Şimdi Ara

ATATÜRK ve türk milleti, TEK KELİME YORUM YOK (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
662
Cevap
4
Favori
31.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sencede saçma değil mi? Şu haksızlığa uğrayanlara haklarını kim vericek? Zalimlerden kim hesap sorucak? Senin dedigin gibi bi olgu olsaydı dünya gerçekten çekinmez hale gelirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WestworId

Beni sevmeyen ve bana düşman olan bir düşünceyi ve destekliyenleri çiçeklemi karşılamam gerekiyor

Müslümansan hoşgörülü olmak zorundasın, bak zorundasın diyorum.

• neutumn N kullanıcısına yanıt
    Evet haklısın. Sende şunu anlarsan sevnirim. Seni hor görenlere karşı hoşgörüyü nasıl yapabilirsin?
    Benim oda arkadasım alevi ve atatürkçü
    Mükemmel anlaşıyoruz. Bana saygısı var benimde ona saygım var. Bana 1 adım atana ben neden 2 adım atmıyayım

• quote:

Abi ya gülüyoeum şu cehaletinize. Babanız ataturk mu la sizin

Babamız değil fakat bu ülkenin kurucusu hakkında ileri geri konuşanların babası meçhul,orası kesin bak.

• quote:

Çoğunluğu müdlüman bir toplumda bunu diyemezsin. Aynı bayragın altında yasayıp o bayraga dusman olamazsın.
    Ama müslüman olup puta karşı cıkmak görevim. Kimin olursa olsun. Şidmi kalkıp yalnızca ataturk degil osmangazi orhangazinin heykelleri var misal bursada. Onlar isteseydi bırakmazmıydı böyle bişi? İslamiye aykırıdır

çoğunluğu müslüman ama avrasya anketinde Atatürk ve abdulhamit anketinde Atatürk fark attı?

usta Atatürk sana kötü senin gibilere kötü halkın çoğu müslüman çoğu Atatürk ü seviyor az gözlemlersen anlarsın kendi gibilerin arasında takıla takıla Atatürk tabi kötü gelir

sen Atatürkü Allah rızası için sevme

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Evet haklısın. Sende şunu anlarsan sevnirim. Seni hor görenlere karşı hoşgörüyü nasıl yapabilirsin?
    Benim oda arkadasım alevi ve atatürkçü
    Mükemmel anlaşıyoruz. Bana saygısı var benimde ona saygım var. Bana 1 adım atana ben neden 2 adım atmıyayım

Seni hor görenleri sen de hor görürsen ne farkın kalacak ne doğrun.

• quote:

Ne alaka ataturkun kurduğu cunhuriyet
    O liderlik etmiş o olmasaydı baska biri edicekti. Tüm mücadele edenleri yok sayıp yalnızca rambo gibi ataturku ortaya cıkarmaya eminim ataturkte suan olsa gülerdi size
    Benim annemin dedesinin babası 3 tane ermeniyi öldürmüş. Ceplerinden kadın memeleri çıkmış canilerden
    Yani kusura kalma herkes kadar benimde ülkem anavatanım burası

istediğin kadar DÜNYANIN EN GÜÇLÜ ORDUSU OLSUN o orduyu komuta edecek doğru dürüst bir komutan yoksa o ordu hiç bir işe yaramaz. Orduyu kontrol eden biri yoksa ordu tek başına ne yapsın?
    Atatürk bunu yaptı.Hepimizin dedeleri savaştı kurtuluş savaşında ama komuta eden. Atatürk'tü herhangi birinin gelmesi değil mesele Atatürk'te dünyada az liderde bulunan özellikler vardı
    yani herşeyin fazlası vardı şimdi senin yaptığın namkörlük oluyor. Ayrıca devrimler sırasında Atatürkün cumhuriyet için neler yapmış bir bak bakalım Araplaşmış türkten asıl özümüze döndük biz.
    Fidel Castronun Atatürk ile ilgili düşüncelerini ve sözlerini oku bakalım o bile yapamazdı her ne kadar devrimci olsada başka biri gelirdi evet ama bu kadarını yapamazdı.Atatürkte her türlü karizma asalet devlet adamlığı komutan senin aklına gelmeyecek şeyler vardı
    Hadi yavrum şimdi arapların yanına git bu millet Atatürkün önderliğinde savaştı bu millet her zaman vardı neyi beklediler büyük bir lider
    ister kabul et ister kabul etme. Hatta Iraktan bir yetkili şey demişti İSLAM DÜNYASI ANCAK ATATÜRKÜN YOLUNU İZLERSE KURTULABİLİR

Gerçi sen bunları anlamazsın hadi yavrum bu son yazımdı sana bir şeyin değerlerini elinden gittiğin zaman anlarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celest -- 23 Aralık 2016; 22:54:1 >

• Atatürk nasıl sizin şeri kurallarinizi yerle bir etti ama , halifeligi cope atti , sizin çağdışı kalmis anlayisina darbeler vurdu ,ezanı Türkçe okuttu, laik bir devlet kurdu eline sağlık atamin gercekten. Bu yüzden kuduruyorsun kudurmaya da devam edeceksin.

