böylesine bir konu açtığın için tekrar tekrar teşekkür edyorum ama dikkat et benim imzamdaki konuyu kapattılar, bu konuya da afları olmayacaktır bir karmaşa çıkmamasına dikkat et yoksa direk kapatacaklardır
Karmaşa çıkmasın diye bizde arzu ederdik ama sizin gibi cuuz bir provokatör olunca bu kaçınılmaz oluyor. İmzanıza kemalist gibi kelimeler ekleyerek kendinizde devlet kademlerine küfür etme hakkı bulamazsınız. Zaten Atatürk ile ve onun ilkeleri ile alakanız olmadığını ve gizli bir provokatör olduğunuzu imzanızdaki seviyesiz ve adilikle ispatlamışsınız. Ayrıca şundan emin olun şimdi sizi email ile ilgili makamlara şikayet ediyorum. Üyelik bilgilerinizi ve ekran görüntülerini ve mesajlarınızı da ekleyeceğim. Belki bir şey yapmayacaklar ama ben bir vatanperver olarak sizin gibi aklı ve evveli satılmışlara karşı sessiz durmayacağım. Hayırlı olsun
Destekliyorum.
yukarı
paylaşimın için
yukarı
Çok Güzel Olmuş
üst konu üst konu üst konu
Güzel bir konu, Atatürkü anlayabilsek zaten sorun yok
Süper konu yukarı.
Teşekkürler..!
Çok teşekkürler ! Atatürk'e laf söyleyenlere karşı gelen kişilerin tepki görmesi de şaşırtıcı. Sanki babalarının oğlu kurdu bu Cumhuriyet'i...
quote:
Orjinalden alıntı: __RayAllen20__
Çok teşekkürler ! Atatürk'e laf söyleyenlere karşı gelen kişilerin tepki görmesi de şaşırtıcı. Sanki babalarının oğlu kurdu bu Cumhuriyet'i...
Onarın idolü humeyni olduğu için normal...
Güzel çalışma keşke Atatürkü anlasalardıda Canım ülkemiz bu durumlara düşmeseydi.
Teşekkür ederim usta
Ellerine sağlık
emeğine sağlık...
birkez daha ATA'mızın ne kadar ileri görüşlü ,geleceği gören ve ne kadar deha bir insan olduğunu gördük..umarım görmek istemeyenlerde! görmüştür.
Süper paylaşım + bence üst konu olmalı modlar adminler yöneticeler bakın buraya üst konuuu olsun hocam süper paylaşım emeğine gözüne ağzına ellerine sağlık süpersin+++
her konu oluğu gibi bu da aşağıda kalmış görmeyenlar görsün