Şimdi Ara

ATATÜRK ve türk milleti, TEK KELİME YORUM YOK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
662
Cevap
4
Favori
31.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WestworId

Otur ygs ne çaliş evlat.
    Klavyene çok güvenme sonra dısardada bu lafları edersen agzına tıkarlar

istediğim yerde atatürkçüyüm derim ben bu ülkenin her toprağında ama götün yerse sen bu dedıgını de ? yada telefonunu ver arayıp sanada soylıyeyım ne istersin ?
  • ygslysikibin17 Y kullanıcısına yanıt
    Diyorum ya cehaletin dibi dibi. Atattühhçüyüm çohh çahdaşuammm.
    Birde telefonumu istiyor. Size degil telefon selam bile vermem lan. Ne dost ne insan bilirim siz yaratıkları.
    Ayrıca derim lan niye diyemiyeyim. Sevmiyorum o varlığı. Sevmek zorunda mıyım lan. Öperler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WestworId -- 23 Aralık 2016; 21:30:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Otur ygs ne çaliş evlat.
    Klavyene çok güvenme sonra dısardada bu lafları edersen agzına tıkarlar

ulan tipe bak velede bak sen kimsin serefsizin soyu, 10 sene ölüm yil donumunde hatta saatinde, ilan ettigi cumhuriyetin her yilinda o heykelin karsisinda hazir olda sike sike bekledin bundan sonrada dokunamazsin hadi dokunda gorelim

• ieyegosubu İ kullanıcısına yanıt
    Kim beklemiş. Ben odun muyum bekliyeyim? Sizi sulasalardı çiçek açardınız zaten anca durun öyle trene bakar gibi

• quote:

Diyorum ya cehaletin dibi dibi. Atattühhçüyüm çohh çahdaşuammm.
    Birde telefonumu istiyor. Size degil telefon selam bile vermem lan. Ne dost ne insan bilirim siz yaratıkları.
    Ayrıca derim lan niye diyemiyeyim. Sevmiyorum o varlığı. Sevmek zorunda mıyım lan. Öperler

Ben nerde çok çağdaşım dedim gerizekalı.Bizde zaten sadece adamın selamı alınır vermesen iyi edersin.Sevmemek ile büstlerine heykellerine saldırmak veya saldıracağını beyan etmek farklı çok şeyler ve anayasaya göre suçtur sendeuymak zorundasın.Uymazsanda ''öperler''.
  • ygslysikibin17 Y kullanıcısına yanıt
    Saldıracagım mı dedim bende?
    Zamanı gelince lenin gibi çökecek bu pis sisteminiz diyorum ve insanlar şu putu tek tek yıkıcak.
    Birde şu put severler nasıl müslümanım diyor anlamıyorum. Bi arkadas vardı.
    Atatürkçüyüm kemalistim vede müslümanım diyordu. Mübarek salatalık yapıyor sanki. Cehalet cehalet. Tabii yobazlıkta bu

• quote:

Kim beklemiş. Ben odun muyum bekliyeyim? Sizi sulasalardı çiçek açardınız zaten anca durun öyle trene bakar gibi

Butun turk milletine odun mu diyorsun?

Niye hepsine diyim abi. Adamın ölüm saatinde trafikte durup kazaya sebebiyet veren tipleredir sozum.
    Öyle şerefli insanlar vardır ki şu millette şerefsizlerle aynı torbaya konmayacak kadar

• quote:

Niye hepsine diyim abi. Adamın ölüm saatinde trafikte durup kazaya sebebiyet veren tipleredir sozum.
    Öyle şerefli insanlar vardır ki şu millette şerefsizlerle aynı torbaya konmayacak kadar

Sen okul okumadin galiba hic

• WestworId W kullanıcısına yanıt
    Vazgeçtim bir yumrukluk değil, bir tokatlık canın var.
  • quote:

Saldıracagım mı dedim bende?
    Zamanı gelince lenin gibi çökecek bu pis sisteminiz diyorum ve insanlar şu putu tek tek yıkıcak.
    Birde şu put severler nasıl müslümanım diyor anlamıyorum. Bi arkadas vardı.
    Atatürkçüyüm kemalistim vede müslümanım diyordu. Mübarek salatalık yapıyor sanki. Cehalet cehalet. Tabii yobazlıkta bu

Bu ulkenin insanlari Ataturku sever.Cahilide sever aydinida.Hepsi onun komutasinda savasti.Ataturkun yolundan gittigini soyliyip ulkenin icine edenlerle Kemal Ataturk farkli kavramlardir.

