Şimdi Ara

ATATÜRK ve türk milleti, TEK KELİME YORUM YOK (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
662
Cevap
4
Favori
31.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yönetim kaldır şu konuyu yada Atatürk düşmanlarının hakaretlerine izin vermeyin midem bulandı artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

Doğu Karadeniz insanının ciğeri 5 para etmez zaten bu insanların Atatürk neyine.

Bütün doğu karadeniz senin ananı bi hamlede siker görürsün o zaman Atatürk'ü. Amına koduğumun ciğeri beş para etmez birisi varsa oda senin gibi batı da yaşayan ermeni dölü ateyis orosbu çocuklarıdır.

Doğu karadenizliler seni bayağı bi sikmiş sikmiş ki böyle gocunuyorsun. Doğu karadenizliler kadar milliyetçi vatanına milletine bağlı ve Atatürk'ü seven bi ana dolu insanı vardır başka da yoktur amını siktiğmiin ermeni dölü seni. Soktuğumun tiki bebesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 24 Aralık 2016; 21:2:19 >
  • Yalnız başlığı ''Türk'' olarak değiştirirseniz daha yapıcı bi' kinayede bulunmuş olursunuz!..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 24 Aralık 2016; 21:6:46 >
  • quote:

Doğu Karadeniz insanının ciğeri 5 para etmez zaten bu insanların Atatürk neyine.

çoğu ilçede chp seçiliyor genelleme neden ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baymakli_Dondurma

quote:

Orijinalden alıntı: LittleThings

quote:

Orijinalden alıntı: Baymakli_Dondurma

Ağzını açsan ne olacak? Değişimi sığır gibi anlama yeteneğinden mahrum insanlara anlatmaya gerek yok zaten.

Sen önce söylediklerime cevap ver kömürcü. Ne yaptınız 15 yılda köprüden yoldan cok?

kömürcü olduğun için herkesi kendin gibi zannediyorsun.
    hortumlayıp soyup soğana çevirdiğiniz bankacılık sistemini ,devlet bankalarını kurtardık yetmez mi ?
    batırdığınız ekonomi sonucu oluşan %35 enflasyon ve %65 faiz rakamlarını şimdiki duruma getirdik yetmezmi ?
    yıllık 10 sene boyunca yıllık %5 büyüme ile ekonomi yoluna devam etti.
    bütçe açığının milli gelire oranını %16 dan %1 e düşürdük.
    76 olan üniversite sayısı 180 oldu. 222 bin yeni derslik inşa edildi
    13 yılda 135 milyar $ dışarıdan yatırım geldi ülkeye.
    Sağlık ile ilgili yatırımları söylemeye gerek bile yok.
    2017 de eğitime 120 milyar lira kaynak ayırdık.
    81 ile gençler için kültürel faaliyetlerde bulunabilecekleri merkezler ve eğitim alanları inşa ettik.
    Daha ne saysam sığır kafalılar için bir fayda etmez. İnternet önünde aç tüik e bir bak bakalım değişimlere.
    Benim merak ettiğim siz ne yaptınız ne yararınız oldu bu ülkeye şimdiye kadar ? darbelere zemin hazırlamaktan,eline atatürk resmini alıp cumhuriyet mitingleri yapmaktan,o kadar özgürlükten bahsetmesine rağmen iktidar olduğumuz ilk gün akpartiyi destekleyen gazetelere el koyacağız onları destekleyen iş adamlarını içeri alacağız diyen diktatörleri koyun gibi desteklemekten baska ne yaptınız ? nükleer santrale köprülere marmaraya istemezük demekten başka ne yaptınız ? 15 senedir ülkeyi ab ye şikayet etmekten baska ne yaptınız ? Daha sayacak çok şey var da değmez senin gibilere anlatmaya .hadi uza şimdi daha da cevap yazma. yazacaksan da alıntılama yapma.

