Şimdi Ara

Atatürk size ne yaptı ? Atatürk bu kadar kötü bir adam mı ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
193
Cevap
3
Favori
4.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Din ile beyni boşaltmak ?

Din beyni boşaltmaz doldurur, yobazlık ve cehalet beyni boşaltır. Lütfen genelleme yapıp kendinizi küçük düşürmeyin!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PREDATOR066 P kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=iqRIKWUhktA buna ne demeli peki
  • Atatürk'e sonsuz saygı duyarım. AKP'li değilim.

Bugün kemalistim diye takınan çoğu insan HDP(pkk)'ya oy vereceğini söylüyor. Bu ihanet değilde nedir hani sizin Türklüğünüz vatan sevginiz?

Ayrıca tarih kitaplarında neden hiç Kazım Karabekir Paşa yok? Muhafazakar olduğu için mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

https://www.youtube.com/watch?v=iqRIKWUhktA buna ne demeli peki

+1

BAk sen JÖLELİ paralel paralel konuşuyor............

ATATÜRKe laf atanlar izlesin.... " İFTİRA atmak "

Atatürk size ne yaptı ? Atatürk bu kadar kötü bir adam mı ?

• Kardeş Osmanlıyı Atatürk yıktı diyorlar bunlarla konuşmayın bence.
  • Genel olarak akpliler Atatürk'ü sevmezler, bazıları ise nefret ederler, düşmandırlar. Rte bugün konuşmasında Atatürk'ten bahsetmemek için çok uğraştı mesela.
  • Gericilere Rağmen Biz Türkler Yolumuz daima Atanın Yoludur
  • Antikemalistlerin mustafa kemali sevmek zorunluluğu yok ama saygisizlik yapmamalilar.

Kemalistler de artik herkesi kendileştirme çabalarindan vazgeçip mustafa kemali andiklari kadar kazim karabekir pasayi da anmalari lazim. Unutmasin kimse, karabekir paşa olmasaydi bugun kutladigimiz 19 mayis hic olmayacakti. Belki kurtulus savasi bile boyle kisa zmanda zaferle sonuclanmayacakti.

• TÜRK milleti daha fazla aşağılanmadan gereğini yerine getirmelidir.
  • 1935 den 1938 e kadar sistematik olarak gerçekleşen planlı Dersim Katliamı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßLacKLioN -- 20 Mayıs 2015; 0:23:35 >
  • Toprak ağalığı sistemini yıkamadı...
    Ülkedeki yobazların hepsinin kökünü kazıyamadı...

• quote:

Orijinalden alıntı: The World is Yours...

TÜRK milleti daha fazla aşağılanmadan gereğini yerine getirmelidir.

Bide bu osman türedi. Konuşmayı bilmiyor devlet yönetmeye kalkıyor :). Sorulan sorunun ne olduğunu anlayıp cevap veremiyor be.

• Bir gecede cahil kalan atom mühendisleri de burdaymış.

• Atatürkü ilkokul 4.sınıfa kadar çok severdim.İlkokulda ki hocamın sayesinde ona olan sevgim o kadar büyüktü ki yatağımda yer kalmayıncaya kadar ismini yazdığımı hatırlıyorum. Ama çocuktum çok kolay kanıyordum. Bu yazıyı görünce babam beni karşısına aldı ve anlattı.Ama önce beni uyardı.Bu anlattıklarım sadece sen ve benim aramda kalacak diye sıkıca tembihledi. Dedemi nasıl öldürttüğünü.Kılık kıyafet kanunu sırasında büyük dedemin şapkayı takmak istemediği için asıldığını anlattığında Atatürk sevgisi bir anda nefrete dönüştü.Daha sonra büyüdükçe anlatılan hikayelerin, okullar da çocuklara aşılanan tarihin yalan olduğunun ve Atatürk'ün neden bu denli sevilmesinin hatta tapılmasının nedenini öğrendim.

İnanın büyük dedemin bu olayı hiç yaşanmamış olsa ben hiç birşeyi araştırmamış olsam gözüm kapalı bir şekilde Atatürk ü taparcasına deli gibi sevecektim. Şu an bazılarınız gibi Atatürk ü sevmeyenlere vatan haini, Türk değil, pislik vs. gözüyle bakacaktım.Herkesten Atatürk ü sevip saymasını bekleyecektim.

Biliyorum ne anlatsam boş geliyor bazılarınıza nerden bildiğime gelirsek çünkü sizinle "empati" kurabiliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon

Birincisi Atatürk'ün seceresi hakkında atıp tutanların öncelikli olarak kendi secerelerini ortaya dökmeleri gerekir.Bakalım ne kadar Türkmüşler...

İkincisi beyinleri din ile boşaltılmış insanlar için yapacak birşey yoktur.

üç En son ingiliz işbirlikçisi ingiliz gemisi ile ülkeyi terk etti..Türkler için dediği şey:“Türkler dini, kavmiyeti, vatanı meşkuk (kuşkulu…) ve mahlud beş-altı milyonluk cahil bir kitledir.” Türkçe’si; “Türkler; dini, soyu sopu, yurdu belirsiz karmakarışık bir cahiller sürüsüdür”
    Bilin bakalım kim bu?

Peki bu Atatürk ve Türk düşmanları neden Osmanlı Osmanlı diye ağlar,işte yine sebebi beyinlerini din ile boşaltılmış olmasıdır.Muhtemelen bugünün Atatürk Türk düşmanları Osmanlı zamanında yaşasaydı,İngilizleri Yunanları dost belleyen hatta fetva veren yobaz tayfanın yanında yer alacaktı...

ulan bu ülke nasıl kurtuldu sanıyorsun önce geçmişini dedelerini araştır

• Sevmek zorunda değiller, onlara göre belkide kötüdür ama saygı duymaları gerekir, duymazlarsa da duyacaklarına hazır olmaları gerekir.
    Birde Mustafa Kemal dinsizdi diyenler, padişahlarımız çok mu dindardı soruyorum şimdi, önüne gelenle yatan bir kaç düzüne çocuğu olan müslüman oluyor da size göre Mustafa Kemal mı müslüman olamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

quote:

Orijinalden alıntı: sokrates60

quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

quote:

Orijinalden alıntı: sokrates60

Atatürk süper ötesi bir adamdı.

iyi tanıyon sanırım

"beni (tanımak) anlamak demek mutlaka yuzumu gormek demek degildir. benim fikirlerimi, benim duygularimi anliyorsaniz ve hissediyorsanız, bu kafidir" Mustafa Kemal Atatürk

Tek taraflı konusarak ınsan tanınmaz . Doğru dürüst ataturk videoları bile yokken nasıl duygularını okuyabilirsin ki ?

sence yaptıklarına bakar kötü bir insan olma olasılığı var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: erkurt02

Gerçek Atatürk Trablusgarp'ta öldü onun yerine Yossi Kohen isimli bir yahudi geçti
    :)

Onun için Türklükle ilgili yüzlerce söz etmiş dimi? Allah akıl fikir versin senin gibi vatan hainlerine

• Hic bir iyilik cezasiz kalmaz. Turkiyedeysen ulke yararina calisiyorsan , ulke icin bir seyler yaptiysan sevilmeyen adam olursun. Devrim filmini izleyin daha iyi anlarsiniz.

• Bunların dedelerini astı acısı çok koymuş

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.