Şimdi Ara

ATATÜRK'ün A'dan Z'ye Sözleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
9
Favori
23.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

M.Kemal Atatürk'ün bir deha olduğunun kanıtlarını taşıyor bu sözler.

Atamızı saygıyla anıyorum.

Ruhu şad olsun.
  • Çok teşekkür ederim,süper bir konu olmuş
  • artık satır boyunu aşmıyor kmse birşey diyemez
  • quote:

Orjinalden alıntı: hashus1099

başlıkta bir şey gözüme çarptı

Merak ediyorum..Avatarındaki adam kim yaf
  • güzel çalışma teşk.ler
  • ATAM İZİNDEYİZ!
    Gerçekten güzel arşiv bu arada ellerine sağlık

Benide ilgili makama şikayet et ama yarın bak profilime ok? ATATÜRK RESMİ KOYMAK SUÇSA HEP BERABER SUÇA ORTAK OLALIM ARKADAŞLAR! BU mesajıda kimi tanıosan devletten içerden dışardan farketmez şikayet et bekliicem Haberini !Adım EraNdır nickde deildir bu ona göre! Ama yarın bak! saat geç oluo zaten sende yoksundur ok? Yarın bak istediin kişiye ispikle! Umrumda deil polis olur erdoğan olur ABDullah gül olur bilmem ne! farketmez! edebildiin en yüksek makama şikayet et beni!Suçumla beraber!

Bu güzel arşivinde içne .... biliosunuz ya helal olsun yani!

Kardeşim araştırmışsın bulmuşsun helal olsun!

NOT: Gelişmeler için bekliicem...Senin o yapıcağın işler 80lerde kaldı canım istediğini yapabilirsin

Adminlerinde işine karışmak gibi olmasın ama,Bu topic'e dikkat lütfen HER ATATÜRK TOPIC'inde bu tür kişiler gelip işi siyasi şova dönüştürüolar sonra siniri hoplayan bizler oluoruz cezayı çeken bizler oluoruz LÜTFEN!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EranTR -- 10 Şubat 2008; 1:26:38 >

• teşekkürler, yukarı
  • Çok teşekkürler
  • yukarı
  • Bu güzel paylaşım için teşekkürler.

KONU BAŞLIĞINDA VERMİŞ OLDUĞUNUZ MESAJİ MAALESEF ÇOK KİŞİ ALAMAMIŞ BULUNMAKTA.
    EN BAŞTA, FORUM YONETİCİLERİNE ÇAĞRIDA BULUNMAK İSTİYORUM;
    BU FORUMDA DA, TÜM TÜRK FORUMLARI GİBİ , AYRI BİR BÖLÜM OLARAK "ATATÜRK KÖŞESİ" OLMALIDIR.
    BİZE BU RAHAT HAYATI VE DÜZENİ SAĞLAMAK İÇİN SAVAŞMIŞ OLAN ATA'mıza BİR TEŞEKKÜR OLMALIDIR BU. LÜTFEN DH FORUM YÖNETİMİ DE ELİNİ VİCDANINA KOYSUN VE DÜŞÜNSÜN.
  • helalim var kardeşim çok güzel ve tam arşivlik bir paylaşım.. teşekkürler...
  • Her cümle bir hayat dersi.
  • Askerlerine savaşmayı değil ölmeyi emredecek kadar büyük bir komutan.
  • @Taşkaya arkadaşım çok tşk ederim gerçekten güzel çalışma.

hepsini okumak isteyenler için worde kaydettim ve rapide attım. hani rapidde download edilince puan toplama fln olayı varya alakam yok biliniz ,çorbada payım olsn diye yptım

http://rapidshare.de/files/38539800/AtatuerkSoezleri.rar.html
  • Teşekkürler çok guzel bir calısma olmus. Bende kayıdını aldım ve maillile dagıtıyorum herkese :)
  • yukarı
  • guzel calisma, tesekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: TaskayA.ppb

« Hilâfeti muhafaza edeceğiz. Şu şartla ki, Büyük Millet Meclisi ve millet, hilâfetin dayanacağı bir mesnet ve kuvvet olacaktır. »
    02. 11. 1922, Bursa, Le Petit Parisien Muhabirine Demeç.

« Hilâfet, geçmişin bir rüyası olup, zamanımızda varlık nedeni yoktu… »
    25. 11. 1924, Matin Gazetesi Yazarı Madam Titaniya’ya Demeç.

180 derece dönmüş, amacım yermek değil ama bu dönüş planlarını gerçekleştirmek için gerektiği zaman gerektiği şeyi söyleyen biri olduğunun kanıtıdır.peki bu durumda bizim ilke diye bağlanıp benimsediğimiz şeylerin ilerde değiştirilmek üzere söylenmediğine nasıl emin olabiliriz?peki ozamn neden 70 yıl önce söylenmiş sözlere bağlanıyoruz boşuna?hemde 2 yılda bu kadar farklılaşabilecek sözler olmasına rağmen...

amacım polemik yaratmak değil cidden merakımdan soruyorum mantıklı bir şekilde açıklayacak kimse var mı?

• tavsiyem üst konu olmasıdır. en azından bir süreliğine...
    bu arada harika olmuş, eline sağlık
  • Yukarı...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.