Şimdi Ara

Atı mı Nvidia mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Muratin onerdigi sistemi al direk.760 sana fazla bile gelir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonicman

quote:

Orijinalden alıntı: Proton004

Arkadaşlar çok teşekkür ederim bi saat sonra gidip kasamı temin edeceğim. Herşey tamamda atı ve işlemci amd olur diyorlar nvidia ve intel birlikte olur diyorlar ben oyun için alıyorm aslında nvida ve amdnin bu işlemci türü sizce herhangi bir problem yaşatırmı ve şuanda bütçemde kısıtlama yok değiştirilmesi gereken bir üst modeller varsa belirtebilirseniz sevinirim.
    ASUS
    M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHZ (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 ANAKART
    249 TL

AMD
    FX X8 8320 SOKET AM3+ 3.5GHZ 16MB CACHE 32NM İŞLEMCI
    433 TL

GSKILL
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    250 TL

SEAGATE
    3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    171 TL

CORSAIR
    CARBIDE SERİSİ 200R 550W MidT ATX SİYAH KASA
    294 TL

ASUS
    GTX760 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı
    700 TL

Toplam : 2100 TL

Ekran kartını değiş 3gb 280x al derim.

Geç olmadıysa bende 280X öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler teşekkür ederim simdi intel core i7 olarak değiştiricem işlemcimi ekran kartındada 280x ne tam olarak ben pek anlamıyorumda acıkcası :) 10 yıldır yeni bir pc alıcam en güzel şekilde sorunsuz almak istiyorum. işlemci kararım intel oldu nvidia zaten gayet iyidir gtx760 atı radeon +7000 den üstündür heralde ? cünkü atı kasma yapıyormuş oyunlarda nvidia kasma sorunları yokmuş. ayrıca simdi ekran kartını nasıl degistiricem onu anlamadım
  • quote:

Beyler teşekkür ederim simdi intel core i7 olarak değiştiricem işlemcimi ekran kartındada 280x ne tam olarak ben pek anlamıyorumda acıkcası :) 10 yıldır yeni bir pc alıcam en güzel şekilde sorunsuz almak istiyorum. işlemci kararım intel oldu nvidia zaten gayet iyidir gtx760 atı radeon +7000 den üstündür heralde ? cünkü atı kasma yapıyormuş oyunlarda nvidia kasma sorunları yokmuş. ayrıca simdi ekran kartını nasıl degistiricem onu anlamadım

yok öyle bir şey ya 280x ile gtx 760 aynı fiyatsa 280x al 3 gb bellekten dolayı. nvidia teknoloji olarak biraz daha iyidir ama inanılmaz bi fark da yoktur aralarında. amd işlemci ile de nvidia gayet iyi çalışır
  • Şimdi kardeşim işlemcide ve ekran kartında herhangi bir değişiklik yapmadan son çıkan yeni fps oyunlarını oynayabilirmiyim hani call of duty 8 açmasa bile 7yi rahatlıkla oynyabilir miyim onu merak ediyorum. Bilgisayarda en az 2 yıl kasma gibi problemler yaşatmasa yine yeterli yani. Dediğin gibi tam olrak bu sistemimi alayım amd işlemci / nvidia ekran kartı? çünkü bazı forumlarda nvidia ve intel diyorlar amd ve nvidia kullanmak da isterm açıkcası umarım oynadıgım oyunlarda herhangi bir problemle karşılaşmam yarın ilk işim bu kasayı almak hazır şuanda beklettim belki değişiklik yaparım diye
  • quote:

Beyler teşekkür ederim simdi intel core i7 olarak değiştiricem işlemcimi ekran kartındada 280x ne tam olarak ben pek anlamıyorumda acıkcası :) 10 yıldır yeni bir pc alıcam en güzel şekilde sorunsuz almak istiyorum. işlemci kararım intel oldu nvidia zaten gayet iyidir gtx760 atı radeon +7000 den üstündür heralde ? cünkü atı kasma yapıyormuş oyunlarda nvidia kasma sorunları yokmuş. ayrıca simdi ekran kartını nasıl degistiricem onu anlamadım

hocam bilmeden fikir sahibi olmayalım yahu i5 4670k alınca 2 senemi gidicek yani i7 alınca 10 sene gitmesi garantimi ? yahu böyle hurafe yazılara inanıyorsunuz sonra uğraşıyoruz burada düzeltmeye

senin 2100 liran yokmu en iyisini atmışız zaten hala i7 felan diyorsunuz hani ne kadar kibar olmaya çalışıyorsamda bu kadarınada pes artık hem bilgin yok hemde neyse ya iyi geceler

