Şimdi Ara

ATI Mobility Radeon HD 5470 Driver Sorunu (Çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus K52Jr laptopum var son grafik kartı güncellemesini yükleyince (15.7.1) laptopun restart işleminden sonra ekran kararmış halde kalıyor. ekrana fener tutunca bilgisayarın açık olduğu görülüyor. ilginç bir şekilde sadece arka ışık yanmıyor sürücüyü yükleyince. şu an 8.63 sürümünü kullanıyorum ama bu da bazı oyunlarda ve videolarda takılmalar yaptırıyor. bu sorunu nasıl çözebilirim ya da stabil bir sürücü nerden bulabilirim? yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Aşağıdaki komutları uygulayıp son güncellemeyi yükledim sorun halloldu. İlkinde hata verdi ikincisinde yüklemeyi başardım. Bilgisayar restart atmadan önce ekran parlaklığını %100 de bırakın.

quote:

All you have to do is to launch Registry Editor (regedit), then look for a key "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\C lass\{4D36E968-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}\0000" and add there a value: DWORD Value (32-bit). Set the name of the value "KMD_EnableBrightnessInterface2" and set it on "1".

All done, but there is a little problem When you set your brightness below ~30% the screen goes dark.

Setting on this value on "2" doesn't affect, it's same as when it's on "1".

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeKNoYDN -- 10 Ekim 2015; 18:02:02 >

• Sorun çözüldü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeKNoYDN

Sorun çözüldü.

kardeş bugün bende aynı sorunu yaşıyorum nasıl çözdün acaba ? nba2k14 süper oynuyordum kasmaya başladı.. driver booster ekran kartını yükleyince oldu sanki. sonra eski sürümü yükledim düzelmedi. aynı sorun var çözelim sana zahmet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugri28

quote:

Orijinalden alıntı: TeKNoYDN

Sorun çözüldü.

kardeş bugün bende aynı sorunu yaşıyorum nasıl çözdün acaba ? nba2k14 süper oynuyordum kasmaya başladı.. driver booster ekran kartını yükleyince oldu sanki. sonra eski sürümü yükledim düzelmedi. aynı sorun var çözelim sana zahmet.

Hocam yukarda anlattığım ayarları yap ben öyle halletmistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o yönergeleri buldum ama senin yazdığın isimde yok. acaba sebebi ne olabilir başka :/ güncellemeleri yaptım ama yine sıkıntı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD HD Radeon 7670M Driver sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    Ati Radeon 9600 pro driver sorunu
    16 yıl önce açıldı
    windows 8 Ati Mobility HD 5470
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.