Şimdi Ara

Atı mı Nvidia mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamun aleyküm öncelikle arkadaşlar. Simdi benim çok kötü bir bilgisyarım var yaklasık 10 yıldırda kullanıyordum. Yeni çıkan degil Milattan önceki oyunları bile açmıyordu artık Şimdi yeni bir kasa alıcam toplama yapıcam malumunuz tam alınca içinde bir yerde birşeyi minimum koyup kakalıyorlar. Toplamadan en çok ekran kartında şaşırdım birde işlemcide. Ekran kartı nvidiami olsun atımı ? bütçem önemli değil 1.5 2 milyara kadar çıkabilir. Atı cok ısınıyormuş ama mesela atı hd 7970 veya nvidia gtx700 hangisi iyi sizce bunun gibi bir toplama bilgisayar çıkarırsanız sevinrim bütçem önemli dgil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proton004 -- 9 Mart 2014; 19:18:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Proton004

Selamun aleyküm öncelikle arkadaşlar. Simdi benim çok kötü bir bilgisyarım var yaklasık 10 yıldırda kullanıyordum. Yeni çıkan degil Milattan önceki oyunları bile açmıyordu artık Şimdi yeni bir kasa alıcam toplama yapıcam malumunuz tam alınca içinde bir yerde birşeyi minimum koyup kakalıyorlar. Toplamadan en çok ekran kartında şaşırdım birde işlemcide. Ekran kartı nvidiami olsun atımı ? bütçem önemli değil 1.5 2 milyara kadar çıkabilir. Atı cok ısınıyormuş ama mesela atı hd 7970 veya nvidia gtx700 hangisi iyi sizce bunun gibi bir toplama bilgisayar çıkarırsanız sevinrim bütçem önemli dgil

Nvidi.

• Burada atici ve nvidiacılar arasında kavga mı çıkarmak istiyorsun. Nasıl bir başlık o, önce başlığı değiştir sonrada tam olarak bütçeni belirt. Yani 1.5 2 milyar diyorsun sonra önemsiz diyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Butcen 3000 tl uzeriyse nvidia eger dusukse veya sinirndaysa amd al zaten suan nvidia tercih etmek oyunlarda sacma gibi geliyor bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar koskaca forum sitesinde dogru cevaplar alırım sanmıştım cidden bilgisiz ergenlerle doluymuş. Toplama kasa alıcam 1.5 2 milyar aralığında. ekran kartı ve işlemciyi son çıkan oyunları kaldırabilecek şekilde seçmek istiyorum
  • quote:

arkadaşlar koskaca forum sitesinde dogru cevaplar alırım sanmıştım cidden bilgisiz ergenlerle doluymuş. Toplama kasa alıcam 1.5 2 milyar aralığında. ekran kartı ve işlemciyi son çıkan oyunları kaldırabilecek şekilde seçmek istiyorum

bir sorun oldumu beni bul o üslubuda düzelt

ASUS
    M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHZ (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 ANAKART
    249 TL

AMD
    FX X8 8320 SOKET AM3+ 3.5GHZ 16MB CACHE 32NM İŞLEMCI
    433 TL

GSKILL
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    250 TL

SEAGATE
    3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    171 TL

CORSAIR
    CARBIDE SERİSİ 200R 550W MidT ATX SİYAH KASA
    294 TL

ASUS
    GTX760 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı
    700 TL

Toplam : 2100 TL

Hepsi birbirine Uyumlu, Stabil, Sorunsuz, Kaliteli, İyi Parçalar.

