Şimdi Ara

ATi'den GeForce 9500GT katili; Radeon HD 4670 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
8.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ya uzun yazınca sanırım anlaşılmıyor, ya da anlaşılmak istenmiyor, bu sebeple mümkün olduğunca kısa cümlelerle yazıcam:

1- 9600GT’nin harcadığı gücü, üreticinin açıkladığı TDP değerinden değil (çünkü TDP kartın/işlemcinin harcadığı gücü vermez) ölçülen değerden bulabilirsiniz.
    2- 60W’ın nasıl ölçüldüğü konusun link verdim, linke bir yorum gelmedi.
    3- İntelin lanse ettiği TDP değerleri ve aslında hesaplanan ve ölçülen güç değerleri konusunda anantech’de link verdim.
    4- Bunu ayrıca açıklamaktan yoruluyorum ama demek ki gerekliymiş : PCIe slotundan 75 Watt sağlanmasına karşı çıktığım yok ki, bu bilgi zaten benim verdiğim linkte de var, benim karşı çıktığım: 75W’tan gidilen şu muhteşem (!)mantık .
    5- Üretici tabiki güç konnektörü koyacak, yukarıda da yazdım ya: SLI yapılırken bütün bu gücü anakarttan mı çeksin kartlar. Yine öyle bir yazmışsın ki sanki ben güç konnektörü konmasını anlamsız buluyorum.

• "Nucro" ve "Epirus" sanırım çok ayıp ettiniz, burda doğruyu öğretecek olan bir kişi var "Fx57" saolsun hergün gelip yazılarını okuyorum, siz saygısız ve kötü bir şekilde tartışıyorsunuz. görünüyorki amacınız tartışma yaratmak bazen çok tatlı olabilir çok şey öğrenilebilir bir şeyi tartışmak iyidir ama siz abartmışsınız yazıları takip eden bir insan emin olun sizin yazdıklarınızı dikkate almayacaktır.

Ek güç girişi olmayan kart tabiki iyidir performansina göre 4-6 pinlik güç girişi olan kart muhakkak daha fazla güç harcayacaktır. Harcamayacaksa mantıklı olalım neden bir güç girişine ihtiyaç duysunlar?

Bazı arkadaşlarımın kalbini kırdıysam özür dilerim. Hoşçakalın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuricomx -- 8 Eylül 2008; 12:08:57 >

şu linkteki power consumption değerlerine göz atarsanız sevinirim:)

http://forum.donanimhaber.com/m_26272566/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.