Onlar zaten oyunları oynamaktan foruma uğramaz oldular. Bende de olsa bende uğramam.
3dmark ta 5870 te 1000 puan fark yarattı bu driver herkeze tavsiye ederim
10,2
10,3
Eh bari 5970 sahibi olarak ben bir ziyaret edeyim forumu,ayıptır şimdi gördü kartı foruma uğramaz oldu demesinler Bu sürücü hem görüntü kalitesi açısından hemde oyunlardaki akıcılık açısından gerçekten farkını ortaya koymuş diyebilirim.Kart zaten güçlü tamamda,böyle bir karta böyle bir sürücüde gerekliydi.Ati bu karta yakışanı yapmış,tebrikler diyorum Ati.Just Caouse 2 başta olmak üzere hangi oyunu açarsam açayım kaymak kaymak yemede oyna o derece yani.
Her ne kadar 4830 üstü ekran kartına sahip olmasamda, Catalyst 10.3 hakikaten başarılı. Catalyst 10.2 ve öncekini sürümlerini kullanırken daha oyuna bile girmeden masaüstü görüntüsünde bile bariz fark var. Ati sahibi olanlara Catalyst 10.3 ü tavsiye ederim.
ATI iyi çalışmışmış.. Ne iyi çalışacak? Zaten en dandik sistemde bile 100 + FPS veren DMC 4 %10 performans arttırsa ne arttırmasa ne? Nerede Metro 2033 göremiyorum?
Metrodaki ani fps düşüşlerinin ve fps dengesizliğinin sürücüyle değil oyunla alakalı olduğunu düşünüyorum. Çünkü aynı durum nvidia dada var. Oyunda 50-55fps de akıcı birşekilde ilerlerken durduk yere fps 20-30 lara düşmeye başlıyo. İlk bir patch gelsin driverıda gelir mutlaka.
valla arkadaşlar şu 10.3a sürücüsünü yükledim bc2 açar açmaz küçük kareler oluyor ve bilgisayar kitleniyor.bionic comandodada aynı problemi yaşadım ve hala yaşamaktayım .ne yapayım 9.5 yada 9.8 sürücüsünümü yüklesem onlar sorunsuzdu.bu arada ekran kartı 4870...ati bu işi çok savsaklıyor ama neyse nvidiadayken hiçbir zaman böyle sorunlarla karşılaşmamıştım.
quote:
Orijinalden alıntı: ugurmurat360x
Eh bari 5970 sahibi olarak ben bir ziyaret edeyim forumu,ayıptır şimdi gördü kartı foruma uğramaz oldu demesinler Bu sürücü hem görüntü kalitesi açısından hemde oyunlardaki akıcılık açısından gerçekten farkını ortaya koymuş diyebilirim.Kart zaten güçlü tamamda,böyle bir karta böyle bir sürücüde gerekliydi.Ati bu karta yakışanı yapmış,tebrikler diyorum Ati.Just Caouse 2 başta olmak üzere hangi oyunu açarsam açayım kaymak kaymak yemede oyna o derece yani.
Ooooo, nihayet foruma HD5970 sahibi bir arkadaş teşrif ettiler.
bende 5970 sahibiyim.. bende daha önce teşrif ettim...
ARakdaşlar bende yeni ati 5850 kullanıcısıyım.. uzun zamandır ilk defa ati kullanıyorum fakat catalyst de vsync yi aktif etme bölümünü bulamadım bu konuda yardımcı olur musunuz ?
Ayrıca Nvidia da bazı ayaralr yapıyordum üçlü ara bellekleme(Tripple buffering) i açıyordum falan bunda da var mı böyle şeyler ?
Kusura bakmayın uzun zamandır ati yüzü görmedim:)
arkadaslar az once bi arkadasdan aldıgım sweeper programı ile eski driver i kaldırdım yenisini kuruyum dedim ama yenisi ne sag kosede simgesi cıkıyor nede catalisyt control center a ulasabiliyorum.ama c ye kurulumu yapıyor.yardımcı olurmusunuz sweeper programını kullanan arkadaslardan yardım bekliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: borealatis
ARakdaşlar bende yeni ati 5850 kullanıcısıyım.. uzun zamandır ilk defa ati kullanıyorum fakat catalyst de vsync yi aktif etme bölümünü bulamadım bu konuda yardımcı olur musunuz ?
Ayrıca Nvidia da bazı ayaralr yapıyordum üçlü ara bellekleme(Tripple buffering) i açıyordum falan bunda da var mı böyle şeyler ?
Control Center'ın sol üstündeki Graphics > 3D yolunu izleyerek dediğin ayarlara ulaşabilirsin. Örnek ekran görüntüsü:
Sonunda Catalyst Control Center yazılımının 10.3 versiyonunu bu sabah koyabilmeyi becermişler.
önceki halini bilemiyorum yanlız windows 7 ve ati 4850 de 10.3 sürücüsüyle dirt 2 1680*1050 4aa ve ayarlar en sonda çok akıcı çalışıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: selmes
önceki halini bilemiyorum yanlız windows 7 ve ati 4850 de 10.3 sürücüsüyle dirt 2 1680*1050 4aa ve ayarlar en sonda çok akıcı çalışıyor.
kesinlikle ters tepti bende, 4850 var. (xp)47.5 alırken şimdi 42 fps aldım, oyunda da takılmalat olmaya başladı 10.2 ye geri dönüyorum
Klasik ATI driverı.Lafta çok işlevde boş.. En sorunlulara el atmayıp abuk subuk oyunların ufak şeylerini düzeltiyor
quote:
Orijinalden alıntı: m3kd
Klasik ATI driverı.Lafta çok işlevde boş.. En sorunlulara el atmayıp abuk subuk oyunların ufak şeylerini düzeltiyor
bence işlevde de dolu driver kötü yoruma rastlamak zor
Mobility radeon a kendi sitesinde destek verdiğini görmek güzel.
quote:
Orijinalden alıntı: Kimkim
quote:
Orijinalden alıntı: borealatis
Control Center'ın sol üstündeki Graphics > 3D yolunu izleyerek dediğin ayarlara ulaşabilirsin. Örnek ekran görüntüsü:
çok teşekkür ederim yalnız bunu quality de yapsam fps yi 60 a sabitleyemiyorum bf bc 2 de .. diğer oyunlarda sabit falan normal oluyorda bu oyunda böyle..nvidia da bu seçeneği aktif edince sorun çözülmüştü sanırım...sizde de var mı bu sorun?
Bu arada ati catalyst de yapmam gerekn başka ayarlar var mı?
nba 2k10 oyununda problemlere yol açtı sürücü.. maç başlarında 1dk'ya yakın performans düşüşleri ve uzun saçlı oyuncuların saçlarının transparan görünüşleri gibi sorunlar mevcut..