Şimdi Ara

ATi, Catalyst 9.1 sürücüsünü kullanıma sundu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
10.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 98MB 'lık 4850 X2 paketi çıkarmışlar hotfix diye.. bakayım indiriyorum inşallah çalışır ya..
  • adamlar performansımızı düşürmek için çıkarmış driverı
  • driver bana pek etkileyici gelmedi açıkçası 8.12 ile arasında pek fark yok gibi
  • sonunda çıkmış hemen hücum
  • Sizde driverları oyun bekliyo gibi bekliyosunuz valla. ATI'nin serverları çökecek mazallah.

Teşekkürler, duyuru için..
  • yau arkadaslar bunun Windows 7 icin olani yok mu ? ki acep
  • İlk defa ekran kartına overclock çekip 3dmark06 da testten bu driver geçti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OsmanlıAtam -- 30 Ocak 2009; 4:51:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Abuz

cs oynayanlar için opengl desteği iyi olmuş...

OpenGL desteği her zaman vardı zaten Atinin.
    Burda OpenGL 3.0 yeni versiyondan bahsediliyor.

Atinin orjinal sürücüleri CS 1.5 - 1.6 serinde iyi değil, fps düşmesi yapıyor.

DNA Ati modlu driverleri bu yönden daha iyidir.
  • Ya denemek lazım aslında.Özellikle alt/orta sınıf ekran kartı olanlara pek hitap etmemeye başladı son çıkan sürücüler.Ama sorun çıkar falan diye denemiyorum pek.
  • şöyle bir okudum mesajlarıda,kızmazsanız bir soru sormak isterim nvidia fanatikliği falanda değil ama içinizden habire atiye sürücü konusunda küfrederken gidip millete ati kart önereniniz varmı?
  • zebani çok saol bastaki yazı yazıyordu fakat linki vermiyordu bende düsündüm ekran kartının korsanını üretipte sattılar falan diye ^^ :D
    wormhole sana ise diyecegim evet ben bazen hala öneriyorum kisinin kullanım alanı amacına göre ve sürücü konusunda pek sikayet yaratmadı bana karsı rahatım yani eh tabi artıs olması lazım ara sıra bazı oyunlarda ani düsüsler görebiliyorum ama bunlar hallolucaktır umarım ;)
  • walla 4 sene nvidia kullandım 1 aydır ti kullanbıyorum nvidia ben para etmez bi firma imiş 9800gt ye 4830 um fark attı be ne nvidiasından bahsediyosunuz
  • ATI cüzdan dostu ve performanslı NV ise sadece görüntüden ibaret.Hızaşırtmada da ATI bariz önde.Efsane radeon 9550 kartım vardı süper hızaşırtıyordum onunla.
  • bende üzüldüm tam bu gün 4870 i sattım gtx 260 aldım diye iyiki satmışım yeter yaw ati baş ağrısı yapıyor
  • sürüm notlarında oyunlarla ilgili iyileştirmelerden bahsetmiyor. Şu düzelttikleri şeylere bakın:

Resolved Issues for Windows Vista and Windows XP
    Operating Systems
    • “Move to Monitor” option does not work for some Open GL application
    • Playing back MPEG2 files may fail to respond when task switching between
    virtual desktops in extended desktop mode
    • Restoring to factory default, Catalyst Control Center may become unresponsive
    when multidesktop is enabled
    • Catalyst Control Center: display index number are not the same as Displays
    Manager in Graphics Settings
    • Catalyst Control Center: Some Catalyst text labels may be missing “General
    Settings Option” under Windows Traditional Chinese
    • Catalyst Control Center: System may become unresponsive when uninstalling
    Hydravision package with all HV aspects checked in multi adapter configurations
    • Catalyst Control Center: Enabling "Enable Desktop Manager" and "Enable
    Multi Desktop" will cause the following to be displayed in the Windows Task
    Manager HydraDM64 and HydraMD64
    • Catalyst Control Center: Preparing Help dialog window will come up in
    English on other localized Windows operating systems
    • About Catalyst Control Center window may display some text corruption,
    when launched from the system tray
    • Catalyst Control Center stops working when skin is changed to Quicksilver

Başka bir dildeki win.os de help penceresi açılırken o dil yerine ingilizce olarak yazılar çıkaması sorunu
    CCC sistem çubuğundan başlatıldığında text bozulmaları
    quicksilver skin seçilince ccc çalışmayı durdurma sorunu çözülmüş

adamların uğraştıkları mevzulara bakın ya. Ati kullanıcısı olarak yazıklar olsun

Mllette bişey varmış gibi konu açıp duruyor sürücü nerde kaldı diye.Alın size sürücü güle güle kullanın. Okuldaki ingilizceniz yeterse yüklemeden evvel şunuda okuyuverin bi zahmet: https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/gamesite/Catalyst_91_release_notes.pdf

• çok isabetli karar vermişsin
    quote:

Orjinalden alıntı: ozzzy222

bende üzüldüm tam bu gün 4870 i sattım gtx 260 aldım diye iyiki satmışım yeter yaw ati baş ağrısı yapıyor
  • Bu tür drv muhabbetleri sadece atı de yaşanır
    Her ay bir sonra ki drv beklentileri başlar zaman uzadıkça
    beklentiler artar drv çıktımı hüsran

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihlemur -- 30 Ocak 2009; 10:56:34 >
  • bu convertor yine aynı bir değişiklik getirmiyor offffffff :( hala yüksel alcal offfffffffffffffffffffffff :(
  • Bugün kurup deniyecem bakalım. GTA IV te fark edecek mi acaba?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.