Duzgunce cevap verecektim ama deymezsin cunku bos konuşuyorsun, anladiginiz dil bu aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shredded -- 23 Aralık 2016; 22:57:06 >
  • quote:

Zamanımı bu boş konu için ayırıp kaslarımı neden o fani mesele için yorayım.
    Şuan boşum. Eğleniyorum orası ayrı

Süte bak korktum demiyor da :DDD

Klavye delikanlısı seni

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ümmetçilik kesinlikle doğru yoldur kardeşim müslümansa gözüm kapalı emanet ederim arkamı kim olduğunun önemi yok ışid falan katılıyorum sonuna kadar sana
  • WestworId W kullanıcısına yanıt
    Ulan soysuz milletin dinini sorgulamak senin gibi denyoya mı kaldı?
    O din düşmanı sandığın bu ülkenin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk senin gibi cahiller islamı ögrensin diye kendi maddi imkanıyla Kur'an tefsiri yaptıran ve hadis çalışmaları yaptıran bir insandır. Hükümeti döneminde peygamberimizin mezarının yıkılmasına yönelik bir tehditte savaştan yeni çıkılmış olmasına rağmen tüm orduyu gözü kapalı Arabistan'a sürmeyi göze almış bir liderdir Atatürk.
    Sırf senin gibi cahil itlerin yaptıgı yapıp dini her bokta kullanmadı diye adamı din düşmanı yaptınız. Ulan keşke yunanlarla beraber sizin zihniyetinizi dökeydi atalarımız denize.
    Soysuz köpek seni. Sen git reisine tap, şeriatçi kanaat önderlerinin yolundan ilerle.
    Bu ülke TÜRKİYE CUMHURİYETİ. Arabistan değil. Bu ülkenin kurucusu da değerleri de atası da bellidir. Begenmiyorsan yaylan sevdiğin Arabistan'a. Soysuz seni

• Ey Türk Gençliği!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin, en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahilî ve haricî bedhahların olacaktır. Bir gün, İstiklâl ve Cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin! Bu imkân ve şerâit, çok nâmüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.

Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CüktenAdaM -- 23 Aralık 2016; 23:18:10 >

Sevmemek en doğal hakkın. Senin gibileri sokaktaki itin burnundaki sümükten daha değersiz, işe yaramaz görmek de benim hakkım. Oldu mu?

Bu ülkede düşünce özgürlüğü var.

• quote:

Saldıracagım mı dedim bende?
    Zamanı gelince lenin gibi çökecek bu pis sisteminiz diyorum ve insanlar şu putu tek tek yıkıcak.
    Birde şu put severler nasıl müslümanım diyor anlamıyorum. Bi arkadas vardı.
    Atatürkçüyüm kemalistim vede müslümanım diyordu. Mübarek salatalık yapıyor sanki. Cehalet cehalet. Tabii yobazlıkta bu

Cocuk bu ulkede Ataturk'un sistemi yok suan senin gibi yobaz dincilerin sistemi var. 1930'larda mi yasiyorsun beynin nerede ? Gerci beynin nerede demek hatali oldu dogustan beyin yok sende. O olmayan beyninle ne soyledigini bilmiyorsun.

• Olay ne beler? Net sıkıntılı da..
  • Zafonte kullanıcısına yanıt
    Evet bencede onlar kestigim şu tırnaktan bile daha aciz varlıklar. Buda benim düşüncem. Senin kadar seviyesiz olamam
    İlaveten öyle kemalistleri firavundan daha aşağı görüyorum. Varlıkların en alt seviyesidir onlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WestworId -- 23 Aralık 2016; 23:23:38 >
  • Fotonda ataturk yok. Olmadı şimdi

• Bilgisayar başında çok oturmaktan düşünme organın havasız kalmış galiba, bir ayağa kalkıp tartışmaya sonra devam edersen daha verimli olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freakenstein -- 23 Aralık 2016; 23:26:07 >
    Küfür için özür dilerim. Yazısını okuyunca bu kansızın sinirlerime hakim olamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuoYuanJi -- 24 Aralık 2016; 0:36:43 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.