Yaptınız derslikler imam hatiplerin falandır muhtemelen cogu. Egitime su kadar su kadar ayrıldı diyeceğine diyanete ayrılan paraya bak. Her senede artıyor o para. Sen hala ekonomiyi cok iyi san issizlik tavan suanda. İmfye borc vericez diyodunuz hayırdır dolar artınca hemen halkımı dolar bozmaya davet ediyorum diyorsunuz. Gecen sözde devletin yurdunda yanan kızlar noldu? Cemaatlere tarikatlara bıraktınız ülkeyi . Ne bok olduğunuzu biliyoruz masal anlatma burda. He bide bi zamanlar hocaefendiydi simdi fetö oldu dimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cilehta

quote:

Ne demek istiyosun amına koyduğum. CHP ye oy veren doğu karadenizli normal de MHP ye AKP ye oy veren doğu karadenizli ciğeri beş para etmezmi amın evladı.
  • Noldu zorunami gitti comar olmak

Senden de satirlar boyunca ana baci sovmek beklenirdi zaten. Varos herif seni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nathan.Drake

quote:

quote:

Ne demek istiyosun amına koyduğum. CHP ye oy veren doğu karadenizli normal de MHP ye AKP ye oy veren doğu karadenizli ciğeri beş para etmezmi amın evladı.

bu yazıdan bunu mu cıkardın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sgt_caphta4

quote:

Orijinalden alıntı: alican88

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Neo

Adam son 100 yılın tartışmasız en iyi lideri. 1 alanda değil bir çok alanda deha. e aptal değil yani. müslüman olmasını mı bekliyordun ?

Başımızdaki müslümanlarıda görüyoruz. hırsızlar.

Çok merak ediyorum müsadenle sen müslümanmısın?

hocam neden tamamen musluman olan ve kuruldugundan beri muslumanligi secmis ve seriatla yonetilen bir ulkede yasamayi tercih etmiyorsunuzda muslumanligi bu ulkede yaymak istiyosunuz?

Ahahahahaj EXCUISME???? Müslümanlığı yaymak bu ülkede hımmm peki sen o küçük beyninle neden tamamı kafir olan bir ülkede yaşamak yerine tamamı müslüman %1 azınlık kafir oda fatih sağolsun fetihde ayasofyadaki hristiyanları (dedelerini) öldürmediği bu ülkede yaşıyorsun???

beyinsiz velet once adam ol duzgun cevap ver..ben TURKUM..benim tarihim 5000 yillik gokturklerden geliyor..arap fetisizmi yapma burda!! benim ulkemde benim topraklarimda kime kafir diyorsun!! tutturmussunuz bir osmanlicik muslumanlicilik pesinden surukleniyosunuz..benim tarihim 1500 yillik degil evlat 5000 yillik!! kutabe bin muslim ve haccac bedevilerinin turkleri katledip zorla musluman yapan insanlardan mi belledin bizi!!! benim ulkemde benim topraklarimda Yuce TURK milletinin sanki inanci yokmus gibi araplastirmaya calistiklari dinimi kabul ettireceksin bize..BURASİ TURKİYE CUMHURİYETİ BİZDE TURKUZ..

• Sabrımız git gide tükeniyor, Atatürk düşmanlarının kökünü kazıyacağız. pkklısı akplisi farketmeden !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkwoods My Betrothed

Noldu zorunami gitti comar olmak

Senden de satirlar boyunca ana baci sovmek beklenirdi zaten. Varos herif seni.

He sizden de o beklenir zaten anca çomar der geçersiniz amına koduğumn vitaminsiz beyinsizleri. İşin gücünüz sizin gibi olmayanlara çomar gibi klasik laflar demek ama nerdesiniz :D ödlek ödlek nette yazarsınız dışarda bir tane görünmüyor sizin gibi. Çünkü dışarda olsanız çomar isimli köpeklerin analarınızı siktiği gibi sizide tuttuğumuz gibi köpeklere siktiririz :D

Ne güzel küfürler bunların kıymetini bil sikik :D her yerde duyamassın böyle küfürler amın feryadı seni :D

• Sgt_caphta4 kullanıcısına yanıt
    Ne imparatorluğu la, tankın önüne yatarak mı kuracaksınız çomarlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nathan.Drake

quote:

quote:

bu yazıdan bunu mu cıkardın ?

