Şimdi Ara

Ati + Nvidia Physx Mod 1.01 x64... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
5.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buradaki mesaj ve resimler, konunun ilk mesajına aktarılmıştır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erai -- 4 Ekim 2009; 20:50:30 >
  • Tüm ayarlar full;
     Ati + Nvidia Physx Mod 1.01 x64...

GTX 260 tek başına 3d+Phsyx

GTX260+9600 GT 512

GTX 260+9600 gt ile Full ayarlar ile akıcı bir oyun oynanabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: VaLoUr

Seni kim kaale alsın. Hem Nvidia kullanır hemde Ati'yi över durur. Unutmadan benim kaale alınmaya ihtiyacım yok. Çünkü her konuda yeterince bilgi sahibiyim buda bana oldukça yeter.

2nizden başka "ATI'yi övüyosun" diyen de yok bana zaten bilmem farkında mısın... Övmek denmez ona haklı olanın yanında olmak denir. Ama siz ikinize herkes tepki gösteriyorsa, o vakit düşüneceksin hata kimde..
  • Erai, eline sağlık. Physx'in aktif olarak kullanıldığı Unrel T 3 var Physx Modu ile deneyebilirsen 8600gts orda nasıl bir başarım sağlıyor görebiliriz.(tabiki oyun elinde varsa)
  • Elimde physx destekli bir diğer oyun Mirror's Edge var sadece. Unreal Tournament 3 yaklaşık 7 küsür gb, onu satın almam(!) bir süre alacak, sabaha elimde olur Physx pack ve patchleri yükledikten sonra, en geç yarın öğleden sonraya kadar birkaç görüntü koyabilirim. Şimdi de mirror's edge yi yüklüyorum, o nasıl sonuç vericek bakalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

bir tane kartı anladık da. fizik için millete 2. bir kart kaktırmak ne demek yahu. oyunu fizik detayları highda oynamak için gtx260 yetmiyor yanına bide 9800gtx lazım. öyle kötü bir kart da değil. 9800 gtx olacakmış(bak sen!). gidip hemen bi gtx275 ve 9800gtx ikilisi alayım bari.

yok öyle birşey oyunda physx i açarken altında gtx260 önerilir yazıyor ama ben 8800gts yle physx high 1680 çözünürlükte ortalama 47 fps aldım. kimsenin kimseye bişey kaktırdığı yok yani isteyen alır kullanır. böyle bir opsiypn olması gayet güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rabbitweed

2 duman efekti,elektrik kivilcimlari bundan ibaret physx zaten.cokda kayip degil yani.
    AA yi consol danmi actin

yoruma bak hizaya gel... 2 duman efekti dediğin efekti başka hangi oyunda gördün sisin içinden geçerken sisin hareket etmesi her oyunda olan birşey mi? karakterin ayağına kağıtların takılması, kağıtların yaprakların uçuşması pelerinin hareketleri? bu oyundaki sıçramayı göremiyorsan cidden artık mantığın değil duygularınla hareket ediyorsun demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadtneverdie -- 4 Ekim 2009; 23:24:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

quote:

bir tane kartı anladık da. fizik için millete 2. bir kart kaktırmak ne demek yahu. oyunu fizik detayları highda oynamak için gtx260 yetmiyor yanına bide 9800gtx lazım. öyle kötü bir kart da değil. 9800 gtx olacakmış(bak sen!). gidip hemen bi gtx275 ve 9800gtx ikilisi alayım bari.

yok öyle birşey oyunda physx i açarken altında gtx260 önerilir yazıyor ama ben 8800gts yle physx high 1680 çözünürlükte ortalama 47 fps aldım. kimsenin kimseye bişey kaktırdığı yok yani isteyen alır kullanır. böyle bir opsiypn olması gayet güzel.

3.8 ghz deki i7 oyundaki fizik yükünün altından kalkabilir. fizik hesabını işlemci almış olablir sende. çünkü yukardaki sslerde fizik açıkken gtx260 bile 25 civarı almış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 4 Ekim 2009; 23:41:43 >

• quote:

quote:

quote:

3.8 ghz deki i7 oyundaki fizik yükünün altından kalkabilir. fizik hesabını işlemci almış olablir sende. çünkü yukardaki sslerde fizik açıkken gtx260 bile 25 civarı almış

physx sürücüleri fizik hesaplamaalarını ekran kartı yapsın diye var. işlemleri işlemciye yaptıracak olsalar zaten bu sektöre yatırım yapmazlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

physx sürücüleri fizik hesaplamaalarını ekran kartı yapsın diye var. işlemleri işlemciye yaptıracak olsalar zaten bu sektöre yatırım yapmazlar.

