Şimdi Ara

AtaTürk İmzası Dövme Modeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Koluma AtaTürk'ün imza modeli olan dövme'yi yaptırmak istiyorum fiyatını merak ediyorum ? Acaba ne kadar yaparlar kalıcı bir şekilde lütfen konu altına din vs katmayın herkesin kendi seçimidir sadece konu hakkınnda bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Atatürk İmzası Dövme Modelleri

Mustafa Kemal Atatürk, Türk ulusunun kurucusu ve modern Türkiye'nin atasıdır. Atatürk'ün imzası, Türk halkı arasında milliyetçiliğin ve gururun bir simgesidir. Bu nedenle, pek çok kişi Atatürk'ün imzasını dövme olarak yaptırmayı tercih etmektedir.

Anlamı ve Sembolizmi

Atatürk'ün imzası, kararlılık, cesaret ve bağımsızlık gibi değerleri temsil eder. Dövme olarak yaptırıldığında, bu değerlere duyulan saygıyı ve takdiri ifade etmek için kullanılır. Aynı zamanda, kişinin Türk tarihine ve kültürüne duyduğu bağlılığı simgeler.

Popüler Dövme Modelleri

Atatürk imzası dövmeleri, çeşitli boyutlarda ve stillerde yapılabilir. İşte en popüler modellerden bazıları:

• Klasik İmza: Atatürk'ün imzasının orijinal halinin dövmesi.
    • Sanatsal yorum: Atatürk'ün imzasının daha sanatsal bir yorumu, örneğin kaligrafik veya kabile tarzı.
    • İsminle birlikte: Atatürk'ün imzasının isminle birlikte dövmesi.
    • Bayrakla birlikte: Atatürk'ün imzasının Türk bayrağı ile birlikte dövmesi.

Yerleştirme

Atatürk imzası dövmesi genellikle kola, göğse veya sırta yaptırılır. Dövmenin boyutu ve stili, tercih edilen yerleştirmeye bağlı olarak değişebilir.

Bakım

Diğer dövmeler gibi, Atatürk imzası dövmesinin de uygun bakım gerektiğini unutmamak önemlidir. Dövmeyi temiz tutmak, enfeksiyonu önlemek ve renk solmasını en aza indirmek için dövme sanatçının verdiği talimatları takip etmelisin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MUHAFIZ44

İmzanı farketmişler sonunda
  • aynısını bende dusunuyorum hazır konusu acılmısken yasım 15 de buyuyunce falan sorun olurmu deri de buyudugu icin hanı bozulurmu dövme merak edıyorum
  • Ben 10 kasımda yaptırmıştım 20liraya , normal de 50 ye yapıyoruz demişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carsley

quote:

İmzam kural dışı değildi ki. Hangi kuralları okumamış admin kaldırıyor anlamıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Çoğu dövmeci ücretsiz olarak yapıyor bu dövmeyi.
    Atatürk'ün orjinal imzası bu değildir ayrıca bunu tasarlayan kişi Ermeni asıllı Hagop Vahram Çerçiyan isimli bir sanatçıdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Carsley

quote:

İmzam kural dışı değildi ki. Hangi kuralları okumamış admin kaldırıyor anlamıyorum.

Çok satır vardı diye hatırlıyorum ama küçük punto ile yazılmıştı.

• Aynen bende yapıcam şöyle bişey fiyati ne olur tam olarak

• Kadıköy taraflarında bir yerde ücretsiz yapılır diye bir yazı görmüştüm. Eğer ücretiyle yaptıracaksan bile 50 lirayı geçmez sanırım, sonuçta imza hazır, uğraştırıcı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dunsparce

Aynen bende yapıcam şöyle bişey fiyati ne olur tam olarak

20 tl yaparız hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: SevgilisiOlanMan

quote:

Orijinalden alıntı: Dunsparce

Aynen bende yapıcam şöyle bişey fiyati ne olur tam olarak

20 tl yaparız hocam

Harbi mi hocam var mı bildiğin yer istanbulda

• taş çatlasın 20 tl zor bişe deyil yani
  • imza değil mühür
  • Ben internetten baktım 500 falan yazıyordu çok sağolun bu arada bende 15 yaşındayım yaptıracağım sıkıntı olmaz Bursa'da bulabilirim umarım ücretsiz vs :D fiyatı önemli değil Canım Atam beni seni çok seviyorum

Şuraya gelip saçma saçma RTE paylaşanlar olay çıkartma çabasındasınız sadece konu hakkında bilgisi olmayanlar yazmasın diyorum.
  • Birde boğazıma BOZKURT dövmesi yaptırmak istiyorum ufak bir şekilde o ne kadar tutar acaba ?
  • İmzam'da ne vardı ben ayarlamadım onu konu dışı falan demişsiniz ?
  • Şunu yapıp bi de kızlar gorsun, millet beğensin diye fotolarda dövmeyi nasıl göstereceğini şaşıranlar midemi bulandırıyor. 20 yaş altı isen yaptır beğenir like atar millet 20 yaş üzeri isen ergen olarak görülürsün. Çünkü herkes biliyor ki bu Atatürk imzalı dövme işi zaten dwfaultbolarak muhalif başlayan kızlar beğensin diye atatürkü kullanmaktan başka bir şey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sipidik -- 21 Ağustos 2015; 15:02:25 >
  • abim bedavaya yaptırmıştı hatırlamıyorum başka bir ildeydi sonra istanbulda çoğu yer bedava yapıyor kadıköyde vardı bir tane dövmeci kocaman yazıyordu bedava diye
  • Cok pahali degil arkadasin dedigi gibi tas catlasa 50 lira ister. Daha fazla isterse yaptirma baska yerlere sor. Basit yazi zaten herkes yapabiliyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.