Şimdi Ara

Atatürk size ne yaptı ? Atatürk bu kadar kötü bir adam mı ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
3
Favori
4.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kardesim çünkü beyinsiz insanlarin kapasiteleri olmadigindan dayatilan seyi anlayamadan kabullenirler ve kafa olmayinca da dogruyu bulamazlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The World is Yours...

Kardesim çünkü beyinsiz insanlarin kapasiteleri olmadigindan dayatilan seyi anlayamadan kabullenirler ve kafa olmayinca da dogruyu bulamazlar.

Senin gibi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: The World is Yours...

O kadar profesör müslüman hristiyan vs. olduğu için gerizekalı sen ateistsin olduğun için süperzekasın vay be..
    Şimdi ben müslüman olduğum için bende zeka geriliği varya ! ben ateist olunca bir anda aydınlanıcam mı bi anlat da bilelim ?

Adam kendi zekaysıyla müslümanlığı yada hristiyanlığı bulunca olmuyomu illa sen ateistsin diye ateistliğimi bulması lazım süperzekalı olmak için ??

Başka tespitlerin varsa yazda bilime ışık tutalım galatasaraylı felan oluncada iq da artma yada azalma felanda oluyo mu mesela ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PREDATOR066

quote:

Orijinalden alıntı: Dreatlord

İyi oku yorumları her yerde ki Türkçüleri iyi tart şöyle yaparız böyle yaparız ile olmaz bu işler.Hele hele sahte oy pusulaları ve para ile satın aldığınız adamları hiç beklemeyin bir iç savaş çıktığında Gezide gördük sizi ancak kuytu köşelerde tek bulduğunuz adamlara saldırabiliyordunuz.Palalı kankiciğiniz bile korkudan daha gelemedi ülkeye.Kendinizi çok yukarılarda görmeyin diğer İslam ülkelerinde ki Dini kullananlar gibi alıverir halk ayağının altına.

O kadar adam öldürüldü daha ne istiyorsun meydan muhaberesi mi? canina susaydiysan sen gel her gun miting var. Maltepeyw gitseydin keske. Halk gerekeni yapacak demissin halktan kastin %20lik chp mi? capulcu ordusuyla sarayi mi basacaksiniz ne oldu sizin Kürşat hikayesine yiyorsa gelin. Tarih cok uzun hacilar. Surda 50 yillik hukum sürdünuz bisey olduk sandıniz kapandi o perde :). durmayin sabahlara kadar forumlarda yazın baska türlü ofkenizi desaj edemiyorsunuz. :) sizede yazik be.

Ahh kıyamam Trole bak sennn korktun mu ? Fatihte korkudan namaz kılmaya gidemiyordunuz ya nasıl canınız kıymetli bir tekinizi göremedik sokaklarda merak etme bir halk ayaklanması daha başlarsa geziyi mumla ararsınız Padişahlarınız gibi İngilz cenahları diye diye ülkeden kaçarsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Orijinalden alıntı: hawk01

Atatürk hakkında yazılanları gördükçe içim acıyor hayret ediyorum bu adam size ne yaptı ?

*Atatürk masondu diyosunuz
    *Atatürk dinsizdi diyosunuz
    *Atatürk islam düşmanı diyosunuz
    *Yetmiyor yunan diyosunuz
    *ingiliz işbirlikçisi diyosunuz

Ama bu adam bizim ülkemizi kurtardı çökmüş bi osmanlıdan yeni bi devlet kurdu ingilizleri yunanları denize döktü demiyosunuz sizi kurtaran adama saygınız bu kadar mı ?

Mason bi adam ömrünü cephede geçirir mi ?
    Canını cepheye koyar mı ?
    ingiliz işbirlikçisi ingilizleri çanakkaleye gömer mi ?

Atatürk'ün tek suçu neydi biliyo musunuz o zaman kendini halife padişah ilan etmedi gitti cumhuriyeti kurdu halkım modernleşsin artık dünya devletlerince ezik konumda görülmeyelim diye inkilap yaptı hayatını ülkesine adadı Atatürk'ün tek suçu buydu.

yazık çok yazık...

Bak ben sana bir şey diyeceğim.

Atatürk'ü dinsiz yada mason yada din düşmanı yapan kesim kemalist kesimdir. Eğer bu ülke de Atatürk ve onun ideolojisine karşı bir tavır alınmış ise bu o adamın ölümünden sonra onu kalkan olarak kullananların başarısıdır.

