Şimdi Ara

Atatürk'süz müfredata Saray mührü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Allah belanı versin o adam sayesinde ortadoğu gibi olmadık
    http://www.gercekgundem.com/ataturksuz-mufredata-saray-muhru-280332h.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celest -- 22 Haziran 2017; 12:23:15 >

• "Ataturksuz" kismi neresi?

Gazetenin yaptigi sence habercilik mi simdi?

Senin mesajini kanit gostererek, gazete hakkinda halki galeyana getirmekten suc duyurusunda bulunulsa, "medyaya baski var" diyebilecek misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumu

"Ataturksuz" kismi neresi?

Senin mesajini kanit gostererek, gazete hakkinda halki galeyana getirmekten suc duyurusunda bulunulsa, "medyaya baski var" diyebilecek misiniz?

Bu Atatürk konusu azaldı gerçeğini değiştirmiyor
    Biz şu an ortadoğu gibi olmadı isek onun sayesinde
  • İnternet ortamı var.Yeni nesil internetten doğru yerlerden ( İlber Ortaylı ) araştırarak Atatürk'ü öğrenir. Ben ilkokulda sevmezdim ama lisede araştırınca doğruları öğrendim ve hatamı anladım.
  • Artık iş Aileye ve bizlere kalıyor . Gençlere tarihi öğrenebilecekleri linkler videolar sunmamız lazım.
  • quote:

"Atatürkçülük’ün ve evrim teorisin çıkarıldığı yeni müfredatı öğretmenlere “Fazlalıkları sadeleştirme işlemi yaptık. Değerlerimize uygun olmayan unsurlar ayıklandı; müfredatla arasında değerlerimiz ortak bağı oluşturuldu” dedi."

Simdi yorumunuzu dinlemek isterim.

• Gelişmiş ülkelerde ülkenin tarihi, kurucu değerleri özenle anlatılır ve din dersi olmaz.
    Biz ise gelişmemiş ülkeler kategorisinde hızla ilerliyoruz.
    Bundan 50 yıl sonra Akp'nin hainler partisi olarak anılacağı kesin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1419oguzhan

Gelişmiş ülkelerde ülkenin tarihi, kurucu değerleri özenle anlatılır ve din dersi olmaz.

50 yıla bile kalmayacak ben sana diyeyim. Maksimum 20 yıl

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celest

quote:

Bu Atatürk konusu azaldı gerçeğini değiştirmiyor
    Biz şu an ortadoğu gibi olmadı isek onun sayesinde

"Ataturk konulari azaltildi" demek baska, "Ataturk mufredattan cikarildi" demek baska. Biri tespit digeri cinslik.

Ataturk konulu iceriklerin azaltilmasi varsa, -ki ben bir karsilastirma gormedim- bunu ayrica elestir tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hamikisi

quote:

"Atatürkçülük’ün ve evrim teorisin çıkarıldığı yeni müfredatı öğretmenlere “Fazlalıkları sadeleştirme işlemi yaptık. Değerlerimize uygun olmayan unsurlar ayıklandı; müfredatla arasında değerlerimiz ortak bağı oluşturuldu” dedi."

Simdi yorumunuzu dinlemek isterim.

Ataturkculuk konulari nerede cikarilmis?

Ayrica ezbere konusuyorsunuz.

Cevrende ogretmen varsa gidip klavuz kitabini alip incele. Ya da internetten planlari, egitim programlarini ve ders kitaplarini indirip oku.

Eskiden (2005 ve oncesi) yillik planlamalara yazilirdi, kagit uzerinde kalirdi. Kirtasiyeden de hazir bir Ataturk kosesi alinirdi. O kadar.

Simdi bizim cocuklardan, cevredeki ogretmenlerden edindigim bilgiye gore yazarsam, ilkokul mufredatina gore, "surekli guncellenen Ataturk kosesi, konular icerisine serpistirilerek tum yila yayilmis Ataturkculuk konulari, Bizzat Ataturk un hayatini iceren yaklasik 1 ay sureli Ataturk uniteleri, Turkce kitaplarindaki Ataturk ve hatiralari metinleri, Muzik dersinde Ataturku anlatan sarkilar temasi, Resim ve Beden gibi derslerde Ataturkun sanata sporcuya verdigi onem vs." gibi cok cesitli Ataturk konulu icerik mevcut.

Birak azaltilmisi, cikarilmis kismi nerede?

Ben de senin yorumunu duymak isterim.

Ayrica Ataturk mufredatta var ve olsun da zaten. Sonucta Ataturk bu ulkenin kurulusuna buyuk emek vermis insan. Yeter ki siz Onu otekilestirip, belli bir kesimin tekelinde tutmayi birakin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumu -- 22 Haziran 2017; 13:39:34 >

• forumu kullanıcısına yanıt
    Hükümet ne yaparsa haklıdır AKP ne yaparsa haklıdır hepsi melek gibi konu kilit.
  • forumu kullanıcısına yanıt
    Her olayda hükümeti savunmak için gelen ben değilim sensin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kültigin kağan

Her olayda hükümeti savunmak için gelen ben değilim sensin

Bu kadar emin yazdigina gore butun mesajlarimi biliyorsun demek.

Ben hakli oldugunu dusundugum konularda hakli yonunde, yanlis yapildigini dusundugum konularda negatif yonde yazarim.

Mevcut konuda da oyle. Olmayan bir seyi olmus gibi anlatmayi elestirmen daha mantikli.

Ayrica Akp, babamin partisi degil. Bir siyasi partidden fazlasi da degil. Daha donanimli bir kadro ciksin aninda baraj alti kalir.

Feto ile baglantili olduklari 2008 den, yenilenen secime kadar Akp ye yerelde bile oy vermedim. Suriyeliler konusundaki politikasini elestirdim, Erdoganin gereksiz sertligini elestirdim, rabia mabia vs.

Eminim senin de olumlu yorumlarin olmustur.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1419oguzhan

Gelişmiş ülkelerde ülkenin tarihi, kurucu değerleri özenle anlatılır ve din dersi olmaz.

Hainler partisi zaten akli selim herkes bunun farkinda. O gün geldiginde hepsi birden kandirildik biz zaten hic akpli olmadik vs diye aglayip numara yapacaklar tipki feto olayinca yaptiklari gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.