Şimdi Ara

Ati Marka Ekran Kartları İçin Driver - Catalyst 8.3 Çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
0
Favori
142.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Action_Boy

yaa benim kartım 9550 burda bi sürü indirme linki var ben hangisini indiricem :

https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=27

İşletim sistemimi kart türümü falan seçtim...

High Speed
    (Cable / DSL) Microsoft .NET Framework Download
    1 of 2 22.4 04/06/06

This is a required download.
    Catalyst Control Center Package Download
    2 of 2 34.6 09/20/06

Display and WDM Drivers included in this bundle
    Low Speed
    (Dial-up) Display Driver Only Download
    1 of 3 12.3 09/20/06

Catalyst Control Center Only

Hangisi ???

=> dostum sen direk ßuraya tıkLa indir <= !..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 15 Ekim 2006; 12:15:16 >

• quote:

Orjinalden alıntı: lazminator

quote:

Orjinalden alıntı: Action_Boy

yaa benim kartım 9550 burda bi sürü indirme linki var ben hangisini indiricem :

https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=27

İşletim sistemimi kart türümü falan seçtim...

High Speed
    (Cable / DSL) Microsoft .NET Framework Download
    1 of 2 22.4 04/06/06

This is a required download.
    Catalyst Control Center Package Download
    2 of 2 34.6 09/20/06

Display and WDM Drivers included in this bundle
    Low Speed
    (Dial-up) Display Driver Only Download
    1 of 3 12.3 09/20/06

Catalyst Control Center Only

Hangisi ???

=> dostum sen direk ßuraya tıkLa indir <= !..

verdiğiniz linteki 64 bit xp için değilmi
    benim indirip kurduğum fakat çalıştıramadığım 6,9 sürümü >>>6-9_ccc_tr_35774

• 6.10 çıktı.Linkini güncelledim.

• 9550 256 mb lik kart var bend e saphre listede 9550 yi göremedim ben yüklemeyeyim mi ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: diday

9550 256 mb lik kart var bend e saphre listede 9550 yi göremedim ben yüklemeyeyim mi ??

9500 serisi kartların içinde 9550'de var.Yükleyebilirsin.

• Oyunlarda en iyi performansı alabilmek icin Catalyst in ayarları tam olarak nasıl olmalı? Ben de 9600 XT var ve tam performans alamıyorum gibi. Özellikle Open GL ayarlarını nasıl ayarlamaliyiz? Bundan önce mx 440 vardı ve open gl ayarlarında dikey zaman vs hepsini kapatınca bu kart kadar performans alıyodum. Ya da kullanabileceğimiz herhangi ek yardımcı program var mı? Gerçekten çok ihtiyacım var.. Eğer bilen varsa yardımını rica ediyorum.
  • ben CD. ile gelen 5,8 i kullanıyorum 6,9 yükledim görüntüde bir sorun olmadı ancak 6,9 a tıkladığımda nedense açılmadı birkaç kez denedim olmadı bende silerek tekrar 5,8 e döndüm
    yalnız benim sistem eski yani PIII866mhz. bu yeni öıkan 6,10 yüklesem kaldırırmı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 3 Kasım 2006; 14:54:34 >
  • arkadaşlar bende 9250 var ve şuan 6.5 yüklü daha 6.10 da bu karta uymadığı için aradaki sürücüleri nerdne bulucam atini sitesinde yok
  • Ati nerdeyse hergün driver cıkarıyor :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dinarsu

Ati nerdeyse hergün driver cıkarıyor :)

Aynı konu güncellendiğinden hergün gibi oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Engin_ER

ben CD. ile gelen 5,8 i kullanıyorum 6,9 yükledim görüntüde bir sorun olmadı ancak 6,9 a tıkladığımda nedense açılmadı birkaç kez denedim olmadı bende silerek tekrar 5,8 e döndüm
    yalnız benim sistem eski yani PIII866mhz. bu yeni öıkan 6,10 yüklesem kaldırırmı acaba

6,10 kurdum ancak yine 6,9 da olduğu gibi çalışmadı.
    birşey dikkatimi çekti cd.de gelen 5,8 sürümü kurulduktan sonra denetim masasında 187 mb.görünüyor fakat 6,10 sürümü nedense 60 mb. görünüyor acaba yanlış birşeylermi yapıyorum.
    ben denetim masasından sadece 5,8 kaldırıyorum diğer ati sürücüleri kaldırmıyorum ve 6,9 ile 6,10 da böyle kurdum yoksa tümünü kaldırıp mı 6,10 kurulacak sizler nasıl yapıyorsunuz..
    lütfen atinin web sayfasında böyle bir açıklama mutlaka vardır ama ingilizcem yetersiz olduğundan anlayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 3 Kasım 2006; 14:54:08 >

• Driveri kurmadan önce driver clenar diye bir program var öncelikle driverleri uninstall edip daha sonra bu driver cleaner programı ile registery de ve sistemdeki ati driverlerini kaldırın.daha sonra install edin 6.10 u daha saglam olur.ben oyle yapıyorum ve sorun cıkmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

/>

Bu logo ne böyle ya? nVidia logosu değil miydi bu, onu çıkarıp ATi koymuşlar galiba.
  • 6.9 kullananlar boşuna yüklemesinler 6.10 u bi farkı yok.. sadece X1950 serisi için getirileri varmış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jedi_Knight

6.9 kullananlar boşuna yüklemesinler 6.10 u bi farkı yok.. sadece X1950 serisi için getirileri varmış.

Yine de driver güncellemenin bir zararı olmaz
  • ATI nin sitesinden bu driver ı indirmek tam bir işkence .aynı driver ı bulabileceğim alternatif bir site bilen arkadaşlar yardım ederlermi acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SACRED REICH

ATI nin sitesinden bu driver ı indirmek tam bir işkence .aynı driver ı bulabileceğim alternatif bir site bilen arkadaşlar yardım ederlermi acaba ?

Download etmek için tıklayabilirsiniz!
  • deneyelim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem444 -- 4 Kasım 2006; 16:57:02 >
  • arkadaşlar sitede bi sürü seçenek çıkıyor
    ordan neleri indiricem kafam karıştı
    microsoft ile ilgili olan şeyi indirmek zorunda mıyım?
    ayrıca catalyst yazan şey ne oluyor biraz bilgi verir misiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fx57

quote:

Orjinalden alıntı: SACRED REICH

ATI nin sitesinden bu driver ı indirmek tam bir işkence .aynı driver ı bulabileceğim alternatif bir site bilen arkadaşlar yardım ederlermi acaba ?

Download etmek için tıklayabilirsiniz!

zaten bu driveri yüklemeden catalsty 6,9 veya 6,10 yüklesende tekbaşına çalışmıyor ayrıca .NET.framework 2,0 da yükleyip birde güncellemesi gerekli. ancak o zaman çalışıyor. birde ati sitesinde tüm poğramları temiz bir şekilde makinadan silmek için bir proğram var aslında onunda kurulmasında yarar var yarı bir gün yeni catalsty çıktığında bu proğramla temizce kaldırılır

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.