Sen eğer gerçekten Atatürk'ün yolundan giden biri isen yapman gereken belli. Atatürk'e karşı tavır almış kişilere karşı oturup tarafsız olarak işin doğrusunu anlatacak 1938 - 1950 yılları arasında her ne yapıldı ise bunları yapanları deşifre edceksin.

Bu durumu Atatürk'e tavır almış kişilre hakaret ederek aşağılayarak onlara tepeden bakarak cahil diyerek vatan haini diyerek düzeltemeyiz.

Bu gün bu ülke de Atatürk ve hatta laiklik gibi normalde zararsız bir uygulamaya karşı büyük tepki varsa sebebi onu zamanında yanlış kullanmış olan kendilerine beyaz Türk aydın elitist kemalist diyen kesim sayesindedir.

Önce suçluyu bilmek lazım.

Diyeceklerimi yasmışsınız hocam bu ülkede Atatürk'ü sevmeyenler varsa bunun sorumlusu her haltı yiyip Atatürk'ün arkasına saklanan kesimdir...

• ATATÜRK'ün dine inandigini neden ispatlamaya çalisiyorsunuz yahu

Dini için TÜRKLÜGE yaptiklarini yok sayacak mankurtlar zaten sevmesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rotting Christ

Türklükle islam birmis hic güleceğim yoktu.Attila, Mete Fars zatenTürkmen katili mezhepçi Selim'i, tibbiyelileri sırf padişahım çok yasa demedi diye denize döken Abdulhamiti atası olarak gören adam halkın içinden çıkma Atatürk'ü atası olarak görmüyor bak sen şu işe Neden?:
    Çünkü Atatürk benim kulum ol demedi demokrasiyi getirdi bu şeriatçı yobaz tayfa kudurdu tabi.
    Neden?:
    Çünkü Atatürk kadına hak tanıdı, oy kullandırtti.Kadına insan olduğunu yeniden hatırlattı.Aaa ama olur mu hiç kadınlar bizim padişahımızın hareminde çalışabilir
    sadece.
    Neden?:Çünkü Atatürk 600 yıl sonra bir millete Türk olduğunu hatırlattı sadece Ata değil Namık Kemal ve bir çok aydının da katkısı var tabi.Osmanlı adı verilen(milletin adı Osmanlı milletiymiş bak sen bak bu nasıl bir super-egodur ya) asimile edilmiş halkı ortadan kaldırdı, Türkmenler, Türkler artik gayrimüslimlerden daha çok vergi vermek zorunda değildi, kapitülasyon adı verilen saçmalık ortadan kalktı.Kendi devletinde levantenden, Araptan daha ezik değildin artık.Sağolsun Demirci Mehmet Efeler, Yörük Aliler, Osmanlı degilde öz be öz halkın evlatları yiğitler o levanten konaklarını birer birer yıktı.

Adamsin kardesim.

Vaktiyle Bir Atsiz Varmis , Var Olsun !

• quote:

quote:

quote:

İyi oku yorumları her yerde ki Türkçüleri iyi tart şöyle yaparız böyle yaparız ile olmaz bu işler.Hele hele sahte oy pusulaları ve para ile satın aldığınız adamları hiç beklemeyin bir iç savaş çıktığında Gezide gördük sizi ancak kuytu köşelerde tek bulduğunuz adamlara saldırabiliyordunuz.Palalı kankiciğiniz bile korkudan daha gelemedi ülkeye.Kendinizi çok yukarılarda görmeyin diğer İslam ülkelerinde ki Dini kullananlar gibi alıverir halk ayağının altına.

O kadar adam öldürüldü daha ne istiyorsun meydan muhaberesi mi? canina susaydiysan sen gel her gun miting var. Maltepeyw gitseydin keske. Halk gerekeni yapacak demissin halktan kastin %20lik chp mi? capulcu ordusuyla sarayi mi basacaksiniz ne oldu sizin Kürşat hikayesine yiyorsa gelin. Tarih cok uzun hacilar. Surda 50 yillik hukum sürdünuz bisey olduk sandıniz kapandi o perde :). durmayin sabahlara kadar forumlarda yazın baska türlü ofkenizi desaj edemiyorsunuz. :) sizede yazik be.

Ahh kıyamam Trole bak sennn korktun mu ? Fatihte korkudan namaz kılmaya gidemiyordunuz ya nasıl canınız kıymetli bir tekinizi göremedik sokaklarda merak etme bir halk ayaklanması daha başlarsa geziyi mumla ararsınız Padişahlarınız gibi İngilz cenahları diye diye ülkeden kaçarsınız.