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

hocam bilmeden fikir sahibi olmayalım yahu i5 4670k alınca 2 senemi gidicek yani i7 alınca 10 sene gitmesi garantimi ? yahu böyle hurafe yazılara inanıyorsunuz sonra uğraşıyoruz burada düzeltmeye

senin 2100 liran yokmu en iyisini atmışız zaten hala i7 felan diyorsunuz hani ne kadar kibar olmaya çalışıyorsamda bu kadarınada pes artık hem bilgin yok hemde neyse ya iyi geceler

Böyle konuşmaya bence lüzum yok kardeşim. Bütçem 2100ünde üstünde sorun değil orası. Hurafe diyorsunuz tabi yorumlar sonradan geliyor r9 280x ekran kartını al yok hd 7870 O.C kartını al falandı filan. Benim korkum şuan aktif olan oyunlarda problem yaşatmaması. Açıkcası demek istediğim o değil . Yani 10 yıl götürcek diye birsey yok tabi. Hani demek istediğim 1 yıl boyunca en azından yeni nesi oyunlarda problem yaşatırmı yani bu dizdiginiz kasa geleceğe dönük bir kasamı? Sorunum orda şuanda tek takıldıgım işlemcim ve ekran kartım. Hala atının sponsorları savunmakta yani yeni nesil oyunlar atıya amdye dönükmüş. Gtx nvidia 760 her oyunu açamyabilirmiş gibisinden. İşlemci olarak amdnin yanma olasılıgının intel i5 veya i7 nin daha çok fps gösterdiğini söylüyorlar şu sorularıma yanıt alabilirsem çok mutlu olurum. Teşekkürler.

• 2 tane yeni nesil oyun çıktı ve testlerde oyunların 1080p de 2GB belleğini aştığı görülüyor.Ayar kısmadan full grafikte gtx 760'ın belleği yetmiyor onun için ben tavsiyem 3gb 280 almandır.

Thief 4 V-RAM kullanımları

Atı mı Nvidia mı

Thief 4 inceleme
    http://gamegpu.ru/action-/-fps-/-tps/thief-test-gpu.html

_____________________________________________________________________________

TitanFall Beta V-RAM kullanımları.

'' High '' Texture Resolution

Atı mı Nvidia mı

'' Insane '' Texture Resolution

Atı mı Nvidia mı

Kaynak:http://gamegpu.ru/action-/-fps-/-tps/titanfall-beta-test-gpu.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonicman -- 15 Mart 2014; 3:56:27 >

• quote:

2 tane yeni nesil oyun çıktı ve testlerde oyunların 1080p de 2GB belleğini aştığı görülüyor.Ayar kısmadan full grafikte gtx 760'ın belleği yetmiyor onun için ben tavsiyem 3gb 280 almandır.

Thief 4 V-RAM kullanımları

Atı mı Nvidia mı

Thief 4 inceleme
    http://gamegpu.ru/action-/-fps-/-tps/thief-test-gpu.html

_____________________________________________________________________________

TitanFall Beta V-RAM kullanımları.

'' High '' Texture Resolution

Atı mı Nvidia mı

'' Insane '' Texture Resolution

Atı mı Nvidia mı

Kaynak:http://gamegpu.ru/action-/-fps-/-tps/titanfall-beta-test-gpu.html

Şunu şöyle yapsak kardeşim GTX 780 3gb alsam nasıl olur ? r9 280x ilk defa duydugum birşey güvenmekte sıkıntı çekiyorum GTX 780 3gb çalıştırabilir mi

• Proton004 P kullanıcısına yanıt
    Paran varsa al tabiki gtx 780'i.
  • quote:

ozaman ben gtx 780 i alayım zaten çok bir fark yok fiyat aralığında. işlemciyide sabit bırakayım ozaman ama şöyle bir şeyde var

ASUS
    249 TL

AMD
    433 TL sistemi

MSI Z87-G45 GAMING Intel Z87 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart
    446 TL

INTEL
    Core i7 4770K Soket 1150 3.5GHz 8MB Cache 22nm İşlemci
    939 TL

şuna çevirsem birde ekran kartını gtx 780 yapsam daha geleceğe dönük olmazmı ?
  • quote:

quote:

ozaman ben gtx 780 i alayım zaten çok bir fark yok fiyat aralığında. işlemciyide sabit bırakayım ozaman ama şöyle bir şeyde var

ASUS
    249 TL

AMD
    433 TL sistemi

MSI Z87-G45 GAMING Intel Z87 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart
    446 TL

INTEL
    Core i7 4770K Soket 1150 3.5GHz 8MB Cache 22nm İşlemci
    939 TL

şuna çevirsem birde ekran kartını gtx 780 yapsam daha geleceğe dönük olmazmı ?

