Şimdi Ara

Ati de sorun yaşayanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ati ekran kartlarında sorun yaşayanlar ne konuda sorunlarınız ? Bios falan filan deniyor ama ben anlamıyorum o işlerden ekran kartını alıp normal kullanacak birisi için sorunlar gerçekten çok sık olabiliyor mu ?

• Açıkçası henüz sorun yaşamadım. Yaklaşık bir yıldır kullanıyorum hatta pek çok kişinin şikayetçi olduğu bir ekran kartı kullanıyorum ama çok şükür sıkıntısını görmedim. Sanırım biraz da şansım yaver gitti...

• Kolay kolay sorun çıkacağını sanmam üretim hatası dışında... Genelde oyun performansları düşük olabiliyor bu Ati ve Nvidia için de geçerli ancak bu sorunda güncel driverlar ile aşılıyor.
    || Asus Tuf Gaming Z590 Plus Wifi || Intel i9-10850K @ 48/45@1.2v || Corsair H100i 240mm || Corsair Dominator Platinum 32GB 3200MHz CL16 || Asus Tuf RTX3060 V2 Gaming || 2x SanDisk Ultra 1TB NVMe ||
    || Corsair RM 750x Gold || Corsair 4000X iCUE with Commander Pro || Asus Tuf VG279QE5A || Logitech Z-2300 2.1 || Asus Rog Chakram X Origin || Asus Rog Strix Scope II 96 || Seagate STEL6000200 || Schneider BVX 1200VA UPS ||
  • eğer forumda aratırsanız bu konuda bir sürü başlık bulursunuz
  • 4870 toxic 512 mb kullandım. şu an 1024 mb 4870 toxic var. ikisi de sorun çıkarmadı. driver kurulumunda da en ufak bir problem yaşamıyorum. driver güncellemesinde de aynı şekilde bir sıkıntım yok..

Orjinalden alıntı: coupant

4870 toxic 512 mb kullandım. şu an 1024 mb 4870 toxic var. ikisi de sorun çıkarmadı. driver kurulumunda da en ufak bir problem yaşamıyorum. driver güncellemesinde de aynı şekilde bir sıkıntım yok..

bellek boyutu
    fark ettiyormu peki oyunlarda
    hem 512 yi hem 1 gb kullandın

soruya dönücek olursak.
    o dediğin sapphire kartlarda olan bi hataydı
    bi sürümünde bios güncellemek gerekiyordu kartın

benim bir fikrim yok maalesef. çünkü 512 mb toxic varken işlemci 2666 mhz'deymiş. ben sonradan fark etim.

şimdi 1024 mb'lik 4870 toxic ile işlemciyi (E8400) 3600 Mhz'de kullanıyorum.
    ekran kartı sorunu ne olabilir
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: AndryTR

Açıkçası henüz sorun yaşamadım. Yaklaşık bir yıldır kullanıyorum hatta pek çok kişinin şikayetçi olduğu bir ekran kartı kullanıyorum ama çok şükür sıkıntısını görmedim. Sanırım biraz da şansım yaver gitti...

güzel cevap .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kumandan -- 5 Mart 2009; 17:12:44 >

peki driver konusunda yetersiz mi ati sorunlar oluyo mu driver konusunda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.