• quote:

Arap seviciliği ne alaka lan. Sığırlıkta son nokta.

Ben neden araplardan nefret edeyim. Sizinle aramdaki fark bu. Müslümansa arapta türkte kürtde benim için birdir

Neyse atatürkçü egitim getektirdigi zaten ırkcılık yapmak ve zamanla din düşmanlığını aşılamak. Sizede güzel aşılamışlar. Cehaletliğinizde boğulunuz
    Not: evet yanlış duymadınız. Kendisine öğretilen herleyi dorgısuz sualsiz alıp beyni yıkanan insanlara müslümanlara düşman olan bir fikir babasının dogmalarısınız. Yani bir cdhaletin ürünüsünüz

Önceki mesajlarından okudugum kadarıyla hükümeti destekleyen müslüman sever bir arkadaşsın..Şimdi bi oku bakalım.. Mart tezkeresinde incirlikten kalkıp bağdat semalarında uçup bomba yağdıran f-16 lar insanları katlederken de müslümanları ve arapları seviyormuydun?.Mesela israil ile hükümet anlaşmaları yaparken sizinkiler herkesle anlaşabiliriz demişti büyük ihtimal sende öle demişsindir ak genclık genelde aynı telden çalar..İsrail tankları müslümanların üstünden geçerkende sen müslümanmıydın?...

Boğaziçinde okuyorum.
    Okumakla alakası yok bunun. İstedigin kadar oku 1000 tane kitap bitir hakikati görmeyecek kadar körsen ne işe yarar okumak? Sen atatürkü seversin saygım var ama kimi ataturkculer öyle bir din düşmanıki doğal olarak bende sevmiyorum.
    Atatrükle alıp veremedigim bişi yok derdim bizimle derdi olanlarla

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

O şerefli insanlar zaten sizinle aynı torbaya girmezler, merak etmeyin.
  • Ben onları desteklemiyorum ki.
    Sen chpnin yaptıgı veya o bu partinin yaptıgı her işte hemfikir misin?
    Başka alternatif olsa ona veririm.

• quote:

Boğaziçinde okuyorum.
    Okumakla alakası yok bunun. İstedigin kadar oku 1000 tane kitap bitir hakikati görmeyecek kadar körsen ne işe yarar okumak? Sen atatürkü seversin saygım var ama kimi ataturkculer öyle bir din düşmanıki doğal olarak bende sevmiyorum.
    Atatrükle alıp veremedigim bişi yok derdim bizimle derdi olanlarla

hayir okumaktan kastim cehalet degil,10 kasimda 29ekimde dikmemisler seni saygi durusuna oyle dedin ya o bakimdan.

Hı. Küçükken diktiler tabii. 5 ten sonra kimse tutamaz beni.
    İstemedigim bişi için neden 2 saat ayakta dikileyim ki

• quote:

Ben onları desteklemiyorum ki.
    Sen chpnin yaptıgı veya o bu partinin yaptıgı her işte hemfikir misin?
    Başka alternatif olsa ona veririm.

Ne yapmış bi yaz bakalım chp ..20.YY dan başla gel bu tarafa doğru kac defa ve kac sene iktidar olabilmiş ve en son ne zaman ülkede hakimiyet kurabilmiş...Sonra alternatifleri düşünürüz...
  • WestworId W kullanıcısına yanıt
    Boğaziçi'nde okuyorsan Şubat'ta İstanbul'da olacağım. Rize'deyim şu an, seninle Atatürk'ü konuşmak isterim. Bekleyemem dersen Aydın Üniversitesi'nde okuyan Atatürkçü kuzenlerim var, onlara da havale edebilirim seni. Oturur Atatürk'ü konuşursunuz, aynı burada yazdıklarını söylersin onlara.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.