Çıkarmak? Çıkarsama yapılacak birşey görmüyorum ben mesajında, düpedüz söylemişsin.

• Adamsın, bunlara acımıcaksın. Akepenin trolleri nasıl site site gezip ihbar edecek adam arıyolarsa, Ulu Önderimiz hakkında aşağılayıcı konuşanları da bulup şikayet etmek bize düşer. Kapı gibi yasa var Atatürk hakkında ileri geri konuşamazsınız. Kabullenin artık.
  • Siktir orospu çocuğu senin ananı bi sikerim görürsün o zaman kim kimi sikiyor.

Vatanını seviyorlarmış akp teröristleri davul zurna ile karşılar yine akp kazanır sonrada vatanını çok seviyor sikiyim sizin sevginizi.Siz vergi vermemek için müslüman olan pontuslu rumlarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yürüyenmerdiven -- 24 Aralık 2016; 21:16:25 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shredded

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shredded

Atatürk nasıl sizin şeri kurallarinizi yerle bir etti ama , halifeligi cope atti , sizin çağdışı kalmis anlayisina darbeler vurdu ,ezanı Türkçe okuttu, laik bir devlet kurdu eline sağlık atamin gercekten. Bu yüzden kuduruyorsun kudurmaya da devam edeceksin.

Duzgunce cevap verecektim ama deymezsin cunku bos konuşuyorsun, anladiginiz dil bu aslında.

İslamiyetin son kalesinde yaşayıp islama hakaret eden azınlık bir kafirin sözleri sence ne kadar ömrün kaldı tahmin et?

Bu ülke İslamin son kalesi filan değil , Laik Türkiye Cumhuriyetidir ve boyle kalacaktir yani kudurabilirsin sende.

BAKIN EY MÜSLÜMANLAR BU VE BUNUN GİBİLERİ İYİ TANIYIN BU KÜÇÜK BEYİNLİ KAFİR BİZE KENDİ ÜLKEMİZDE OSMANLININ EMANETİ İSTİKLAL HARBİNDE ŞEHİT OLAN DEDELERİMİZİN EMANETİ MÜBAREK VATANIMIZDA İSLAMIN SON KALESİNDE PARYA MUAMELESİ YAPIYOR BUNLAR İSLAMI DEDELERİMİZİ TANIMAZLAR BUNLAR KÖPEĞİN TA KENDİLERİDİR BU VE BUNUN GİBİLERİ ELBET HAKETLERİ CEZAYI BULACAKLAR NEYSE SENİ ŞÖYLE AVRUPAYA DEDELERİNİN YANINA ALALIM E VAKİT GELİYOR SANA KÜÇÜK BİR BONUS VEREYİM YAKINDA İMPARATORLUK GELİYOR KAÇACAK YER ARAYACAKSIN KÖPEK VE SENİN KÖPEKLER HAZIR OLUN

Sen ne ictin la deli

• quote:

Orijinalden alıntı: Saulosi

Sabrımız git gide tükeniyor, Atatürk düşmanlarının kökünü kazıyacağız. pkklısı akplisi farketmeden !

%10 azınlıklamı yapıcaksın onu veled dikkat et sizin kökünüzü kazmasınlar bu milletin sabrı tükeniyor

• Toprağı bol olsun. Ne yaptığı ahirette belli olacak...
  • quote:

Siktir orospu çocuğu senin ananı bi sikerim görürsün o zaman kim kimi sikiyor.

Belli ermeni dölü olduğun alınmışsın. Amını siktiğim seni, senin gibileri çok siktik gene sikecez. Adres vercem gelde senin o ermeni beynini kulaklarını sikeyim.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.