Bildirim
ati mobility radeon hd 5470
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kartının grafik işlemcisi yavaş olduğu için kasıyor. Donanımını (kasa ve PSU'da dahil olmak üzere) ve yeni bir ekran kartı için ayırabileceğin bütçeni yazarsan, öneride bulunabiliriz. -
bilgisayar dizüstü, değiştirme şansımız yok diye biliyorum ama ? tam olarak neleri söylemem gerektiğini söylersen, ona göre söyleyeyim bende. Açıkcası konuyada tam hakim değilim. -
Bi yerden çokma bulmadığın sürece değiştirme imkânı yok malesef. Notebook tamiri işiyle uğraşan yerler var; onlara bi sormak lazım. -
anladım. eldekilerle önerebileceğin bir şey var mı ? yani kasmayı giderebilecek ? -
Isınmayı önlemek için, altına notebook soğutucu almanı tavsiye ederim. Sıcaklığı bir miktar da olsa düşürebilirsen, en azından yüksek ısıdan kaynaklı kasmaları gidermiş olursun. -
Kasması normaş çünkü kartınız oldukça alt seviye bir kart fazla birşey beklemeyin -
Zaten Battlefield felan oynamayı beklemiyorum, ancak dediğim gibi 2k12 çokta yüksek özellik istemiyor, üstelik biligisayarı ilk aldığımda Crysis'i bile ufak bir kasmayla oynamıştım. Ancak şu an çok kasıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: müfettişgadget
Zaten Battlefield felan oynamayı beklemiyorum, ancak dediğim gibi 2k12 çokta yüksek özellik istemiyor, üstelik biligisayarı ilk aldığımda Crysis'i bile ufak bir kasmayla oynamıştım. Ancak şu an çok kasıyor.
Driver'la alakalı olabilir eski driver'a dönmeyi dene
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
nasıl yapıcam ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X