Amd sistemi bozma yanına gtx 780 aldınmı canavar gibi olur.

• quote:

quote:

quote:

Tamam kardeşim hepinize teşekkürler.
    ASUS
    249 TL

AMD
    433 TL

GSKILL
    250 TL

SEAGATE
    171 TL

CORSAIR
    294 TL

ASUS
    GTX780 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı

Sadece ekran karını gtx 780 3gb yapıyorum ve alıyorum yarın. İnşallah dediğiniz gibi güzel bir bilgisayar olur yeni nesil oyunları maxa gerek yok normal minimum sistemle bile oynasam olur yeterki açsın yani

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam kardeşim hepinize teşekkürler.
    ASUS
    249 TL

AMD
    433 TL

GSKILL
    250 TL

SEAGATE
    171 TL

CORSAIR
    294 TL

ASUS
    GTX780 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı

Sadece ekran karını gtx 780 3gb yapıyorum ve alıyorum yarın. İnşallah dediğiniz gibi güzel bir bilgisayar olur yeni nesil oyunları maxa gerek yok normal minimum sistemle bile oynasam olur yeterki açsın yani

Anakartın ve ekran kartının Asus olmasıda iyi 3 yıl çizgi garantisi var serin sessiz sorunsuz bir sistemin olmuş olucak.

Not: minimum sistemle bile oynasam olur yeterki açsın diyorsan 2gb gtx 760 al .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonicman -- 15 Mart 2014; 4:23:55 >

• Teşekkür ederim herşey için P.m den özel bir msj yazdım cevaplarsanız sevinirim tek sorunum o kaldı her şey tam. GTX 780 fiyatı aşırı derece pahaı 2100 . Bir ekran kartı 2100 tl olurmu okadarda abartmamaları gerek aslında. GTX 770 gördüm 4gb aynı özelliklere sahip ve 1100 tl onumu alayım sizce 780 yerine 770 ?
  • quote:

Teşekkür ederim herşey için P.m den özel bir msj yazdım cevaplarsanız sevinirim tek sorunum o kaldı her şey tam. GTX 780 fiyatı aşırı derece pahaı 2100 . Bir ekran kartı 2100 tl olurmu okadarda abartmamaları gerek aslında. GTX 770 gördüm 4gb aynı özelliklere sahip ve 1100 tl onumu alayım sizce 780 yerine 770 ?

gtx 780 1473 tl.
    Minimum sistemle bile oynasam olur yeterki açsın diyorsun onun için 2gb gtx 760 al.

bjk__murat'ın önerdiği sistem işte.
  • anladım teşekkürler herşey için
  • quote:

anladım teşekkürler herşey için

Birşey değil.
  • biraz daha ver bundan al bence 550 watt alma madem sıfırdan topluyorsun
    http://www.vatanbilgisayar.com/carbide-serisi%E2%84%A2-300r-80plus-600w-midt-atx-siyah-kasa.html

yada biraz daha ver bunun gibi
    http://www.vatanbilgisayar.com/cx-serisi-80plus-bronze-750w-moduler-guc-kaynagi.html?srt=UP#genel-bakis
    ve
    http://www.vatanbilgisayar.com/z3-plus-midt-atx-pencereli-beyaz-kasa.html?srt=UP#genel-bakis

bu arada ati nvidia vs bakma , hangisi verilen paraya göre daha çok performans veriyor ona bak , bende intel işlemci var ekran kartı amd ne olacak?
    o marka kavgası yapanların çoğu o kartları işlemcileri dahi kullanmamış test edememiş işsiz tipler bakmayın onlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Concerve -- 15 Mart 2014; 5:13:20 >

• quote:

quote:

Teşekkür ederim herşey için P.m den özel bir msj yazdım cevaplarsanız sevinirim tek sorunum o kaldı her şey tam. GTX 780 fiyatı aşırı derece pahaı 2100 . Bir ekran kartı 2100 tl olurmu okadarda abartmamaları gerek aslında. GTX 770 gördüm 4gb aynı özelliklere sahip ve 1100 tl onumu alayım sizce 780 yerine 770 ?

gtx 780 1473 tl.
    Minimum sistemle bile oynasam olur yeterki açsın diyorsun onun için 2gb gtx 760 al.

bjk__murat'ın önerdiği sistem işte.

bu arada arkadaş yanlış anlamasın gtx 760 da canavar gibi bir karttır high'da açar çoğu oyunu herhalde

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.