Şimdi Ara

ATATÜRK ve türk milleti, TEK KELİME YORUM YOK (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
662
Cevap
4
Favori
31.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Atanızın eğitim sistemi ne güzel eğitmiş sizi seviye konusunda. Bu kadar çağdaşlık fazla. Siz nano teknolojinin ürünlerisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur89tr

Olay ne beler? Net sıkıntılı da..

olay bazı insanların herşeye şükretmesi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • HuoYuanJi kullanıcısına yanıt
    Dostum inan ki değmez bunlara edeceğin lafa. Olan gene sana olacak. Bence mobilden gir, sil o mesajını. Banlanma diye söylüyorum. Forumda ve ülkemizde senin gibilere ihtiyacımız var. Bu topraklar bir gün yaşanabilir olmaktan çıkacak. Şöyle bir kıyaslayacak medeniyet karşıtı şahıs, Atatürk döneminde neydik, şimdi ne olduk. Ondan sonra Atatürkün değerini seve seve değil, öbür türlü anlayacak...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  ATATÜRK ve türk milleti, TEK KELİME YORUM YOK

ATATÜRK ve türk milleti, TEK KELİME YORUM YOK

• quote:

Orijinalden alıntı: WestworId

Leninin heykelleri gibi bir gün tek tek parçalanacak o putlar

Sonunuz yakın inşallah. Hadi ateşlenin az

https://www.youtube.com/channel/UC3UyHkXeMEx7lfUsSJce4kg

Youtube hesabını bulmak pek zor olmadı. Ayrıca ilk sayfalarda attığın bir mesajda git ygs'ni çalış demişsin bir üyeye, oysa ki bütün ygs lys kanallarına abonesin. 18 19 yaşlarında hayattan ders almamış kendini gram geliştirmemiş, bütün siyasi ideoloji ailesi tarafından enjekte edilmiş bir genç daha.

Şimdi o yorumunu kaldır ve forumdan özür dile. Atatürk'e saygı duymadığın için değil, kendin sorgusuz sualsiz bütün yanlışları kabullenip bir ülke liderine 'put' diye hitap ettiğin için.

Enes batur'un videolarını izleyen birinden zaten aksi bir yorum beklenmezdi. Dediğim gibi max 18 yaşında lise 4 öğrencisi bir çocuksun daha, abilerinin bölümüne girip yorum atmak senin haddine değil.

• Westworld denen kişiyi egm sitesinden Atatürk'e hakaret gerekçesiyle ekran görüntüleriyle ihbar ettim arkadaşlar. Herkes de aynısını yapsın.
  • 21 yaşındayım. Adım muhammet said alan. Boğaziçinde okuyorum. Beklerim.

Haydi hodri meydan özgürlükçü bebeler.
    Ayrıca şikayet ederken selamımıda iletir misiniz 😮

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WestworId -- 23 Aralık 2016; 23:33:03 >
  • Şimdi ben bu haberi izledim , trafik sikisiyor diye başka bi yere tasiyacaklarmiş , işin enterasan yeri ise kaldirilan atatürk heykelinin yerine 15 temmuz şehitlerinin heykeli konulucakmis. Şimdi 15 temmuz şehitleri heykelini koyunca trafik sıkışmiyacak mi ? Bunu mantikli olarak aciklayacak bi akp li kardeşimiz var mi acaba ?
  • Mustafa Kemal Atatürk üzerinden karşındaki insanı tahrik edici bir şekilde tabirlerde bulunmak ne bu vatana ne de bu millete bir katkıda bulunmaz. Arkadaşlar elimizde hamdolsun bir devletimiz var. Farklılıklarımızı uç boyutlara götürürsek birbirimize düşman oluruz. Ancak birbirimize karşı hoşgörülü olursak daha iyi bir geleceğin bizleri beklediği muhakkak. Vakit biribirimizi yeme vakti değildir. Tek yumruk olma vaktidir.
  • quote:

21 yaşındayım. Adım muhammet said alan. Boğaziçinde okuyorum. Beklerim.

Haydi hodri meydan özgürlükçü bebeler.

sen özgürlüğü çok yanlış anlamaşsın, sen bekle koluna girecek polisleri.

• 😂😂
    Adres belli isim belli gönder bakam polislerini. Ne yapabileceklerse

• brokengineer kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma da, o da aranmasın. Dünyanın sevip saydığı Atamın heykeline put diyenler kendi tapındığı putlara baksın. Biz Atamıza saygımızdan dolayı heykelleri dikilsin istedik, diktik. Varsın puta tapınanlar düşünsün.

• Bu zat gıcık olduğu birinin de profl resmi yaparak adını kullanmış olabilir. Yoksa böyle açık adres vereceğini sanmıyorum
  • quote:

😂😂
    Adres belli isim belli gönder bakam polislerini. Ne yapabileceklerse

pazartesi günü bizzat gidicem siber suçlarla mücadeleye. elden teslim edicem bütün hakaretlerini. sonuna kadar da takipçisi olucam, herkesi de aynısını yapmaya davet ediyorum.

• Yani iki tehditle bu şahsı sevdirebileceğinizi mi sanıyorsunuz? Aynı onun gibi zorba dikdatörist bir düşünceden geldiğinizin kanıtı bu.

Sevmiyorum. Benimsemeyeceğim şu kahrolası düşüncenizi. Bana Allah yeter. Zalimler ve zalime alkış tutanlar için yaşasın cehennem( şair burada zamanında nice hocayı katledip camiyi ahıra ceviren sahsı ve destekcilerini belirtmekte)
  • Abi altı üstü heykeli valilik tören alanına taşıdılar atatürk görse sizi suratınıza tükürürdü Atatürk bu milleti yetiştirdiğini düşünüyordu ama baksana onu sevenlere hala ölmüş insandan meded umuyorlar Atatürk hiç şüphesiz Türklük için İnsanlık için büyük bir lider ama onu sadece heykellerde resimlerde yaşatmayın fikirlerinizle ideallerinizle çalışmalarızla yaşatın sadece Atatürk ü heykelden resimden ibaret sanıyorsanız ona en büyük zararı siz veriyorsunuz
  • quote:

Leninin heykelleri gibi bir gün tek tek parçalanacak o putlar

Sonunuz yakın inşallah. Hadi ateşlenin az

Rusya'da Lenin'in heykelleri mi parçalanmış?
    Rüyandamı gördün genç. Rusyaya beklerim. Her şehrin meydanında Lenin'in heykeline bakabilirsin. Ha parçalamayı denersen başına geleceklerden sorumlu olmam. Kan alırlar Kamil, o heykellere dokunacak kişiden.

Bilmeden işkembe-i kübradan sallama.

Hadi ikile şimdi hayal alemine geri dön.

• Parsbey P kullanıcısına yanıt
    Ukraynada naltılar?

• Westworld

Kayıt tarihi 16 nisan 2016 profili gizli bir trol

Büyük ihtimal tayipci müslüman bile değil bu konuyu gördü ve milleti birbirine kirdikmak için burda rol yapıyor

Profil resmindeki elemanda netten bulduğu birine ait

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHIHAD -- 23 Aralık 2016; 23:43:26 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.