orasını ben de biliyoum ama öbür adam gtx260 ile 26 alıyorsa senin sistemin 47 almasının sebebi sence ne olabilir başka

• aa 16 aradaki fark bu
  • quote:

aa 16 aradaki fark bu

oynadığın fizik leveli 1 mi 2 mi?
  • quote:

quote:

aa 16 aradaki fark bu

high
  • quote:

quote:

quote:

aa 16 aradaki fark bu

high

batman konusunda baktım şimdi. 8800 vs. kartları olanlar fizik açınca performans düşüşü olduğunu yazmışlar ama AA yı 2x veya kapalı yapınca fizik açık oynanıyormuş. fizik zaten kesinlikle aa ya tercih edilecek bişey. ama eğer 8800 hem fizik hem grafik hesabının altından kalkabiliyorsa. ucuz nvidia kartlar tek başına fiziğin altından kalkabilir. 2. kart olarak kullanarak gpu performansının düşmemesi sağlanabilir. denemek lazım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

orasını ben de biliyoum ama öbür adam gtx260 ile 26 alıyorsa senin sistemin 47 almasının sebebi sence ne olabilir başka

PhysX'in işlemciyle bir alakası yoktur. Ben Batman'i GTX 275 ile 1680*1050 16QAA full ayarlarda PhysX 2. seviyede iken maksimum 43 minimum 35 fsp ile oynayabiliyorum. 216sp'li GTX 260 ile GTX 275 arasında sanıldığı gibi fazla bir fark yoktur biraz oc ile GTX 275'e denk bir kartdır. Düşük fps alıyorsa sorun o kişidedir nedeni işlemci olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 5 Ekim 2009; 10:00:29 >

• Şu resimleri eklerken 1600 küsür çözünürlikte eklemeseniz daha iyi olmaz mı? Hani şöyle bir 640*480 çözünürlükte ekleseniz, sayfalar hızlıca yüklense, beklemesek ne çıkacak diye ama isteyen için de tam hâlini gösteren linkler verseniz, kotalı interneti olan var, düşük hızlı interneti olan var deseniz... =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AndryTR

Şu resimleri eklerken 1600 küsür çözünürlikte eklemeseniz daha iyi olmaz mı? Hani şöyle bir 640*480 çözünürlükte ekleseniz, sayfalar hızlıca yüklense, beklemesek ne çıkacak diye ama isteyen için de tam hâlini gösteren linkler verseniz, kotalı interneti olan var, düşük hızlı interneti olan var deseniz... =)

Sorun DH de, sırf bu yüzden oyun böümüne girmiyorum. Diğer forumlarda thumbnail koyma kuralı var.

Image Hostings: [/simage]
    DH: [/simage]

• Bende başta kıytırık duman efekti dedim geçtim ama şu videoyu izleyince birdahaki ekran kartım kesinlikle nvidia olucak sadec bu oyun için değil bu oyunların sayısı çoğalıcak ve atinin bu konuda bişey yapmaya niyeti yok lütfen şu videoyu izleyin sonuna kadar.

http://www.youtube.com/watch?v=6GyKCM-Bpuw&feature=player_embedded
  • Aslında o duman efektide sıradan bir sis efekti değil. 6-7 Ay önce PhysX'in oyunlarda çoğalıcağını söylemiştik. Herkez gülüp dalga geçiyordu. Şimdi ise Ati kart kullananlar acaba PhysX'i 2. bir Nvidia kart ile nasıl kullanabilirim derdine düştüler. Batman kaliteli bir oyun Mafia 2'de PhysX desteğine sahip olucak deniliyor. PhysX gpu üzerinden kullanıma öncülük etmiş bir teknolojidir. Larrabee'ninde piyasaya çıktığında Havok'u gpu üzerinden kullanıcağına kesin gözüyle bakıyorum. PhysX için gereksiz diyenler PhysX destekli oyunlardan mahrum kalır ve boş konuşmuş olur. Bencede AMD firmasının mutlaka bu yönde bir atılım yapması lazım. Çünkü ekran kartı seçiminde belirleyici bir faktör olmaya başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 5 Ekim 2009; 17:15:49 >
  • Ayda yılda destekli bir oyun çıkıyor diye PhysX hemen de ne kadar gerekli oluverdi bak sen...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.