Şimdi Ara

ATI 4870 TR Fiyatı belli oldu - 299$ + KDV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StarForce -- 25 Mart 2013; 11:55:44 >

• Sağol haber verdiğin için fiyat uygunmuş
  • PSU problemleri olmayanlar bence bu karta yönelmeli. 100$ için değecektir, fiyatı çok uygun
  • İste gecube farkı yine fiyat cok iyi ve lansmanla birlikte dagıtımda cok cok iyi bakalım kartın satısından 1 hafta sonrada ben pc toplıycam
  • Gpu clok 850mhz görünüyor, ben 770mhz olacak diye biliyorum?
  • ATI çıldırmış olmalı bu nedir yaw.
    4870 testlerinden mi şüphe etmeye başlayalım yoksa ATI Nvidia ya fena halde kancayı takmak niyetinde mi neye inanalım

4870 testleri şimdi bir başka merakla beklenecek.
  • ATi Radeon HD 4870'in referans tasarım için gpu hızı 750MHz'dir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: 865pe

Gpu clok 850mhz görünüyor, ben 770mhz olacak diye biliyorum?

Bellek hızınında hatta 1900Mhz (3800Mhz) olması gerekmiyor mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: St Batuhan

İste gecube farkı yine fiyat cok iyi ve lansmanla birlikte dagıtımda cok cok iyi bakalım kartın satısından 1 hafta sonrada ben pc toplıycam

Aynen... Bizim sistemler miyadını doldurmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fx57

ATi Radeon HD 4870'in referans tasarım için gpu hızı 750MHz'dir.

şimdi oldu ben 770 diye aklımda kalmış. acaba GPU 850mhz yanlış yazılmış olabilirmi? doğru ise GPU 900+ gider ama bence bir hata var 850 olmaması gerek.
  • yanlış yazılmış 750mhz olması lazım.

bunu mu almalı acaba yoksa 700mhz olmasını düşündüğüm HD4850 ICEQ'mu

gerçi fiyat farkı pek olmayacağından 4870 daha iyi bir seçim olacaktır....
  • Satışa Çıkacağı Günü Sabırsızlıkla Bekliyorum
  • @ziver

Sen 4850 beklemiyormuydun hacım?

4870 de heatsing ( soğutucu) yapısı itibari ile sıcaklık sorunu, en önemliside fan yapısı, kanat açıları itibari ile yüksek db olmayacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 865pe -- 21 Haziran 2008; 18:07:20 >
  • neden 512 mb yazıyor, 1 gb olmayacakıydı???

• quote:

@ziver

4870 de heatsing ( soğutucu) yapısı itibari ile sıcaklık sorunu, en önemliside fan yapısı, kanat açıları itibari ile yüksek db olmayacaktır

Kartların performanslarının acıklandığı ilk günden bu yana 4870'i bekliyorum hatta 1.5 Haftadır imzada da "XxX 4870 512 MB Waiting" yazıyor, "XxX" Sapphire olucak sanırım Sende durumlar nasıl, sanırım sende kartı yenileyeceksin ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Nvidianın nekadar kan emici (KENE MİSALİ) bir firma oldugunu şimdi daha çok iyi anladım adamlar 9800 leri yerin dibine, hatta toprağa gömmeyi bile düşünüyolar baksanıza demekki maliyeti 100$'ki 199$ düşürdüler bunu yaptıran kim BUSH mu tabiyki ATI Dun aksamki TURKİYE zaferi gibi ATIYI de ayakta alkışlıyorum çünki NVIDI'ya yı dunur ettı harbıden ATI YE HERZAMAN HEP DESTEK TAM DESTEKKKKK... Bence ATI'nın bu işine destek vermeliyizki ilerki donemlerde böle mukemmel kartları KAN emicilerden bizi kurtarması için...

Forever ATI ALWAYS ATI...

• quote:

Orjinalden alıntı: Ziw®o

quote:

@ziver

Kartların performanslarının acıklandığı ilk günden bu yana 4870'i bekliyorum hatta 1.5 Haftadır imzada da "XxX 4870 512 MB Waiting" yazıyor, "XxX" Sapphire olucak sanırım Sende durumlar nasıl, sanırım sende kartı yenileyeceksin ?

şu 4870 i bir görelimde hele neymiş sonuçlar iyi çıkarsa benim kartı sallarım gider şu aralar satarsam 80 ytl zararla çıkarım 9800gtx den onuda oynadığım oyunlara sayalım ne yapim.

• 500W yetermi bu kart için arkadaşlar ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ali277

neden 512 mb yazıyor, 1 gb olmayacakıydı???

ahem... biz de boyle biliyorduk ama.. ne kacirdik?500w marka ne ama?

• FSP BLUESTORM II 500W Sessiz PCI-E 1adet 8pin,1adet 6pin
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.