fazlasını yapın düşünün! ati havok işbirliğinden iş çıkmayacağını anladı kendi birşeyler yapmaaya çalışıyor yüzüne gözüne bulaştırırsa nvidia dan lisans almak zorunda kalacaktır ve bu sandığınız kadar imkansızda değil. nasıl intel amd den 64 bit lisansı aldı buda onun gibi sonuçlanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadtneverdie -- 5 Ekim 2009; 18:15:33 >
    DONANIM HABER SİYASİ BİR MECRAYA DÖNÜŞMÜŞTÜR. ÜLKEYE SALDIRANA ASLA CEZA VERMEYEN YÖNETİM UYARI YAPANA CEZA VERİR HALE GELMİŞTİR. DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜNÜ KENDİ DÜŞÜNCELERİNE GÖRE UYGULAYANLAR ACABA NEYE HİZMET EDİYOR?

• quote:

Orijinalden alıntı: AndryTR

Şu resimleri eklerken 1600 küsür çözünürlikte eklemeseniz daha iyi olmaz mı? Hani şöyle bir 640*480 çözünürlükte ekleseniz, sayfalar hızlıca yüklense, beklemesek ne çıkacak diye ama isteyen için de tam hâlini gösteren linkler verseniz, kotalı interneti olan var, düşük hızlı interneti olan var deseniz... =)

Açıkçası ben şuan eklediğim resimlerin thumbnail olduklarını sanıyordum. Yani foruma bakan bir kişinin bütün o resimlerin orjinal boyutlarıyla indirdiklerini bilmiyordum. Normalde o ufak resimlere tıkladığınıza yeni bir sayfa açar ve resmi orjinal boyutlarında gösterirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: TiesTorN

Ayda yılda destekli bir oyun çıkıyor diye PhysX hemen de ne kadar gerekli oluverdi bak sen...

Gerekliliğinden bahseden oldumu. Aldığım kart her oyunda tam destek vermeli. PhysX destekli yılda 2-3 tane güzel oyunda olsa bu efektleri göremeden oynamak insanın keyfini kaçırır. Ekran kartını oyun oynamak ve keyif almak için alıyoruz benchmark veya gösteri yapmak için değil. Zamanında Nvidia ile anlaşsaydı iki firmada aynı fizik motorunu kullanıyor olurdu. PhysX'i kullanmam diyorsada suçlu oyunlarda PhysX desteği sunan Nvidia değil AMD firmasıdır. Eğer imkanı varsa herhangi başka bir fizik motoru kullansın. Eminim Ati ileride Havok'u kullanmaya başlarsa göklere çıkartırsınız ve o zamanda önemli bir teknoloji oluverir bir anda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 5 Ekim 2009; 19:32:31 >

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

"Tüm Dünya'nın kullanamadığı teknoloji boş yatırımdır" diyor AMD. nVidia'nın bu motora verdiği dolarlar uçacak gibi geliyor ya hadi hayırlısı..

amd tabii öyle der kendisinde böyle bir yatırım olmadığı için rakibine boş yatırım yapıyor demesi normal. vereceği bir karşılık yok. madem boş işler niye havok için intelle anlaştı neden açık kaynak fizik motoru hazırlamak için yatırım yapıyor? kimse atinin bu konuda geç kaldığını inkar edemez. açın youtube u gt300 ün fizik demosunu izleyin bakalım nvidia boş işlemi uğraşıyor dolu işlemi... biraz kendi fikriniz olsun amd şöyle diyor böyle diyor demekten fazlasını yapın düşünün! ati havok işbirliğinden iş çıkmayacağını anladı kendi birşeyler yapmaaya çalışıyor yüzüne gözüne bulaştırırsa nvidia dan lisans almak zorunda kalacaktır ve bu sandığınız kadar imkansızda değil. nasıl intel amd den 64 bit lisansı aldı buda onun gibi sonuçlanabilir.

Sen hakikaten nVidia fansın. Yani artık o dereceye gelmişsin ki yazıları tersten filan mı okuyorsun nedir? Ben AMD'nin dediği doğru dedim mi arkadaşım? Böyle diyor dedim, kendi yorumumda hemen arkasında. Bence o dolarlar tamamen uçacak. Ne polemik yaratmaya uğraşıyosun anlamıyorum ki..

• quote:

Orijinalden alıntı: Erai

Eğer öyleyse Nvidia bir sonraki sürücülerinde ati kartların aa açmasını engeller kesin, nasıl yapar bilmiyorum ama kesin yapar bir şekilde
    Yaptı bile,195.39 sürücüsünde mod malesef çalışmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: TiesTorN

Ayda yılda destekli bir oyun çıkıyor diye PhysX hemen de ne kadar gerekli oluverdi bak sen...

Batman Aleykum Selam
    AMD Phenom II X6 1090T @ 4.00GHz || Asus Crosshair IV Formula || G.SKILL 2000MHz DDR3 4096MB RAM || Sapphire Radeon HD6950@6970 || 1-OCZ Vertex SSD 128GB 2-Seagate 200GB 3- Seagat 1.5TB || Asus DVD+-RW DRW-1814BL LS || Coolermaster HAF-X + 1000w psu || Zalman CNPS 10X Extreme CPU Cooler || ACER GD245HQ 24'' 120Hz || Logitech G9 Laser Mouse || ASUS Xonar D2 Sound Card || Sennheiser HD555 Headphones ||Logitech Z2300 200Watt RMS Speakers ||
  • Darkest of Days'ten nie kimse bahsetmiyor demosu güzeldi bence
    physx benchmarkı da var kendi icinde
    CM HAF 922/ Aopen 750W/ MSI Z87-G43 GAMING /Intel I5 4670K / Noctua NH-U12P SE 2 /GSKILL RIPJAW 16 GB 1600 mhz/ MSİ GTX 980 Tİ /Asus VG278 27'' 120hz/ Razer Naga/ Razer Lycosa/ Razer Moray/ Logitech Cordless Rumpepad Logitech F710/ Creative Xi-Fi Gamer/ Creative I-Trigue L3800/
  • arkdaslar bende de 5870 ve 512 mb 8800gts var bu iki karti beraber kullanip 8800 gts yi physx icin kullanayim diyorum. anakartim 680sli oldukca eski bir anakart ve nvdia yongali ayrica sli destekli anakartim 2 karti beraber kullanmami kisitlarmi acaba? bu arada psu 700 watt tagan heralde 2 kart icinde yeter.

Orijinalden alıntı: happy_warrior

arkdaslar bende de 5870 ve 512 mb 8800gts var bu iki karti beraber kullanip 8800 gts yi physx icin kullanayim diyorum. anakartim 680sli oldukca eski bir anakart ve nvdia yongali ayrica sli destekli anakartim 2 karti beraber kullanmami kisitlarmi acaba? bu arada psu 700 watt tagan heralde 2 kart icinde yeter.

Denemek lazım, açıkçası hiçbirfikrim yok nvidia sli yongalı anakartlar hakkında. Yapman gereken şey, ati kartı 1. pci-ex, nvidia yı da 2. pci-ex slotuna takman. Herhangi bir sli ya da crossfire köprüsü kullanmayacaksın. Daha sonra ekranı ati karta bağlayıp, win7 kur. Önce ati driverı, daha sonra da nvidia driverı yükle. İlk mesajdaki dosyayı da indirip , içindeki yönergelere göre kur. Sonra batman ve mirror's edge aç ve dene :)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.