Şimdi Ara

ATi Catalyst 10.3 sürücüsü çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
13.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim 4890 dağıttı ekran kare kare renk renk oluyor. Bunlar önizleme ile WHQL yi karıştırmasın. Bad Company 2 de 1 saat bile dayanmıyor. 10.3 Önizlemede kilitlenmeye başlamıştı. Bu driverler çıkmazdan önce hiç bi sıkıntım yoktu aynı overclockta kullanıyordum.

DX11 Benchmark testine soktum 10 dakkika sonra ekran kare kare :D

FPS süper ortalama 62
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Bence kullan. Önce sürücüyü sil, güvenli modda aç, driver sweeper ile gerekli işlemleri yap reset at yenisini kur.

ben 10.3a kullanıyorum. buna geçmeme gerek var mı bilmiyorum, olmazsa bir deneyeyim.

Biraz önce kurdum ve iyi ki kurmuşum. Just Cause 2 nin tam sürümünde, demoya göre oldukça saçma bir performans problemi vardı. 4x aa full detayda 30-35 de çalışıyordu oyun. bunu kurdum aynı ayarlarda 60fps ve üzerine çıktı.

10.3a sürücüsüyle bir problemi varmış bu oyunun anlaşılan. aynı sorunu yaşayanlar bu sürücüyü kursun derim.
  • 10.2'yi kaldırdım ve bilgisayarı yeniden başlatıp 10.3'ü kurmayı denedim fakat dil seçimi ve yükle-kaldır işlemlerinden sonrası gelmiyor :( full ve iki parça (driver + Catalysyt) versiyonlarında da sonuç aynı. neden yüklenmiyor yeni driver? benzer problem yaşayan var mı?
  • Sürücüde 10.3 yazıyor ama Catalyst Control Center hala 10.2
    Sadece sürücüyü mü güncellemiş bu beceriksiz Makedon ve ekibi.
    Hani 3D gözlüklere destek geliyordu, eğer gelecekse Catalyste te değişiklik olması gerekir. Bir 3D gözlük ayar menüsü koymaları gerekir.
  • @Bigteacher
    Catalyst versiyonunda 10.3 yazıyor, yükleme işlemini eski sürücüyü kendi yükleyicisinden kaldırarak yaptım, daha sonra da 10.3 sürümü sürücüyü kurdum.

ATi Catalyst 10.3 sürücüsü çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Bence kullan. Önce sürücüyü sil, güvenli modda aç, driver sweeper ile gerekli işlemleri yap reset at yenisini kur.

ben 10.3a kullanıyorum. buna geçmeme gerek var mı bilmiyorum, olmazsa bir deneyeyim.

sonucu paylaşırsanız inşallah
  • Değil kardeş orada yazan sürücünün versiyonu.
    Sitede Şubat ayına ait 10.2 var hala (Catalyst Control Center yardımcı programdan bahsediyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bigteacher

Değil kardeş orada yazan sürücünün versiyonu.
    Sitede Şubat ayına ait 10.2 var hala (Catalyst Control Center yardımcı programdan bahsediyorum)

Sürücüyü indirdiğimiz sayfadan mı bahsediyorsun dostum, bilemedim. ;)
  • Catalyst 10.3 için sadece ingilizce versiyonu var galiba.
  • genemi sorunlu allah allah bu sefer dedim belki kullananlar iyi sonuç almışlardır dşye bakim topice dedim ama nafile...5970 nasıl kitleniyor arkadaşlar
  • Kim diyor sorunlu diye? Just Cause 2 yağ gibi oldu. diğer oyunlara bakmadım. ama hiç soruna denk gelmedim şu an.
  • yukardakiler nasıl sorun yaşamışlar scaba kartdan karta göre değişiyormu onu anlamıyorum neyden böyle oluyor.gonuldagi nne gibi sorun yaşadın hocam 4890a bizde kuracaktık arkadaşa ondan sordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NecroCyber-777 -- 25 Mart 2010; 17:12:12 >
  • DRİVER güncelleme PCde anaokulla giden bebeler yapıyor yahu onuda geç ATInın yayınladıgı 1 video vardı Maymunlar E.kartını değiştirip sonra güncel driverini yükleyip oyun oynuyorlardı

Uzun zamandır ATI E.kartları kullanıyorum Driver konusunda Betalarını bile yüklerim daha buda yazılan anlatılan sorunlarla karşılaşmadım şu driver neresinden yüklüyorsunuz arkadaş

özellıklı ati ekran kartında güncelleme nasıl yapıldıgını anlatım ,sorun yaşayanlarda thanx kardeşım sorunum çözüldü demişlerdir (önceki topiclerime bakın) hatta birisi -yardım edin ATI E.kartımı güncellerken yandı sistem tanımıyor demışdı yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 25 Mart 2010; 17:14:43 >
  • Türkçe olması için Driver ve Catalyst i ayrı ayrı indirmek istediğimde dikkatimi çekti. Catalyst in versiyonu hala 10.2 olarak gözüküyor.
  • 5x serisindeki performans artışı daha ne kadar sürücülerle artacak merak ediyorum..
  • Arkadaşlar ben bu sürücüyü yüklediğimde ekranda siyak kareler oluyor oyun oynarken.. daha dogrusu BC2 de öyle oluyor street fighter 4 tede oyun ağır çekimde oynanıyor resmen.. Ekran kartım HD4850 neden sızce boyle bır sorun oldu yardımcı olursanız sevinirim
  • arkadaşlar şu driverları yüklüyorsunuz anlamıyorum yaw kaç senedir atinin driverlarını yüklerim bir kere bile sorun olmadı sorun yaşamadım(yükleyişte değil sadece bazen oyunların sevmedigi driverlar olabiliyordu oda benim sorunum değil atinin yani:D) her girdiğimde yok şurası bozuldu yok şurası oldu arkadaşlar en basit yol şu

önce pc den elle driverı silin sildikten sonra pc yi yeniden başlatalımmı dicek başlatın deyin pc açılırken f8 e basıp güvenli modda pc yi açın ve driver sweeper ile atinin kalıntılarını temizleyin(bir kere sildikten sonra ne oluyor ne olmaz diye 2-3 kere daha search edip arayın) sonra pc yi normal modda açıp driver ı yükleyin oldu bitti işte
  • Dodocan ; bende senın dedıgın gıbı yapmaya calısıyorum fakat şöyle bişey oluyor... Bende win7 yüklü driver ı siliyorum pc yi baştan başlatıyorum f8 e basıp güvenli moddan acıyorum tam windows acılıcak bitane pencere acılıyor pc yi tarıyor hata arama gibi bişey yapıyor daha sonra tekrardan pc açılıyor bütün driverler yüklü karşımda... O açılıştaki pencereyi iptal etmeye çalışıncada iptal edemezsiniz diyor anlamadım gitti
  • 5970 sahipleri yaşadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

quote:

5x serisindeki performans artışı daha ne kadar sürücülerle artacak merak ediyorum..

aynen nVidia'daki gibi - kendini aşana kadar...

valla şu an aştı bile bence. 5870 i aldığım ay ocak ayıydı. 10.1 çıkmamıştı daha 9.12 kullanıyordum. o zamanlarda da hiç problem çıkan oyun görmedim performans olarak ama o zamandan bu zamana kadar performansta çok çok açık farklar oldu. helal olsun ati'ye.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.