Hayırlı olsun , sonuçları benimle paylaş

bjk__murat

• Kardeşim üslübumda birşey yokda çok teşekkür ederim 2100 güzel bir kasa dizmişe benziyor. Duyduguma göre nvidiada yanma sorunu varmış çok ısınıyormuş. Ayrıca 256 bit oyun için değilmiş bazı oyunları açamayabiliyormuş. Şu dediğiniz kartları toplama olarak hepsini alırsam en azından 3 yıl idare edebilir mi beni ve bir çok oyunu kasmadan yüksek gerekli değil orta çözünürlükte ve kalitede oynayabilir miyim? Bilgilendirebilirseniz sevinirim. Ayrıca bu kartların fiyatları nerde yazıyor ona göre site falan varsa yarın isteteyim sonuçları sizinle paylaşıcam . Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    zotac mı msi mı ??
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kardeşim üslübumda birşey yokda çok teşekkür ederim 2100 güzel bir kasa dizmişe benziyor. Duyduguma göre nvidiada yanma sorunu varmış çok ısınıyormuş. Ayrıca 256 bit oyun için değilmiş bazı oyunları açamayabiliyormuş. Şu dediğiniz kartları toplama olarak hepsini alırsam en azından 3 yıl idare edebilir mi beni ve bir çok oyunu kasmadan yüksek gerekli değil orta çözünürlükte ve kalitede oynayabilir miyim? Bilgilendirebilirseniz sevinirim. Ayrıca bu kartların fiyatları nerde yazıyor ona göre site falan varsa yarın isteteyim sonuçları sizinle paylaşıcam . Teşekkürler

vatanbilgisayarda fiyatlar bugün biter indirim gidip alabiliyorsan al alamıyorsan netten sipariş ver ama netten alırsan toplayıp yollamazlar.

sistem 3 yıl kesinlikle idare eder.

ekran kartının özel dcu2 soğutması vardır yanma felan olmaz en güçlü oyunlarda bile 60 65 dereceyi kolay kolay geçmez çok iyidir soğutması.

256 bit yazın zaten saçma olmuş bilmiyorsun herhalde bu işleri.

rahat ol bana güvenebilirsin imzama profilime felan bak senin gibi binlerce arkadaşa yardımcı oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Kardeşim üslübumda birşey yokda çok teşekkür ederim 2100 güzel bir kasa dizmişe benziyor. Duyduguma göre nvidiada yanma sorunu varmış çok ısınıyormuş. Ayrıca 256 bit oyun için değilmiş bazı oyunları açamayabiliyormuş. Şu dediğiniz kartları toplama olarak hepsini alırsam en azından 3 yıl idare edebilir mi beni ve bir çok oyunu kasmadan yüksek gerekli değil orta çözünürlükte ve kalitede oynayabilir miyim? Bilgilendirebilirseniz sevinirim. Ayrıca bu kartların fiyatları nerde yazıyor ona göre site falan varsa yarın isteteyim sonuçları sizinle paylaşıcam . Teşekkürler

vatanbilgisayarda fiyatlar bugün biter indirim gidip alabiliyorsan al alamıyorsan netten sipariş ver ama netten alırsan toplayıp yollamazlar.

sistem 3 yıl kesinlikle idare eder.

ekran kartının özel dcu2 soğutması vardır yanma felan olmaz en güçlü oyunlarda bile 60 65 dereceyi kolay kolay geçmez çok iyidir soğutması.

256 bit yazın zaten saçma olmuş bilmiyorsun herhalde bu işleri.

rahat ol bana güvenebilirsin imzama profilime felan bak senin gibi binlerce arkadaşa yardımcı oldum.

Kardeşim sistem dediginze göre çok iyi gidiyor. 60 65 dereceyi geçmediyse harika bir şeydirde vatanbilgisayardan şuan istetmem mümkün olmayabilir yarın hepsini isteticem şuan verdigin bu fiyatlar indirimdeki fiyatlarımı ? yani biterse yarın daha pahalıyamı patlar? ayrıca toplamalarına gerek yok gerekirse sipariş edince kendimiz burdan toplayabiliriz zaten ağrıda vatanbilgisayarın mevcut oldugu bir yer yok nette istetmek zorundayım. Yarına istetebilirim umarım aynı fiyatla karşılaşabilirim.

• quote:

Kardeşim sistem dediginze göre çok iyi gidiyor. 60 65 dereceyi geçmediyse harika bir şeydirde vatanbilgisayardan şuan istetmem mümkün olmayabilir yarın hepsini isteticem şuan verdigin bu fiyatlar indirimdeki fiyatlarımı ? yani biterse yarın daha pahalıyamı patlar? ayrıca toplamalarına gerek yok gerekirse sipariş edince kendimiz burdan toplayabiliriz zaten ağrıda vatanbilgisayarın mevcut oldugu bir yer yok nette istetmek zorundayım. Yarına istetebilirim umarım aynı fiyatla karşılaşabilirim.

