Şimdi Ara

Atatürk dizisini iptal eden Disney Plus aboneliği nasıl iptal edilir? Ödenen para nasıl geri alınır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir zamanlar kanalları yayın listesinden çıkarıldığı için protesto amaçlı Digiturk aboneliklerini iptal ettiren fedöncüler yargılanmıştı…

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hollanda ile ters dusuldugunde portakal bicaklayanlar Amerika ile ters dusuldunde sahte dolar yakanlar Disney ile ters dusuldugunde iyiki Disneyland yokta gidip canlı canlı insan yakmiyorlar. Mohammadiler olulerini yakmaz ama kendinden olmayanlari coluk cocuk demeden sivas taki gibi canli canli yakarlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7E4B5B7EE -- 6 Ağustos 2023; 18:34:18 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Elin yabancısı dizi çekip iptal etmiş aman ne büyük olay. Adam olup siz çekin diziyi o zaman. Disneye neden üye oldunuz ki zaten. Kapitalizmin kölesi olup sonra Atatürk dizisini iptal ettiler diye ağlamak hiç bir Atatürk ilke ve inkılabına sığmaz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Elin gavuruna neden dizi çekiyor diye sormuyor iptal edilince soruyor , verdikleri tepkiler çok komik


    Atatürk adını kirleten CHP e tepki veren yok ama dizi yapana var 😂


    Şu dizi Atatürk değil de fatih sultan Mehmet veya Yavuz Sultan Selim veya Kanuni Sultan Süleyman olaydı. Kesinlikle iptal edilince ülkeyi kurtardık derlerdi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ampulcü tayfa bir gecede Atatürkçü oldu. Hele ki misvak takip eden bir tane servis şoförü var tam bir efsane!  

  • Üyelik iptal ederek tepki koyduğunu sananlar harbiden çok komik.Ne saçma sapan hareket.Benim üyeliğim olsa iptal etmezdim.Atatürk dizisi yayımlanmış veya yayımlanmamış umrumda değil.Zaten foxta ücretsiz izliyecekmişsiniz daha ne boş yapıyorsunuz.Sanki ülkeyi kurtardınız he.Çoluk çocuk işler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamlar disney plus zımpırtısına bile üye olmuş ...:)

  • Atatürk'ü disneyin çektiği diziden tanıyacak güruh olacak bu ülkede. Nutuk yazmıs koskoca okuması zor gelene seslendirmeside var. Meclis oturumları var. Var oğlu var. Atatürk düsmanı yasakçı siyasal islamcıların ekmeğine yağ sürmeye devam, ermeni lobisi bahane. Onlar soykirım masalıyla soslayamadıkları için belgeseli revize etmek istemişlerdir. Okullardan andımızı kaldıranlar Atatürk savunucusu olmuş. Daha neler göreceğiz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şurada lobicilik üzerinde ahkam kesen hiç kimsenin konuştuğu konudan anladığını zannetmiyorum.

    Ayrıca netflix sürekli geylik propagandası yapıyor diye netflix aboneliklerini iptal ettirmemiz için uğraşan insanlarla dalga geçen tiplerden en az beş tane gördüm ben Disney iptal Disney kaka threadlerinde.
    Haydi durmayın "ikisi aynı şey değil" diyin de büyük bir zevkle açıklayayım nasıl tam olarak aynı şey olduğunu.
    Demek ki neymiş, kamuoyu oluşturup birilerine maddi yaptırım uygulamaya çalışmak sadece bizim güruha mensup kişilerin hakkı değilmiş.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • etki gücü olmayan halka topu atanlar gelmiş hemen, erdogun memleketine gittim kısa sure önce ve resmen kendisinin ve yancilarinin ülkenin demografik yapısını ve güzelliklerini yok etmeye and ictiklerine gözlerimle şahit oldum, deniz kenarından geçiyorsun ama denizi görmen güç oturup bir nefes alayım diyebileceğin alanlar yok hatta denizleri doldurup otel ya da ev temelleri artıklarını görüyorsun buralara asla su ortamda Katıksız desteksiz trvatandaslarinin göremeyeceği kesin, demografik kısım iyi mi kötü bilmem ama Türklerin adının geçmediği ortamda sen her milletten insanı heryere doldurursan nasıl kendimi iyi hissedebilirim ki, o konuda fikrim de Doğu batı sentezini bizsiz olarak bizim topraklarimizda gerceklestirmeye çalışıyorlar bizim de bugün yarın bunların hesabını sormamız haktır zaten soramazsak bu ülkenin köleleri olarak leş gibi yok olmamız maksimum 10-20 yıl diyorum, kısaca arkadaşlar tr sağdan soldan Barack yemiş şekilde piyon olarak kullanılıyor, alevi Sünni Türk Çerkez kurt kavgaları vs tamamen oyunun bir parçası böylece kimse gerçeği görmüyor asil ırkçılıkayrımcılık tr topraklarina yapılıyor, godomanlar da üzüm yesin, tebrik ederim herkesi ve ecdadını sileyim tüm akilsizlarin, medeniyetsizlerin ve şeytanların

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • konusu geçmişken asla buralara gelmenizi onermem full trafik, cok kalabalık, yollar dar, insanlar da sıkıntılı, çalışanlar iyi niyetli değiller yüzlerce lira verdiğin yerde bir dakika salıncakta salladilar max, full elden geçmesi lazım turistik yerlerin yoksa gelen pişman olur bir daha uğramaz buralara, sadece merkez iyi idi elden gexmis ve geçecek gibi, oralar da sana bana yar olmaz zaten dediğim gibi full yancilara ait olacak otel ve tokinin yaptığı güzel merkezi deniz gören evler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirTemel -- 7 Ağustos 2023; 12:15:7 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • inşallah ciddi oranda iptal olur.. Mecbur diziyi yayınlamakla kalırlar..

  • çiğküfte Ç kullanıcısına yanıt
    Ben işitme engelliyim ve tv de altyazı ile yayınlanmayacak muhtemelen.Ayrıca mesele dizi değil. komik olan senin baban. Tanıyorsan tabi :)

  • 2019daDHyekatilmak 2 kullanıcısına yanıt
    Mesele dizi değil kardeşim. bu kadar sığ olamazsınız. Diplomasiden de hiç anlamadığınız belli. Van- ağrı elden çıktğı zaman da "zaten gitmiyordum ki"dersiniz. ufkunuz bu kadar.

  • Yorumlara bakıyorum da, konuyu kimse anlamamış. Mesele malum partiden çok ama çok büyük. siz böyle küçük gördüğünüz meselelerde bile sesinizi çıkarmazsanız , adam fransada sizi soykırımcı yapar. Ağrı'yı Kars'ı da alır her şeyi yapar. Hayret valla, dünyadan haberiniz yok

  • Bir grubun tepkisiyle iotal olduysa daha büyük bir grubun tepkisiyle tekrar yayınlanır.kapatın aboneliğinizi, neden diye sorarlarsa söylersiniz. Çocuğunuza vefa nedir ilk dersini böyle verirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnay Tv ' yi silemem şimdi :)))

  • fotifoti kullanıcısına yanıt
    Kulaklarını aç ve iyi dinle o zaman (aaa duyamıyordun doğru) babamı bu işe karıştırma.Senin gibi seviyesiz insan iyiki kusurlu.Hak etmişsin yavru.Ben babamı biliyorum ve tanıyorum.Ama sen geldiğin toprakları bir diziye indirgemeye çalışacak kadar basit bir insansın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müşteri Hizmetleri kullanılan süreyi düşüp iadeyi yapıyor arkadaşlar. Telefondan da yapabilirsiniz.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.