Cok korktum bacaklarım titriyor. Suan ankara pursaklar hicret camiindeyim. Yiyorsa gelin yarin anahabere cikalim birlikte. Siz anca kendi semtinizde insanlara pislik yaparsiniz. Burda sizin tozunuzu göremiyoruz ne hikmetse.

• quote:

Orijinalden alıntı: TrowZeeN

Atatürk iyi bir komutandı. Ancak siyasi hayatı vatanhainlerinin bile zarar veremeyecegi kadar korkunçtu

Harfiyen katiliyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Valanis

quote:

Orijinalden alıntı: Nipalensis

Bana göre bir kişi Atatürk'ü sahiplenmiyorsa genel olarak şu nedenlerin varlığı söz konusudur:

1. Kişi Türk değildir.
    2. Türktür fakat tarihinden bihaberdir.
    3. Türktür fakat haindir.

Sonuna kadar türküm ve sizin gibi cakma milliyetcilik yapmıyorum M.kemali sahiplenmiyorum çünkü fatihi kanuniyi sahipleniyorum.. sanki tarih sadece cumhuriyetten sonra oluşmuş sizin gözünüzde, o kadar korlesmissiniz ki m.kemali en buyuk lider (kurtarıcı)yapma hadsizligini gösteriyorsunuz, sizin ataniz m.kemal benim ki değil türklüğü mu de senin gibi sahislar sorgulayamaz, kendi kafana göre yorumlama herşeyi ..

Bunlar başbakanın ölmüş annesine küfür eder düşünce özgürlüğü derler. Ataturku pek sevmiyorum dersen hapse atarlar. Capulcularla fazla muhatap olma bunlar islerine nasil geliyorsa oyle davranır. Her taraflari ayri oynar.
     Atatürk size ne yaptı ? Atatürk bu kadar kötü bir adam mı ?

Bu kanunun kim tarafından ne zaman oluşturulduğunu biliyorsun dimi?

• quote:

Orijinalden alıntı: sokrates60

Atatürk süper ötesi bir adamdı.

iyi tanıyon sanırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

İsteyen sever isteyen sevmez sizin içinize batan ne onu anlamiyom, kurtarıcı yappmaktan vazgeçin artık kemalist ler

https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=R-DGQK_aV5A
    sadece kurtarici değil peygamber olduğunuda iddia ediyorlar.

Bir kaç kişinin yaptığıyla genelleme yapılmaz. Ben de facebook ta, uludağ sözlük te tayyip erdoğanı Allah ve peygamber yapan sapıklar gördüm. Şimdi tüm akp liler rte ye tapıyor diyelim mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Atatürk bir umut kaynağıydı. O olmasaydı zaten millet teslim oluyordu. O çok sevdiğiniz padişah ülkeyi teslim etti ingilizlere. Atatürk ise geldikleri gibi giderler dedi.

İsterse ateist olsun bir Müslüman olarak saygı duyacağım ve onu unutmayacağım.
    Saygı duymak tapmak değildir. Sadece arada bir hatırlayın yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEKİN 1881 -- 19 Mayıs 2015; 22:35:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turk7

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nipalensis

Bana göre bir kişi Atatürk'ü sahiplenmiyorsa genel olarak şu nedenlerin varlığı söz konusudur:

1. Kişi Türk değildir.
    2. Türktür fakat tarihinden bihaberdir.
    3. Türktür fakat haindir.

Sonuna kadar türküm ve sizin gibi cakma milliyetcilik yapmıyorum M.kemali sahiplenmiyorum çünkü fatihi kanuniyi sahipleniyorum.. sanki tarih sadece cumhuriyetten sonra oluşmuş sizin gözünüzde, o kadar korlesmissiniz ki m.kemali en buyuk lider (kurtarıcı)yapma hadsizligini gösteriyorsunuz, sizin ataniz m.kemal benim ki değil türklüğü mu de senin gibi sahislar sorgulayamaz, kendi kafana göre yorumlama herşeyi ..

Bunlar başbakanın ölmüş annesine küfür eder düşünce özgürlüğü derler. Ataturku pek sevmiyorum dersen hapse atarlar. Capulcularla fazla muhatap olma bunlar islerine nasil geliyorsa oyle davranır. Her taraflari ayri oynar.
     Atatürk size ne yaptı ? Atatürk bu kadar kötü bir adam mı ?

Bu kanunun kim tarafından ne zaman oluşturulduğunu biliyorsun dimi?

Nereden bilsin hocam Menderesin çıkardığını söylemede sağda solda rezil olsun dursun.

