Şimdi Ara

ATATÜRK ve türk milleti, TEK KELİME YORUM YOK (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
662
Cevap
4
Favori
31.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kisiyi sevmeyen sevmeyebilir. Ataturkun yasaminda onu sevmeyenleri umursadigini da pek dusunmuyorum. Onlarla ugrassaydi vatan meselesi ile ugrasamazdi. Canakkale savasindaki sohreti ile zaten baya bi kiskananlari olmustu. Binlerce kitap okuyup stratejik uzman birisi eminim ki herturlu seyi dusunmustur. Turk milletini taniyor adam.

Suan onu sevmeyenler de umurumda degil. Ben ulkeye yaptigi katkilar icin ona tesekkur ediyorum. Onu sevmeyenler birgun onun ilkelerini ozler kavusmak icin ugrasirsa o zaman anlarlar. Ataput diyorlar mesela. Ataturk bana anitkabir yapin heykelimi heryere dikin dememistir. Anitkabir o zaman yasayan toplumun Ataturke hizmet hediyesidir. Acikcasi ongunlerce ziyarete gelen insan olmus. Niye yaptiklarini da anliyorum burdan. Adam benim emanetim gencliktir deyip hayatini kaybetmis. Bu arada onu putlastiran ona tapan insan varsa o da yanlistir. Herseyin asirisi zarar. Bu duygular dusmanlar tarafindan cok iyi kullanilir.

Osmanlinin en kotu zamaninda kazim karabekir mehmet rauf vs gibi birsuru adam ardindan harbi vatanini seven gercek turkler cikmis. Simdiki turkler ile o zamanki turkler farkli hic kusura bakmasin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: curtaincall

Valla sevgi gösterdiğim o kadar atam var ki
    Osman, Murat, Mehmet, Bayezid, Orhan, Selahattin Eyyübi, Abdülaziz, Abdülmecid, Selim, Süleyman vs vs

Hem dünyaya çalıştılar hem ahirete çalıştılar, Kuranıyla namazıyla abdestiyle vefat ettiler, herkese nasip olmaz
    Yüzyıl kapatıp yüzyıl açtılar
    Bırak dibimizdeki adaları, bu İspanya'nın Endülüs ü Hindistan'ın mazlum halkı için gidip savaştılar
    Demediler her sene bizi anın, demediler "bozo sovoyor moson sovmoyor moson" gibi gereksiz tartışma başlığıyla beni anın
    Demediler resimlerim her kitap başında olsun her daireye asılayım hep ben hep ben hop bon hop bon hop bon diye diye beni anın
    Ortodoks a dininizi yaşa, Ermeniye sadık dost
    Dediler, ben Türk müyüm sen Kürt müsün, o ırk yok olsun bu kesilsin, şapka takmayan bayan erkek asılsın, camiler kapansın içinde at beslensin demediler
    Milliyetçiliği azdırmadılar, demediler ey halk her sabah andımız okunacak, bu "politik endoktrinasyon" u her yerde yapacaksınız
    Yıkıldı büyük çınarım, 600 yıllık can damarım
    Gitti Musul um
    Dersim de düşman artsın diye Ermeniler katledildi
    Balkan desen yaşandı Srebrenista
    Adına ihanet edilip orta doğu olan yine bölme projesi Mezopotamya toprakları kan ağlıyor
    Koskoca Osmanlı kanunları (şeri ve örfi beynine soktuğum, senin bildiğin gibi basit kanunlar değil,yabancıların da kendi iç hukuku vardı) dururken bilmen nerenin küçücük köyünden kanun getirildi, bu millete aşağılık kompleksi yapıldı
    Çin bin yıllık dilini değiştirmedi o ev şeklindeki yazılara kafa yürütemiyoruz, kendi güzel kadim dilimiz ülkemiz gibi bölündü parçalandı, ne divan edebiyatı var ne şimdiki türkçe ile okuyacağımız halk edebiyatı var. Gitti Farsça, arapça, Osmanlı Türkçesi birliği, düşün kayıpları, halk okumaktan alı koyuldu, yazı tipi değişsin insan eğitimden kuran dan uzak dursun, araplarla ilişkiler zayıflatılsın ,onlara arkadan vuran düşman tanığı vurulsun (lan zaten Osmanlı yıkılırken İngiltere egemenliği altına girdi ilk okulda bu dayatma ne? İngiliz Amerikan dost algı yönetimi araplar düşman) , eğitim başlığı altında halk evleri kuruldu, orada Allah demek yasak dendi
    Bunları aklı başında , tarihi genel hatlarıyla tahayyül eden anlar, yoksa 80 milyon insan var, herkes doğruyu akıllı hissiyatıyla görecek değil
    Osmanlı zamanında ingilizler büyük oyun oynadı, 100 sene plan yapıldı, 100 sene adam yetiştirildi, 100 sene uygulamaya konuldu
    Osmanlı sonu işte bildiğin ittihat ve Terakki
    Karanlık dönem
    Bunlar ve daha fazlası plan, anlayana...

Osmanlı deyince silkiniyorum kendime geliyorum
    Ben bu atalarımı şehitliğiyle ya da ülkede iş başındayken "güzel vefatlarıyla" hatırlayacağım
    Osmanlı geri dönecek bunu midesi hazmedemeyenler var
    İnkar etmek isteyen var, ne güzel, olsun da, kuduruşlarını göreyim

https://m.youtube.com/watch?v=0pU2Ho1o5YQ

Hazmedemeyenler izlemesin

en komik olan da zaten Osmanlının değer varlıkları olan yerleri fabrikaları cumhuriyetle yaptık gibi alıntı yapmaları, Osmanlının başlattığı tren yollarını "demir ağlarla ööördük ana yuuurdu dört baştan" deyip kendileri yapmış gibi göstermek.

Yav güzel gardaşım niye o mübarek ağzını açıyosun ki devletin idaresini bunlardan aldık adım adım 2023 e gidiyoruz adamlar zaten AZINLIK bide yüzlerine vurma yakında bedavaya uçak bileti vericez bunlara ayasofyaya beklerim osmanlı havası var buralarda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.