hayır kardeş aynı fiyatla karşılaşamazsın bu akşam 10 dan 12 den sonra fiyatlar indirimsiz hale geri döner bayağı kazık olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 9 Mart 2014; 19:57:15 >
  • anladım ben isteteyim ozaman gelsin yarına kadar artık teşekkürler her şey için
  • Kan çıkar. İşin özü, bütçenize göre f.p oranı yüksek seyreden hangisi ise onu almanızdır.
    Biz donanım müptelası arkadaşların isteği budur.
  • quote:

Selamun aleyküm öncelikle arkadaşlar. Simdi benim çok kötü bir bilgisyarım var yaklasık 10 yıldırda kullanıyordum. Yeni çıkan degil Milattan önceki oyunları bile açmıyordu artık Şimdi yeni bir kasa alıcam toplama yapıcam malumunuz tam alınca içinde bir yerde birşeyi minimum koyup kakalıyorlar. Toplamadan en çok ekran kartında şaşırdım birde işlemcide. Ekran kartı nvidiami olsun atımı ? bütçem önemli değil 1.5 2 milyara kadar çıkabilir. Atı cok ısınıyormuş ama mesela atı hd 7970 veya nvidia gtx700 hangisi iyi sizce bunun gibi bir toplama bilgisayar çıkarırsanız sevinrim bütçem önemli dgil

Alakası yok. Önemli olan kasada ki hava sirkülasyonudur. Arta kalan paraya da fan alabilirsiniz.

GIGABYTE 970A-UD3P AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2000MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 Anakart - 252 TL
    AMD FX X6 6300 Soket AM3+ 3,5GHz 14MB Cache 32nm İşlemci - 309 TL
    GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram - 249 TL
    ASUS GTX760 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı - 680 TL
    WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk - 162 TL
    CORSAIR CARBIDE SERİSİ™ 200R 550W MidT ATX SİYAH KASA - 293 TL

Toplam : 1945 TL

• arkadaşlar ram hariç hepsini vatan bilgisayarda hazırladım sepete ekledim ramde tek li 4gb tek var onu ekledim sepete. duel kit bulamadım ayrıca şuan kredi kartım bende değil isteticemde ödemeyi bana ulaşınca taksite bağlamayı düşünüyordum böyle birşey mümkünmü veya bu saatte vatan bilgisayar servisi açıkmıdır ona göre gidicem?
  • Proton004 P kullanıcısına yanıt
    10 a kadar çalışıyorlar diye biliyorum
  • O değilde başlığı okuyunca bu iş karakolda biter dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: specx

Paran varsa nvidia yoksa ati.

Şakacı çocuk :D haeuhea
  • Arkadaşlar çok teşekkür ederim bi saat sonra gidip kasamı temin edeceğim. Herşey tamamda atı ve işlemci amd olur diyorlar nvidia ve intel birlikte olur diyorlar ben oyun için alıyorm aslında nvida ve amdnin bu işlemci türü sizce herhangi bir problem yaşatırmı ve şuanda bütçemde kısıtlama yok değiştirilmesi gereken bir üst modeller varsa belirtebilirseniz sevinirim.
    ASUS
    249 TL

AMD
    433 TL

GSKILL
    250 TL

SEAGATE
    171 TL

CORSAIR
    294 TL

ASUS
    700 TL

• quote:

Arkadaşlar çok teşekkür ederim bi saat sonra gidip kasamı temin edeceğim. Herşey tamamda atı ve işlemci amd olur diyorlar nvidia ve intel birlikte olur diyorlar ben oyun için alıyorm aslında nvida ve amdnin bu işlemci türü sizce herhangi bir problem yaşatırmı ve şuanda bütçemde kısıtlama yok değiştirilmesi gereken bir üst modeller varsa belirtebilirseniz sevinirim.
    ASUS
    249 TL

AMD
    433 TL

GSKILL
    250 TL

SEAGATE
    171 TL

CORSAIR
    294 TL

ASUS
    700 TL

Ekran kartını değiş 3gb 280x al derim.

• Proton004 P kullanıcısına yanıt
    yok öyle bir şey ya, problem falan olmaz. sadece benim şahsi tercihim intel işlemci amd ekran kartı olurdu, tercih meselesi.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.