Şimdi Ara

Ataşehir Doğa Koleji Hakkında Sorularım Var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
2.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, kardeşimi bu okula yazdırmayı düşünüyoruz. 8. sınıfa geçecek. Ancak şu an başka bir özel okulda %70 burslu olarak okuyor ve kendisi okuldan memnun değil. Dersleri çok iyi. Bursluluk sınavı tarihlerini bulamadım belki geçmiştir, acaba karne veya Cambridge sınavlarından aldığı sertifikaları falan götürsek ona göre burs verirler mi? Maddi durumumuz 21.000 lirayı ödeyecek gibi değil ama iyi yine de çok şükür. %50 falan yeter.

• Arkadaşlar biraz acil cevap lütfen. Bilen yok mu? Okula bir tanıdığınız falan gitmiyor mu?
  • Valla hocam doğa kolejinden ne kadar adam tanıdıysam içi boş ortamcı adam oluyolar.Doğa koleji bir ara sporculara burs veriyordu sormanız lazım.
  • sbs puanına gore burs oranı verılıyor ayrıca bursluluk sınavı sene basında yapılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: dawras

Valla hocam doğa kolejinden ne kadar adam tanıdıysam içi boş ortamcı adam oluyolar.Doğa koleji bir ara sporculara burs veriyordu sormanız lazım.

Spor ile hiç alakası yok kendisinin.

quote:

Orijinalden alıntı: rentacar2

sbs puanına gore burs oranı verılıyor ayrıca bursluluk sınavı sene basında yapılır

Hocam Nisan ayında diye duymuştum ama? Sene başındaysa iyi.
  • Tanidigim insanlar kadariyla tamamen bos insanlarin gittigi yer.Arkadasim anlatiyo tablet veriyolarmis bunlara derste oyun oynuyolarmis sonrada hocada oynuyomus falan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortamlarda şişe açtırıp baba parasıyla kız düşürmeye çalışırlar cin olduklarını sanarlar az hesap ödetmedim keratalara...:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: leauge_of_legen

quote:

Orijinalden alıntı: SkogensHjärta

Tanidigim insanlar kadariyla tamamen bos insanlarin gittigi yer.Arkadasim anlatiyo tablet veriyolarmis bunlara derste oyun oynuyolarmis sonrada hocada oynuyomus falan.

öyle bisey yok.yani ders pek işlenmiyor ama sıkıcı gecmıyor hıc degılse.normal devletlerde cok az adam bulurum derste sıkılmıyan.yani dogada sosyal etkinliklere agırlık verılıyor

Aynen, adamların o kadar SBS başarısı var. Yalan mı yani onlar? Tamamen oyun oynuyor olamazlar.
  • Doğa dan bir pok olmaz. Sadece sosyal ortam eğitim sıfır. Eğitimde başarıları da tamamen parayla topladığı devşirme öğrencilerle alakalı, 2 kardeşimde 9 sene orda okudu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    Bende oğlumu Ataşehirdeki liseye yazdırmayı düşünüyorum. Hangisi daha başarılı ve disiplinli ?
    Bostancı Doğa mı? Ataşehir Doğa mı?
    Bir fikri olan paylaşsın lütfen...
  • okullar arası karşılaşmalarda hep karşı karşıya geliyoruz dedikleri gibi baya tiki var
  • Fransız liselerine yazdırın
  • Bosuna ne paranizi nede kardesinizin basarisini harcamayin. Baska ozel okullara bakin bayramlar coskun vs. (Bu ikisini ornek verdim) Benim suan okudugum ozel liseye (vakif lisesi ve dogadan 10bin lira daha ucuz) sene basi baska okuldan bir ogrenci gelmisti ygsde 440'ınci oldu. Tabi bu basari ogrenciyede bagli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.