< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Atasun Optik %30 cam çerçeve indirimi. (4. sayfa)

-
-
Yeni camları yaparken bunu unutmazsam ben de yaptırırım teşekkürler...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İndirim başladımı acaba bilgisi olan varmı?
Geçen hafta arandığım için aldığım gözlüğe indirim yapıldı.bu hafta pazar gününe kadar herkese indirim olacağı söylendi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
4000 TL’lik camlar 2800 TL’ye mi geliyor arkadaşlar? 2. üründe ekstra indirim oluyor mu? Çerçeve fiyatları hakkında bilgisi olan var mı bir de?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -lightning- -- 3 Şubat 2025; 23:33:53 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba,
Kampanya bu şekilde özetlenmiş. Eş Dost Günleri başlığıyla "Camlar ve Optik Çerçevelerde &30 indirim" olarak mağazalarda bilgilendirme de ayrıca var.
-
atasundan uzak durmakta fayda var. 2 sene önce garantide büyük problem yaşadım
Evet, ben dün akşam aldım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler, ayrıca essilor ve seiko cam fiyatları hakkında bilgi verebilecek var mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CattishTurtle -- 4 Şubat 2025; 14:46:28 > -
Ben Essilor aldım, benim aldığım model afiştekinin 2 katına geliyordu, muhtemelen genel olarak o oranlama geçerlidir Essilor için.
Kaç tl oldu hocam ortalama acaba?
Ortalama derken neyi kastettin hocam
Yani essilor cam için ne kadar ödeme yaptınız? Net hatırlamıyorsanız diye ortalama demiştim.
çerçeve fiyatları nasıl
-
Ben 1200 küsür ödedim hocam. Hatırladığım kadarıyla afişfeki 2. modele denk geliyordu özellik olarak o yüzden 2 katı civarı bir oranlama olduğunu düşündüğümü söyledim.
Çerçevelerde de indirim oluyor ama genel çerçeve fiyatlarını bilmediğim için indirimsiz fiyatları normal mi pahalı mı bilmiyorum.
Teşekkür ederim hocam
Rica ederim, Seiko da sordum aslında ama gelmesi uzun sürüyor dedi, o yüzden çok ilgilenmedim
Arkadaşlar kısmen konuyla alakalı bir sorum var. 2 ay önce ilk defa optik gözlük aldım (Atasundan). Sol gözlük camında yazıların ilk harfleri biraz kesik gibi gözüküyor. Bunu 1 haftadır fark ettim. Doktora gittim. Gözlüğü ölçtüler ayarlarda sorun yok dediler. Fakat ben yinede sol gözlük camını değiştirmek istiyorum. Öyle bir şey mümkün mü? Zaten Atasun'dan almıştım. Bir tane cam sipariş edip takabiliyor muyuz?
-
Çizik sebebiyle yakın zamanda Atasun'a gittim kesinlikle tek cam değiştirmiyoruz değişecekse çift değişir dediler. Şubeden şubeye değişiyor mu bilmiyorum, denemekte fayda var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X