• Dreatlord kullanıcısına yanıt
    Yawww, tam gogıllıyordu ve CeHaPe zihniyeti diye yazacaktı foruma, ulemaya da sorup tabii, gırgıra limon sıkılmaz ki böyle de!
  • quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

quote:

iyi tanıyon sanırım

"beni (tanımak) anlamak demek mutlaka yuzumu gormek demek degildir. benim fikirlerimi, benim duygularimi anliyorsaniz ve hissediyorsanız, bu kafidir" Mustafa Kemal Atatürk

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

quote:

iyi tanıyon sanırım

"beni (tanımak) anlamak demek mutlaka yuzumu gormek demek degildir. benim fikirlerimi, benim duygularimi anliyorsaniz ve hissediyorsanız, bu kafidir" Mustafa Kemal Atatürk

Tek taraflı konusarak ınsan tanınmaz . Doğru dürüst ataturk videoları bile yokken nasıl duygularını okuyabilirsin ki ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bak kardeş kimseden çekindiğim yok ama şu bir gerçek ki ortada M.kemal ile ilgili ortada bir çok şaibeli durum varken (müslümanlar için) ben böyle bir şahsiyeti benimsemem ve kabul etmem(şimdi bunlarıda yazın demeyin bir zahmet araştırın zaten yıllarca okullarda bize M.Kemal ile ilgili çok şey ezberletildi bir de tarihi başka gözler le görün).. Cumhuriyet dönemlerini ben karanlık dönemler olarak niteliyorum ortada büyük bir kaos var ve büyük bir imparatorluğun çöküşü ile yeni bir yönetim şeklinin (cumhuriyet) doğuşu var --imparatorluğun çökmüş olması önemli değil asıl çöküş yönetim şeklinin ve düşünce yapısının değişmesidir-- (kimse bana m.kemal kurtarmasaydı türkiye olmazdı veya birilerinin buyruğu altında olacağımızı söylemesin çünkü osmanlı imparatorluğunun kuruluşunda ki hassas nokta yönetim şekli dir, dünya hakimiyeti gibi bir gaye gütmüşlerdir ama şuan ki türkiye'nin bir gayesi yoktur buda şunu düşündürüyor anadolu da güçlü bir türk devleti istemeyenler yönetim şeklini, düşünce şeklini ve türk halkının algısını değiştirerek türkleri zincirlere bağlamışlardır ,tabiki de bu sadece bir düşünce, şimdi bu türkiyeyle amaçlanan bambaşka bir şeydi bence toplumun kültürel ve din algısını yerle bir ettiler ki yeni yetişen nesil de bu gayet açık bir şekilde gözüküyor, belki siz değil ama aynı sizin görüşlerine sahip bir başkası M.kemalı kurtarıcı dahada azıtıp o bizim tanrımız gibisinden sözler söylüyor, şimdi soruyorum size bu tür şeyleri ima eden şahısların zihnin de nasıl bir algı oluşturulmuş ki M.Kemal ile ilgili o şahıs bunları söylüyor ? Kurtuluş mücadelesi'nin,çanakkale zaferenin ve m.kemalin tüm katıldığı savaşların sadece onun başarısına değinen bir tarih ,türkiye'nin heryerin de m.kemalin heykelleri, okullarda büstleri, onun adına uydurulmuş bir çok sözler olduğu iddia ediliyor, alttaki örnek de Büyük Atatürk lafzına dikkat ve kanuniye atfedilen mesnetsizliğe bakın..

A. "Köylü milletin efendisidir!.." K.ATATÜRK

Bu vecize; lamı cimi yok, Büyük ATATÜRK'e aittir.

O vecize Kanuniye ait olsaydı, Padişahlık idaresini

atıp, Cumhuriyete yönelirdi. Kanuni devrinde, köylüye kim acırdı ki?

Biz asla şunu kabul etmiyoruz ama gerçek şu ki ingilterenin ve avrupa'nın amacı osmanlı'nın düşünce yapısını ve dinini olabildiğince yozlaştırmak tı, türk halkını anadolu'dan defetmek gibi bir düşünce olduğunu asla düşünmüyorum o yüzden yapabilecekleri en iyi iş şuan ki durumumuz la özetleniyor , çoğunlukla bunu da başardılar.. "M.Kemalı seven hayırlı vatan evladı, M.Kemalı sevmeyen vatan haini" Algıya bakarmısınız böyle bir algıyla insanlar düşüncelerini özgür bir iradeyle yazamazlar ki, böyle bir yönetim söz konusu .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valanis -- 19 Mayıs 2015; 23:04:10 >

• atatürkle hiçbir sıkıntım yok.Benim sıkıntım inönü ile.

• Ben gerek duymuyorum tarih Atatürk'un icraatlarıyla dolu.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.